Lördag älskade lördag

Vaknade vid fem imorse, galet. Somna om somna om.. ja jag somnade om tillslut och sen vakade jag vid sex igen. Så lika bra att pallra sig upp.. låg och läste en stund sen fick det bli en Beckfilm (Skarpt läge) och nu sitter jag i skolan och pluggar.. Ska snart iväg med Spångan och Josefin till gymmet, blir ett spinning/styrke pass idag!

Kvällsmusik


Humor i världsklass


Tack Malin för din härliga humor...

Bröllopsfotografen


Jag försod att den skulle vara bra vilket den också var, jag älskar karaktärerna och framförallt skådespelarna som också är med i min favoritfilm Smala Sussie. Jag ska se den en gång till för att få med alla godbitarna i filmen (filmer är oftast bäst andra tredje gången jag ser den).
Tuva Novotny är ett guldkorn i svenska filmer. Så enn fyra av fem från mig.


Föreläsning- Noko Jeans

Mycket mer än ett par Jeans och ett varumärke, riktigt inspirerande www.nokojeans.com

Tisdag

Sitter i skolan nu och kikar runt lite, vill ha tillbaka min dator NU som är på lagning.. ska snart traska hem och sen iväg på ett spinningpass, det bästa passet på hela veckan. Så jag taggar inför det sen blir det kalas hemma hos födelsedagsbarnet Sara som fyller 22 år idag :) Så en trevlig kväll tror jag allt det blir, Ciao


MC körkort


Kors i taket

Inflyttningsfest hos Jimmy (bror) och Linda ikväll ska bli riktigt trevligt, kanske blir det utgång här i staden, så jag och Joseifn skaka lite rumpa..


Otippat

trodde inte Eddie skulle vara så grym i idol som han var ikväll, och heller inte Rabih, good work!

Jag tror jag har hittat min stora kärlek

spinning spinning spinning, det känns som att jag inte kan få nog, det är riktigt roligt och jag älskar tempot. Svetten dryper av en och jag känner mig alltid utpumpad efter ett pass, och det är en perfekt träningsform för mig, nu ska jag hoppa in i duchen och sen blir det idol som sagt.


Den här underbara bilden hade vi i vår presentation för Masesgården.


Jag tror jag har hittat min stora kärlek

spinning spinning spinning, det känns som att jag inte kan få nog, det är riktigt roligt och jag älskar tempot. Svetten dryper av en och jag känner mig alltid utpumpad efter ett pass, och det är en perfekt träningsform för mig, nu ska jag hoppa in i duchen och sen blir det idol som sagt.


Den här underbara bilden hade vi i vår presentation för Masesgården.


Idolkväll


Ikväll blir det idol med fam.Owetz.
Tove, Mariette och Calle är mina favoriter, och ikväll är det Michel Jacksson tema tror det kommer passa alla tre.. Men först ska jag iväg till stan på spinning, härliga fredag.

Fredag

Sitter i min brors hus och dricker kaffe, lugnt och skönt här, bara katterna som busar runt. Ska snart jag iväg till Josefin för att gå ut och gå i regnet, jag gillar regnet.. det är rätt mysigt, speciellt när man varit ute en stund och sedan sätter sig inne med en varm kom te. Dags att knyta skorna.. Ciao

Örongodis


Home sweet home

Ja då var man i Avesta igen, blev så sugen att följa med Josefin hem från leksand så på den vägen är det.. Åkte förbi telia i butiken och lämnade in min mobil så nu får jag en ny inom 10 dagar, jag längtar. Det är jätteskönt att vara hemma igen, och det blir full fart i helgen, imorgon bitti blir det en morgonpromenad med Josefin och sen en fika med Frida, efter det blir det plugg och spinning fram mot kvällen. Så jag tror faktigst jag ska ta och lägga mig nu så jag är pigg imorgon. Sov gott

 

Motivation

Jag måste erkänna att det är skönt att varken ha en mobil eller dator för tillfället. Egen tid är det jag uppskattar mycket i min vardag, vilket jag inte trodde jag behövde för ca ett år sedan. Då trodde jag att jag behövde omge mig med familj och vänner konstant, mestadels berodde det på osäkerhet att inte vara trygg med mig själv vilket jag har lärt mig vara idag. Man måste ständigt påminna sig om vem man är och vad jag vill och det är underbart när man lär känna sig själv, speciellt för att kunna nå mina mål. Att få kvalitetstid för mig är något som ger mig ny kraft att ge hundra procent. På starta egetmässan i tisdags pratades det om fokus på fler av föreläsningarna jag var på, vilket var inspirerande. Att ha fokus på en sak, och idag är mitt fokus 100 % på skolan, jag har ca 7 månader kvar i skolan som jag kommer ge alla mina krafter på. Så nu kör vi!


Härlig dag

har fått mycket gjort under dagen, känns bra och skönt väder också, nu ska jag snart åka hem från skolan och sen blir det ett spinningpass vid fyra. ikväll kommer Miriam och Mattias över och kikar på film. Kort och gott, ciao!


Hmm...

Min mobil har lagt av, vill inte starta, så nu är jag utan både min laptop och mobil. Det känns som att alla mina tekniska prylar gör uppror. Vad gör jag för fel? Så om ni vill få tag på mig så får ni lägga in en kommenter eller skicka ett mejl. Måste säga att det är tur att vi har tillgång till datorer här på entreprenörskolan.

Old times

Fick lite tid över.. så jag gick igenom lite gamla bilder på mamma och pappas dator..


Jag och Maya


Enya


Jenny och Josefine på Joannas 18 års dag.


Jag, Jenny och Josefine


Åsa innan träning


Enyoy UF, vilket smickrande kort...


Det ljusaste barret jag hat haft


Studenten 07, kolla vilken fin skylt jag fick av mor och far.


Josefin, Malin, Emma och jag. Lycka


Godmorgon

om ca en timme tar jag och Josefine bilen till stockholm för Starta eget mässan, ska bli intressant och se vad som har att erbjudas under dagen. Sen åker vi hem till avesta igen och därefter åker jag och min klasskompis Mirre tillbaka till Leksand. Kommer vara rätt tomt där då inte många kommer vara i Leksand, då får jag iof en hel del att göra och mycket träning, det gillar jag. Nu ska jag ta och lägga på ett kol så jag hinner färdigt. Have a nice day foks.. 

Jag längtar!


Måndag

Skönt med måndag och en ny härlig vecka, jag gillar vardagarna bäst, när man har sina rutiner och späckat schema. Så nu ska jag sätta igång med lite jobb på butiken. Sen blir det packa ner alla inköp från helgen så att allt kommer med upp till Leksand, det råkade bli en del. Sen blir det en promenad in till stan och besök hos både mommo och farmor. Have a nice day!


Gekås

Ja nu var man på hemmaplan igen eller ja i Avesta efter en helg i ullared med massor av shopping, och trevligt sällskap med fam. Morelius. Mycket skratt och galenskaper under resan. Hittade en hel del, och det bästa av allt är nog min hårfön, en mini volume master och mina beckfilmer, som jag ska njuta av i veckan när jag åker tillbaka till Leksand. Sjuk situation att man "vallfärdar" ner till Ullared för att shoppa med en massa galna tanter som både knuffas och rycker i varor. Man kan verkligen säga att Gekås har lyckas, tänk vad dom omsätter på en dag då snittköpet per kund är 2500 kr. Nästa år ska jag nog göra som Robert Wells och hyra hela stället.


Bengt Owetz

Tror jag har världens roligaste pappa, han och jag skulle till och dricka lite kaffe, och han säger att dom bara har snabbkaffe hemma, jag säger att det är okej och tänker inte mer på det.. Sen när jag ska till och dricka mitt kaffe så frågar jag honom varför kaffet är så sumpigt, då förklarar han att kaffet åker ner till botten av kopppen efter en stund. och då viker jag mig av skratt.. och kollar noga på förpackningen.. Pappa har inte druckigt snabbkaffe utan vanligt bryggkaffe fast på samma vis som man gör snabbakaffe.. Och inte nog med det så har han sagt till min bror att såhär på senare år så har snabbkaffet blivit så mycklet bättre, och ja han har ju druckigt det i några dagar nu, men nu ska han till att brygga sitt kaffe! Han är underbar.


Den bästa!

Kan man vara segare och roligare än?


Läppstift kvinnan.. sitter i soffan och småfnissar och kikar på hollywoodfruar!


In Design




Shit vad kul det är med In Design, fick en guldstjärna precis av min lärare Emmi!
Mamma nu är det inte bara du som kan ;) Ska till och göra en till annons..

Monday

Älskar måndagar, sitter i skolan nu och vi ska strax köra igång med Indesign och göra våra annonser till butikerna. Rätt kul, svårt men roligt när det blir snyggt.

Snart blir det en tripp till Avesta, åker hem på torsdag, stannar till söndag veckan därpå, ska iof till Ullared och Stockholm, så mycket tid i Avesta blir det inte ändå.. Men ska passa på att träffa alla nära och kära, saknar Er.

Michaelas Favorit


Hemma från rättvik


Fika med Josefin, Linda och Emelie


Emelie


Jag är inne i mobilen!


Min snygga KISS ticha!


Kvaliten på bilderna är inte dom bästa, så ha överseende med det. Sen fastnade inte du på någon bild Linda ;)


kolla aldrig på film med mig...

Nej för då somnar jag, det slår nästan aldrig fel.. Jo kollar jag dagtid så är det lugnt men den fram mot kvällen då är det kört. Skulle ju se The Haunting efter körslaget igår, ja vi satt på filmen och valde svenska som språket, sen somnade jag, kul! Funderar på att kolla på den nu istället, lite söndagsmorgonskräck är väl aldrig fel..

Nu över till Körslaget, ja pontare han är bra, men igår var han inte bäst, nej jag tycket Rigos kör var snäppet vassare! Det var bara det jag ville säga!


Luciatider förra året med långt hår!


Snart är det dags

För körlaget och Roger Pontare (Min kärlek till Roger är stor, finns det någon mjukare och härligare människa?), Mamma dags och placka fram korten från Möklinta när jag uppträde på talangtävlingen som just Roger Pontare (Jag vann ;).. Härligt! 
Spångan kommer hit och gör oss sällskap ikväll, sen blir det en skräckis The Haunting, spännande. Frågan är dock om vi vågar sova inatt! Om någon stor och stark man vill komma och vakta vår stuga så är det helt okej! Ha en trevlig lördagskväll mina kära vänner!


Godmorgon

Vaknade starx efter 06.00 imorse, pigg som en nötkärna! Kan det bero på att man gick och la sig runt 22.00 tiden igår. Mycket möjligt, iof gillar jag att gå upp tidigt, får ut så mycket mer av dagen!
Idag blir det först styrketräning och sen spinning, sen åker vi hem till stugan och käkar upp våra tacorester, smarrigt, sen plugga och tvätta. Vi får väl se hur kvällen slutar, gillar att ha den lite planerad i alla fall. Imorgon åker vi på Rättviksmarknad med några ifrån klassen, alltid lika mysigt.

Vi ses snart!


Fredag

Förlåt mina kära vänner och familj, jag hoppas ni har överseende med att jag inte har uppdaterat, veckan har varit full med jobb, skola, möten, mässa och träning, en underbar vecka som har gett mig mycket (som sagt, I got my motor running). Det är svårt att förklara hur livet i Leksand är, men det är ungefär som att du har ett lag med fullt av målinriktade lagkompisar där varje individ utvecklas enormt. Sista året handlar mycket om den enskilda individen och min uveckling, vart jag är på väg och vilka mål jag har, och jag har väldigt höga mål som jag vare dag påminner mig om att jag har, för att kunna fortsätta i rätt riktning. Det är inte lätt, men jag lär mig allt mer att reflektera och skriva ner det jag reflekterar över för att få en klarare bild. Det kanske låter lite flummigt men jag vet inte något bättre sätt att förklara det på.. Hoppas ni förstod!

Sitter i skolan nu och har precis skrivit klart ett arbete, och ska snart iväg till gymmet om 20 min för ett spinningpass.. Måste rensa tankarna, och ikväll blir det fredagsmys med mina sambosar Josefine och Josefin!


RSS 2.0