På tåget igen



Lördag 30/1 2010

Sitter på tåget, på väg till Stockholm, det vankas 30 års fest ikväll för Ewa, ska bli riktigt trevligt. Det känns som att det är min tur att få unna mig ett eller annat glas rödtjut.
Blev en lång dag igår och var hemma vid 03.00, fixade iordning inför drömkvällen efter stängning och tippar på att det kommer bli en kanonkväll för dom som kommer befinna sig på ejendals arena imorgon, bra jobbat John. Trots en hektisk vecka med lektioner, projekt, jobb och träning så känner jag mig pigg och utvilad.

Ciao!


När reklam är som bäst


wednesday eve

Gröten uppäten... har vart på spinning/styrka, skönt pass och idag tog det emot rätt rejält, tror att en förkylning är på gång. Ska traska till gymmet om en halvtimme igen och för vattengympa, sen en vända tilla affären och handla matsäck tills imorgon, för då är det FORMEX som gäller, är riktigt taggad för en heldag!


Sponsorresa

En mycket trevlig resa, med middag och inför match på "hyllan". Träffade underbara Ewa från Viking Line och vi kom fram till att det bara är 1 & 1/5 vecka kvar tills hennes 30 års fest går av stapeln. Förlust med 4-1, en intensiv och bra match dock!


Erik vinner priset i kategorin snyggast mobiltelefon, (det går även att ringa med telefonen!)


Tisdag 19 Januari 2010

Sitter i skolan och planerar Formexmässan, ska rent ut sagt bli skitkul att åka dit. Hittat många leverantörer som jag ska besöka. Step igår då, förvånande så tyckte jag att det var kul, så jag ska ge det några gånger nu, kan vara bra att göra annat än att bara sitta på en spinningcykel och köra styrketräning.
Föresten Nikki sixx kom aldrig hem igår, ska jag vara orolig? Jag åker ju till Stockholm idag vi lunch och hon måste ju få mat..
Som sagt stockholm och hovet idag, sponsorresa och hockey, ska bli riktigt trevligt! Hoppas Nikki kommer hem innan! Ciao

dags för formexmässan

Spångans konstverk under dagen, inspiration till kommande formexmässa..


En ur samlingen, good stuff

Godmorgon mina vänner, kom precis hem från morgonprommen, riktigt härligt och nu väntar duchen och föreläsning all day, möte med Gordon vid fyra, känns gött, lite plugg och sen ska jag faktigst gå på step ikväll, ingen favvo men hinner inte med spinningen så då får jag helt enkelt ge step en chans!


Sunday = funday

Underbar dag, vaknade tidigt, jag och Linda gick till arenan och åkte skridskor med John. Linda lärde mig lite konståkning och det var riktigt roligt, fler sådana dagar väntar framöver och äntligen har jag någon att åka med ;)
Sen´knallade vi ner till siljan och tog en lunch, kom nyss därifrån och nu ska jag nog slänga mig in i boken så jag kan börja läsa snabba casch! En promme snart med Spångan och Josefin, älskade söndagar!

Dagen efter...

en dag i skolan och en jobbnatt i baren tar på kroppen, jag känner mig bakis. Inte i koppen men i kroppen, jag ställde klockan eftersom jag skulle gå på spinningpasset nu om en timme, men det får nog allt bara bli en promme idag. Men det är skönt att vara uppe och inte sova bort hela dagen, jag kom hem ca 02.40
Det var en trevlig kväll igår och klassen kom på besök, så det blev några smarriga drinkar till dom, tejerna har bara smak.

Nu ska jag käka havregrynsgröt och kika ett avsnitt av True Blood.


Josefin nilsson- min bästa vän






























Tack för världens bästa julklapp (i efterskott), jag uppskattar varenda litet jobb du gjort med den här kalendern, och jag uppskattar framförallt dig, det är svårt att förklara med ord hur glad jag är. Du är underbar!

Morgonträning

Det blev löpning imorse, väldigt skönt! Trodde jag skulle vara seg eftersom jag kom till gymmet vid halv sju men energin fanns där och var redo att ge allt.. Ska strax gå till skolan (ca 70 meter) och käka frukost, fredagsfrukost på skolan är mysigt och lite lyxigt, Och så slipper man diska..
Match idag, LIF Malmö, bra match, och bra publik. Jobbar fram emot småtimmarna och klassen kommer och festar i loungen, min underbara klass. Förälskelsefasen on top.



Vi ses!


En ur samlingen, good stuff


Torsdag 14/1 2010

Dagarna och veckorna springer iväg, jag trivs bra med livet och jag älskar att ha min klass runt om mig i Leksand. Sitter i skolan nu, och ska snart kila ner till datorsalen och göra klart en annons tillsammans med J.Nilsson. Ikväll blir det träning och möte, ska bli trevligt..


Solstrålen i Leksand


Utan dig hade inte något vart densamma, kärlek.

Full fart i vinterland

Ja då var "första" dagen i skolan sedan Lian avklarad, har varit en mycket givade dag då vi har redovisat alla våra lia platser. r riktigt imponerad hur alla i klassen har utvecklats, vilken elit! Känns riktigt skönt att alla har kommit tillbaka nu en sväng innan det är dags för Lia igen. Hann aldrig med spinningen idag så jag och J.N tog en uppfriskande promenad, sen har jag hunnit med och jobba med kryssningen och fått det klart, känns skönt! imorgon ska vi gå igenom anställninga, spännande. Börjar jobba sen vid halv sex på laungen, älskar när det är fullt upp!

Nu är det nyheterna som gäller, sen blir det lägga mig och läsa The heroin diaries.


Apelsinerna är som godast nu...

... Kan inte sluta...


När saknaden kommer ifatt en...


Jag och Frida från en ballefest i sommras


Lotta och Josefin hemma hos Josefin och Stoffe i Sundsvall, en underbar helg!


Cattis och Jag (Elenore i bakrunden) från Göteborg och U2 i sommras!


Emma och hennes underbara son Viggo


Sara, och Elin från en ridtur i sommras


Det blev en tripp när jag fyllde år till Holland för att träffa Merel och Sanne, här i Amsterdam!


Malin och Frida från en fest hos brorsan i höstas



Jag ville bara tala om att jag saknar er!



Dags att göra kvälller...

Börjar känna mig rätt trött nu.. det tar alltid ett tag innan man varvar ner ordentligt efter ett jobbpass. Det var bra med folk efter matchen vilket var nice. Men självla matchen var inte så mycket att hänga i julgranen, det blev iallafall vinst med 4-3 och i slutändan sä är det ju alltid poängen som räknas.
Ledingsmöte med "nya" styrelsen gick riktigt bra och riktigt kul att träffa dom. Vi hade mycket att prata om och många erfarenherer att dela med oss utav så tiden bara sprang iväg, tiden går fort när man har roligt. Det blev en tre rätters middag och jag gillar ju mest förätt och varmrätt.. Varmrätten är endå topnotch, lamm och riktigt god potatis med en grymt smaskig sås. Inte dåligt!
Nu ska jag ta och göra kväller så jag orkar upp imorgonbitti, ett spinningpass väntar vid 11.00

Godnatt


Frost

Det var kallt imorse när jag var ut på morgonprommenad, till och med mina ögonfransar blev till frost, emn fint var det att gå längs slijan. Nu ska jag hem en vända och sen till arenan igen för möte ocg match, sen blir det kvällsjobb, härligt! Ha en bra kväll mina kära vänner!


En ur samlingen


say hi to Nikki sixx


23.18

Har precis haft ett riktigt givande videosamtal med Cattis, bra tjej den där Cattis! Hon skickade även över alla filmer på mig från juldagen. Hahaha jag kan fortfarande inte sluta skratt åt det, kul att man kan skratta åt sig själv. Nog om det.. Imorgon är det "sista" Lia dagen, och matchdag, LIF-Oskarshamn, samtidigt ska jag på ledningsmöte med entreprenörskolan och våra samarbetsparters, och det bästa av allt är att vi ska ha en loge på arenan så det blir middag och hockey. Kan inte bli så mycket bättre avslutning på dagen. Sen efter matchen knallar jag ner till loungen och jobbar! Great!

Nu ska jag kika på filmerna så jag får mig ett gott skratt innan jag lägger mig!

Jag måste hylla Anna Skippers soppa

Min vän Sara har äntligen hittat receptet på den underbara soppan som vi fick smaka av Anna när vi var iväg på hälsomässan i höstas. Så Sara tack igen för receptet.. och mamma jag tror du skulle gilla den! Jag är inte direkt den som brukar bli överlycklig över ett recept men, ja den här soppan är inte att snacka om, den har allt!



kl.18.12

The Boss ringde nyss, det blir jobb på lördag med, känns riktigt bra. Det är riktigt kul att jobba i loungen och jag trivs verkligen med mina bossar Claes och Stina. Och på söndag kommer äntligen alla dessa skönheter från skolan tillbaka efter många veckors Lia. Ska bli riktigt gött att träffa alla igen :) Not "alone" anymore!
Nu ska jag en sväng till gymmet, hann aldrig med spinningen idag.


Måste fixa barret, måste fixa barret

På den tiden (ca 4-5 år sedan) när den stora drömmen om att bli frisör var aktuellt så älskade jag den här frillan, nu är dock mitt hår kort, och det är verkligen dags för klippning och färgning. Får fixa färgen ikväll efter spinningpasset.. Sen får Hanna ta och klippa mig när hon kommer upp till Leksand!


I Just love it


Godmorgon

Pratade nyss med Tommy (min handledare) och det blir en "ledig" dag för mig idag, han skulle inte upp till Leksand något på familjedagen och förmodligen blir det heller kanske inte så mycket folk. Han berättade även att det var minus 29 i Borlänge, burr. Jag som ska kila ner till arenan och skriva in lite tidrapporter och hämta min laddare till mobilen, blir även att göra klart LIA uppgifterna idag.

Angående The Heroin Diaries, hur kunde han fortfarande skriva grym musik?


Minnesbild - En kväll från i sommras när jag brakade igenom Fridas föräldrars altan, (dom har rivit den nu)

När kommer John Blund?!

Svårt att sova, borde egentligen sova för länge sedan. Jag som inte brukar vara uppe längre än till tio halv elva, tror iof det beror mycket på att jag har börjat jobba kvällar och nätter i loungen, det tar lite tid för kroppen och knoppen att ställa om sig.
Ja jag och Cattis var som sagt och kikade på bortamatchen på storbild, ingen höjdarmatch direkt, och förlust. Jaja trevligt att umgås en sväng innan hon åker tillbaka till Västerås. Kommer kännas tomt när Cattis inte är här varje dag. Imorgon blir det jobb på arenan. Familjedag för de som är med i nätverket Leksands IF, ska bli trevligt.

Ska göra ett försök till att sussa nu! 


Hur kan människan fortfarande vara vid liv??

"När jag förlorar kontollen är heroin det enda som kan rädda mig"
" Om jag inte visste bättre skulle jag tro att in langare försöker döda mig"
"Kravlar ur sängen, bakis efter fylla eller knark. Gnuggar gårdagen ur ögonen.Undrar ifall jag behöver ducha. Kommer fram till att svaret är nej.. jag blir ändå bara skitig igen."
"klockan tre imorse låg jag naken i garderoben och trodde att hela världen skulle bryta sig genom dörren. Jag kikade ut genom garderoben och fick se mig själv i spegeln.Jag såg ut som ett Auschwitzoffer..ett vilt djur."


Urdrag ur The Heroin Diaries


Kvällen ser ungefär ut såhär...

Nyss kommit hem från siljan efter en fika med Cattis, och nu har jag svidat om till träningskläder, dags för ett spinningpass, sen blir det hockey i loungen på storbild tillsammans med Cattis, Almtuna-Leksand ikväll! Skön kväll, men dags att aktivera sig lite nu..

Saknar mina min familj och mina vänner, puss till er!

Nyhetsmorgon och Havregrynsgröt

Morgonprommenaden var rent ut sagt jävligt kall, och riktigt uppfriskande, det är otroligt mysigt att gå längs siljan när solen är på väg upp. Nu ska jag snabbt slänga i mig gröt och sedan sätta igåg med jobb. Vi ses


Efter regn kommer solsken

Ikväll 21.00 sitter jag bänkad framför tvn.


Nikki Sixx börjar trivas..

Måndag, en vecka kvar till skolan drar igång igen efter veckor av praktik, vilket innebär att jag har en vecka kvar på arenan, rätt trist, men jag kommer jobba med LIF kryssningen på sidan av skolan nu fram till nästa LIA period. Så det känns toppen.

Nu under lunchen ska jag göra ett ryck i Mirres lägenhet som jag lånat under praktiken.

Ciao

Pulkarace a la rudolf

Det blev en runda till gropen idag igen med Cattis, och jag fick tillslut brännmärken i baken av pulkan, tänka sig då hur fort det gick, inte illa. Sen blev det en kortispromme och sen upp till Cattis och Kenny och spela lite guitarhero (behöver öva ganska mycket mer) sen blev det en film som vi dock inte såg klart på, så jag traskade hem och vurpade två ggr ner för en liten backe, skyller på mina hala skor ;)

Nej nu ska jag och Nikki gå och lägga oss.. eller Nikki ska väl härja hela natten antar jag, passar på när jag sover!

Ciao

Back on track..

In i hetluften igen ;)

RSS 2.0