mondaymorning

Skolan, i vanlig ordning! Idag är det entreprenörskap på schemat, det är alltid spännande för man vet aldrig hur dagen slutar, sen ska vi i masesgruppen finslipa på redovisningen inför imorgon då vi ska visa upp vårt projekt för vår uppdragsgivare, ser verkligen fram emot det! Till kvällen blir det både spinning och box, så antar att jag kommer känna mig skapligt utmattad ikväll, och det är väl härligt!
























En gammal bild med projektet "Heja Malung", känns väldigt länge sen!


Snart blir det bingen

Ja mycket har blivit av idag, skola, möten och träning, körde spinning idag och sen blev det en pw med Josse, har kikat på idol :) och nu nyheterna, snart ska jag bege mig till sängen, bara skriva lite till mer på projektet masesgården, ska bara finslipa lite, börjar längta till sängen nu, läsa flickan som lekte med elden av Stieg Larsson.
Ciao

Det här gillar jag, favoriter 2009




Tillbaka i Leksand

Det är alltid lika skönt att komma upp, även fast det inte känns så när man är på hemmaplan. Skulle ha möte idag på lunchen men det blev uppskjutet så passar på att blogga. Lekstionen är idag Annons, vi jobbar med annonser till "vårt" företag (Rocky) och det är intressant, mycket att tänka på!
Nu ska jag ta en kopp kaffe innan vi börjar igen, ciao!


Söndag

vad, veckorna, helgerna och dagarna går fort, har varit hemma över helgen, det har varit riktigt skönt, rensa tankarna och få lite distans till allt..Det behövs emellanåt. I fredags blev det inte mycket gjort, tog det bara lugnt och träffader familjen, sen på lördag morgon åkte jag och Sara och red, en 4 timmars tur, och ja idag känns det verkligen i kroppen, på kvällen åkte jag Hem till Josse (Nilsson) vi hade det riktigt trevligt och långa underbara diskutioner, vi gick ner på stan och tog en öl på trapper.. Ja vad ska man säga mer, det var inte så givande nere på stan. Idag var både jag och Josefin och träffade Emma, Micke och lilla viggo ( som bara blir större och större), såklart blir det mycket att prata om och tiden rinner iväg..Sen blev det familjemiddag i nordarnö med brors familj och alla barn :) Härlig helg!


Bjuder på en snygging

 


Godmorgon

Kom till skolan vid halv åtta imose, hade möte med min lärare Gordon ang. LIA (praktik) och jag fick ut en hel del utav det. Min LIA som jag hade planerat för kommande veckor gick att genomföra var på Viking Line men tyvärr blev det inget. Så nu är det nya tag som gäller och det känns bra. Nu är det dags för nästa möte med projektgruppen (Masesgården).
Vi ses!

Lite dåligt med kommentarer på den här bloggen tycker ja..

Satt mig nyss vid datorn, har varit på ett boxningspass med Spånga, så jäkla jobbigt var det.. Känner att jag kört alldeles för mycket kondition i sommmar, ska köra lite mer styrke framöver.
Nu är det dags att jobba igen med Masesgården, som är ett riktigt roligt projekt, och det går framåt :)


3e Oktober

Är det dags för körslaget och min stor FAVORIT Roger Pontare ska leda en utav körerna, är det inte underbar, och Caroline af Ugglas är också hon med.. Gissa om jag kommer vara bänkad vid TVn

(Det var några år sedan jag uppträdde som Roger Pontare, man kanske borde göra en favorit i repris framöver)


Spinning och Pilates

Har kört spinning och pilates idag.. Spinning är en av mina favoriter, jag älskar när man får ta i och köra på riktigt hårt och svettas i massor och jag börjar även gilla pilates allt mer och mer! (har iof bara gått på två pass hitills), det är en skön träningform och efter ett spinningpass riktigt nice.



Någon jävel har snott min cykel...

Man tar inte något som är någon annas, jag är så jävla sur... Det är min andra cykel som blir snodd, det är inte okej!!

Veckoplanering

dags för veckoplaneringen, blir att jobba mycket med projektet med Masesgården som vi har den här veckan, riktigt kul, sen ska jag och Amanda ha utvärdering med Leksands IF och så blir det en del andra möten som ska avklaras i veckan, det blir även en hel del träning, kör spinning och pilates imorgon, full fart hos Michaela och alla andra goda människor här uppe i Leksand, vi kör så det ryker!


Drömbilen


Snart klar

Sitter i skolan nu, pluggar som allra bäst här.. Men magen börjar kurram lite så funderar på att dra hem och käka snart, sen ska jag och Josefine iväg och kika på hockey, John som har hemmamatch! Man måste ju ställa upp för sina klasskompisar och hejja lite..


Hittade en snygg bild som Josefin N gjorde i vintras


Godmorgon

Väntar på nyhetsmorgon, kan va det bästa programmet en söndagsmorgon! Ska skriva klart ett arbete idag och lära mig allt om Masesgåren, ser fram emot veckan som kommer, när vi ska jobba med projektet. En vecka full av arbete och möten och träning, en spännande vecka med andra ord.


Stieg Larsson

Nu ska jag och min kära Sambo Josefine ta och lägga oss (läsa).. vilken skön slö lördag, eller slö och slö, körde ett mördarpass i spinning på förmiddagen, riktigt skönt!!
Sen Lunchade vi på siljan med Anna, Sara och Angelica..

Nu ska vi ta och läsa lite Stieg Larsson, Josefine kör Män som hatar kvinnor och jag kör Flickan som lekte med elden!

Godnatt!

Barret ska av...

Ja nu har jag bestämt mig, det ska av, funderade på att göra hårfölängning men jag orkar inte spara en cm till, bestämade mig igår på hockeyn (Tack vare Sara). Ska slå en pling till frisörtorget här i Leksand och fixa en tid i veckan, helst av allt skulle jag vilja klippa mig NU...

Rihanna short  layered asymmetrical bob haircuts

Rihanna som ALLTID har snygg frippa


Fredag och många bollar i luften

Började dagen med att cykla till Leksandshallen och simma lite, och ja det blev lite, orkade bara 20 längder.. min kropp var helt tung och inte alls pigg, så jag tog mitt föruft till fånga och tog mig till skolan istället!  

Kl. 08.30 släpptes projektet och min grupp ska göra en omvärldsanalys och ta fram nya ideér till Masesgårdens (ett hälsohem i Dalarna) behandlingsavdelning. Det känns riktigt bra och ett ämne som jag är väldigt intresserad av, hälsan. Nästa fredag ska projektet vara färdigt och redovisas under förmiddagen för våra mentorer samt elever på skolan, onsdagen veckan efter kommer vi redovisa detta projekt för våran uppdragsgivare, vi "tävlar" mot en annan grupp, och uppdragsgivaren kommer att välja ut vilket av ideérna han tycker är mest lämpad, spännande. Jag ser fram emot nästa vecka riktigt mycket!

En del av masesgården
 
Sen har jag och tjejerna (Josefine, Sara, Anna, Amanda Anne-lie, Linda, Angelica, Madde) kikat på Leksands första hemmamatch mot Växjö för i år, som dom tog hem med duder och brak, 4-0, och är det någon som ska med på hockey så är det Sara, alla dessa underbart toliga kommentarer undr matchen gjorde succé.. haha, kanonkul!
När jag och Josefine kom tillbaka hem till stugan gjorde vi iordning lite mys och kikade på KalleBlomqvist och Rasmus, och nu ligger vi i sängn och ska ta coh läsa lite Stieg Larsson, så godnatt på er!


 

Hon kan hon, den där Sara!

Måste börja med att säga tack Sara, världens bästa Sara, se nu vad snygg min blogg är, och jag gillar den skarpt!! Tack igen vännen  ♥


Guldklimpen


Ny design

Till dig världens bästa Michaela ♥

/ din Sara


skrivbordsunderlägg...

Jag måste säga tack Josefine för den roliga överaskningen på bilden av Bert :) För ja jag tog för givet att det var du!


tack för ett gott skratt


Något som insprierar mig...

är människor med mål, mål i livet som vill någonstans och satsar på sig själv, ser sig själv som en investering, och inte är rädd att prova på nya utmaningar, det spelar ingen roll vad det är för mål man har, bara man satsar och vågar ge gärnet, och sådana människor träffar jag varje dag när jag är i Leksand, människor med visioner och mål.
Det är något som Jag uppskattar mycket i min vardag, lite GO i människan behövs..


Tänk om Leksands IF inte hade några mål...hur långt skulle de då gå?


Gick upp med tuppen

Ja, nu när jag inte är ute och går på mornarna längre (har helt enkelt ingen lust till det) så gillar jag fortfarande att vara uppe tidigt på morgonen. Så därför klev jag upp stax efter sex och körde mina rutiner, och sen tog jag cykeln till skolan för att sitta här och skriva klart lite arbeten.
passade på att ta en paus till kaffet med att blogga lite..

jag bjuder på en snygging


Sitter i skolan och flurar lite..

Mycket tankar och funderingar pågår i mitt lilla huvud, ska strax ha möte med Gordon ang. LIA (praktik), och få lite bekreftelse om jag är på rätt väg, och någon att bolla sina idéer med.

veckan som varit hitills har det blivit skolan och träning, testade pilates för första gången i måndags, och jag måste erkänna att jag gillar det, lite tråkigt men väldigt skönt för kroppen! Sen blev det ett spinningpass igår, körde på hårt så är lite öm i kroppen idag!

Nu kör vi vidare :)

Svamp plockaren..

Nyss kommit hem från skogen med mamma, mysigt och vi hittade massor..
Kommer snart se ut som en svamp, så mycket hittade vi, ska nog ut och plocka lite när jag kommer upp till Leksand, rätt skönt att lunka runt i skogen!!
Tänkte dra iväg till gymmet, men både Mt´s och Maeks har stäng, rätt irriterande!!
Däremot har jag kommit på en affärsidé som jag ska klura lite på ikväll..


A day off..

Idag har jag verkligen legat på latsidan, kanske beror på att det blev utgång igår och jag kände för att varva ner lite.. haha rätt kul igår, va hemma hos Jens med killarna och sen blev det kingen (hemskt ställe). Åkte till Nordarnö på efterfest, och sen ja var det dags för Cola Light imorse hos Josefine!! Så man kan sammanfatta min dag med sängen och true blood, ( väntar på att avsnitt 8 ska buffra klart).
Ikväll ska jag hem till Frida och mysa med henne, blir nog film och käk. Have a nice saturday!

Jag får inte nog...

Nu är jag inne på sjunde avsnittet på säsong 1, får inte nog av True blood, en galet bra serie, riktigt rått.. Kul att se Alexander Skarskård, ska titta vidare nu, spännande spännande!


Onsdag

Sitter i skolan, nyss haft möte med Jubileumskryssnings gänget, skriver rent utvärderingen som vi ska lämna över till Leksands IF och Vikingline, i eftermiddag ska jag och Josse iväg och sola sen blir det powerbar med Josefine, skön dag!



Back on track


Pigg och kry!


Ska ta tag i det här nu...

Ska börja blogga igen, så att mina nära och kära kan hålla lite bättre koll på mig!
ska fixa en header först.. för så här tråkigt kan det inte se ut..

RSS 2.0