Jag har fått ett paket


Med en massa böcker

peace and love

Äntligen, premiär idag! vad kul det ska bli, och mina förväntningar är skyhöga.. Ska fixa en massa idag innan jag blir upphämtad innan kl.11.00, ska packa klart, besöka systemet, h&m, expert och åhlens, full rulle.. har i alla fall hunnit färga barret! Ska fixa och dona lite nu...

Massa massa bilder kommer jag att knäppa!

imorgon är en bra dag!

Jag känner det på mig!

tisdag och jobb

Äntligen dags för lite sommarjobb, har varit ute på en morgonpromenad också, riktigt skönt! Morsan jagar kattungar och pappa har insulinkänning (diabetes) så det är lite småkaos.. haha men vi har dock riktigt kul!


Här har jag suttit hela kvällen..


och nu ska jag gå in och kika på Beck- Hämdens pris

Mitt tangetnbord fungerar bra...

och mycket har hänt sedan dess.. vilket kaos det har varit, ja KAOS utan dess like (utan att gå in på detaljer) Men det börjar ordna upp sig nu, och äntligen är midsommaren över, får man säga så? eller jag skiter i vilket!
Igår var jag riktigt bitter, men det fixade till sig med lite fiske och grillning ute i lillsjön med systrarna Ericson och Alex..
Idag däremot har jag haft en kanondag, började med att jag och Farsgubben drog till Juno ( lokalen där festen var i lör) och fixade det 3 rutorna som gått sönder.. och sen drog jag snabbt och lämnade tillbaka nyckeln för att äntligen få det överstökat!!

Varit ute och gått massor idag, först en morgonpromme sen var jag och Malin ute i 2 h :) Skönt!
Nu sitter jag på altanen och bara har det bra, Mor och Far har gjort en "läsa bok på altanen hörna" så här kommer jag sitta hela sommaren..

Imorgon blir det "första dagen" på migrationsverket, sen på torsdag är det Peace and love som gäller...

Helgens bravader


Sara och Sara


Kåk the man


Deep talk mellan Martin och Henke


Vi hade kul till en början när vi lväntade på en massa massa folk


Systrarna Ericson och mitt huvud, tror jag skrattar.. haha




Det här med blogg...

Kommer jag någonsin blir bra på det??
Fan nu gick mitt tangentbord precs sönder.. m och i lossnade, vad har jag för skit dator?
Då kan jag väl få skylla på den eller?

FREDag

Fortfarande lika pigg..
Har städat, fixat spotify, ÄNTLIGEN!  Fixar lite låtar tills ikväll, och snart ska jag gå och koka kaffe!

Got my motor running


Why ?

Jaha, då vaknar jag tidigt igen då..( lite för tidigt)  har legat en halvtimme och försökt sova, men när inte det gick så pallrade jag mig upp..
Jaha vad ska jag göra nu då??
Kan inte ringa någon direkt och fördriva tiden.. Det får bli att läsa Mötley Crue- the Dirt, har inte läst någon mer srännande bok, att Mötley överhuvudtaget lever idag är ju ett under.. Om några veckor ska jag se dom LIVE! Peace and love biljetterna är mina!


04.49

Vaknade jag imorse, gick upp fixade kaffe och kokade ägg.. Iof inte så konstigt eftersom jag gick och la mig 20.30 igår.. (Man börjar bli till åren)
Idag ska jag måla klart altanen och sen ska jag fixa mys där ute.. Ner på stan och träffa Frida och inhandla det sista tills min ferre på fredag! Då blir det drag i lokalen!


the big news

Nya Iphone kommer förmodligen i slutet av juli :) Jag kan säga såhär, jag är glad att jag inte har köpt någon ny iphone än, föröker få tag på min bror och berätta om den STORA nyheten, inget svar! HAHA


Det händer mycket i svängarna...

Ja uppdateringen är sisådär va, mest vill jag skriva för att min kära Josefin Nisse Nilsson ska veta vad jag håller på med, så hon kan ha lite koll, saknar dig när du bor uppe i Sundsvall, men snart, snart ska jag komma upp och hälsa på :)

I alla fall så har jag hunnit fylla hela 21 år (man börjar bli till åren..) som jag firade med att sitta på ett tåg en buss och ett flygplan som tog mig till Holland! (för att träffa Sanne & Merel), blev firad där med en fest med en massa vänner till dom! Utgång i deras stad och sen var vi i full rulle, 5 dagar som gick riktigt fort och vi han med en hel del, åka till Amsterdam ( vilken stad, helt underbart vacker, både skrämmande och vacker!) träffat en nya massa människor, cyklat runt i Mook i 2,5 tim, har  förresten aldrig sett så mycket cyklar i hela mitt liv, inte ens i närheten av Uppsala! Jag har ätit en massa konstig mat, har vart mer eller mindre en provkanin, sett konstiga djur, och framförallt så har jag umgåtts med Sanne och Merel!

Laddar upp lite bilder senare..

RSS 2.0