Snart så..

Ska jag iväg och jobba, jobbar till sex idag sen ska vi på after work, men det blir lugnt för min del, börjar kl.08.00 imorgon! Sen ska jag höra med min handledare om ja kan byta min jobblördag till nästa vecka istället! (Hoppas du på det Jossan?)

Igår när jag satt på tåget hem, så fick jag i konstant 15 min höra EN vit lampa, en vit lampa, en vit lampa, av ett barn som var mer som en duracell kanin! Det fanns liksom ingen hejd på henne, haha!
Sen var vi och kikade på Mammut, (gå och se den) den var riktigt riktgt bra!

Nej nu ska jag kila, tjing

Ledig idag

Nu drar jag ner på stan och lunchar med Jossan, sen ska jag träffa Malin och Liam, ska flänga runt så mycket som möligt idag! Åker tillbaka till stockholm imorgon mitti så ska passa på att göra mycket idag!

Förresten, jag var till fissan och klippte mig i morse hos Sofie, oh jag va tvungen att ta bort en decimeter, det känns fruktansvärt, bara för att jag väntat så jävla länge på att klippa mig, fan jag får inte platta håret heller varje dag nu! Härdan efter får ni se mig i uppsatt hår, tills det växt ut igen, haha! Tjing

Jag hade nästan glömt bort dig Joel

Ja Joel Kinnaman som jag för ett tag sen hade en liten cruch i! Nu har mina känslor för honom väckts till liv igen, såg andra filmen av Arn där han spelar Sverker Karlsson! Gift dig med mig, haha


Ge mig!


Om man vill fördriva tiden lätt...

Så är det bara att ringa min käre vän Josefine och snacka lite gojja, fast man behöver egentligen inte prata, det räcker med att en av oss gör det, haha! Men väldigt underhållande, vi ska ut ikväll, partypjucksen och klänningen ska på! Och nu börjar vi ladda inför kvällens bravader! In i dimman...



Josefine, Nille, Frida Maria och Madelene, ikväll sheijar vi som aldrig förr! :) Vi ses

Äntligen fredag!

Vaknade med tuppen klockan 06.00 idag och kunde inte somna om så jag pallrade mig upp och fixade och donade lite här hemma, snart ska jag åka till gymmet och köra lite kondition! Sen ska jag nog hämta pappa från sjukan, skönt att han får komma hem :) 
 


Hej och hå ut och gå

Snart ska jag och Älsklingen (det börjar bli ganska kul det här, eller vad säger du?) gå ut och gå, ska bli härligt! sen blir det att kika på handbollen, blir tuff idag, men en bra match! Sen ska ja hem till Malin och Ante och kika på film! Älskar att vara frisk :)

Det går bra nu...

Ja igår var det Handboll och Sverige rent ut sagt krossade kuwaitarna, underbart, haha! Ja börjar bli frisk, ingen feber idag bara förkylningen som hänger kvar, men vad gör det! Åker dock inte tillbaka till stockholm nu i veckan för att jobba en dag och sen hem igen, passar på att träffa lite folk hemma och snart ska jag iväg till stan och luncha med Jossan, sen skulle Maria och Frida också luncha så passa på att umgås lite med dom!

Imorgon åker ´jag och min lilla älskling till falun/borlänge och shoppa lite! Cartrip, fixar du en bra skiva vi kan peppa till?haha


Du förstår!

Nu är det dags...

För handboll, Sverige-Kuwait, pappa och jag sitter i soffan och taggar! Nu kör vi


Feber igen...

det är så trist, nu ikväll har jag börjat bli sämre, känner mig hängig igen och har ont i huvudet, och jag hatar det! Jag vill va frisk, flänga runt och ha fullt upp så man knappt hinner med det man ska, bra mycket roligare, och träna, jag vill träna nu!
Men om jag är bättre imorgon åker jag till stockholm och jobbar tors fredag och sen tillbaka till Avesta till helgen! Då har jag ju någonting att göra, så håller tummarna på att ja är frisk imorgon!


Josefin ringde idag, blev så glad när hon sa att hon skulle hem till Avesta i helgen :) Saknar dig

Nu ska jag lägga mig i soffan och sova lite och hoppas på att ja blir frisk, håll tummarna, haha!


Roligt citat från mamma

Pratade med Jossan i telefonen och säger till henne att mamma har köpt fel tacosbröd och mamma hör det och blir lite småsur sedan säger hon högt:
- Hade jag köpt eldorado hade jag blivit strypt

Det lät så kul när hon sa det och jag och Jossan skrattade ett tag åt det! haha


Att bo i en resväska...

är inte allitd det roligaste, och snart har jag bott i en resväska i över ett år...
Först när jag och Josefine flytatde till Spanien, man hade bara en bråkdel av sina saker med sig och man det känns alltid som att man missat en massa, visst kan man köpa saker eller nya kläder för att fylla ut sin tillvaro så att den känns någorlunda som sitt eget, som när vi flyttade till Spanien så va det första gången jag "flyttade" hemifrån! Man kom till en lägenhet som vi delade med en japan (Yousuke ) som sedan flyttade och sen bodde vi själva i några veckor och sen kom en ryss till oss (Dimitri) en inte lika rolig inneboende eller vad man nu ska kalla det. Sen bodde vi med en tje från Belgien och sist en tjej från Sverige. Sen när man kom hem till Sverige igen så kändes det som om man ägde en förmögenhet av skor och kläder, haha ja nästan så kändes det! Bodde hemma över sommaren och sen flyttade jag eller vi, Josefine och Josefin till Leksand och det började kännas som sitt eget lilla boende, fast man har ju fortfarande en hel del saker hemma, och nu under LIAn så är det samma visa, man har sin resväska som man kånkar på fram och tillbaka till Stockholm, har en del saker kvar hemma i Avesta och en del I Leksand... Och jag antar att det kommer se ut så dom senaste åren, iof något som jag själv valt! Men sen kanske det blir något eget ;) Det visar sig skulle man kunna säga...


På tal om resväskor, ska vi ta och åka utomlands Josefine?



Under tiden vi bodde i en resväska.. Charmigt på sitt lilla vis!


Nu vill jag bli med hund..

men jag vet att jag inte kan det eftersom jag pluggar och inte har något boende, eller ja man bor ju princip i en resväska...
Men om några år så, då ska en fransk bulldog bli min, längan är stor!


Finns det någon sötare?

31-25


Skönt med seger, imorgon blir det Sverige- Spanien!

Skönt att vara hemma...

Ja, nu är jag hemma i Avesta och ligger i soffan och kikar på handboll med pappa, och jag inser att jag saknar handbollen rätt mycket, spelade ändå i 9 år under min ungdom!

Har ju gått och blivit sjuk, rätt segt!
Mådde illa igår morse men tog mig in till stan för att träffa Sara, Emma, Emelie, Amanda och Carro! Det va ju ett tag sen, vi passade på att kika runt lite och efter ett tag gick vi och käkade på en mysig restaurang men så kallt det var! Började må dåligt så när dom andra skulle fortsätta kika i butikerna passade ja på att åka hem, kollade på första halvlek i Handbollen sen somnada jag och vaknade inte i första taget!

Så imorse bokade min kära pappa tågbiljett till mig hem till avesta, han tyckte inte att jag skulle vara hemma när jag är sjuk, och ja det tycket ja med, det är alltid skönast att vara hemma i sin egen säng när man inte är pigg, sen gjorde mamma spagetti och köttfärssås till mig, favoriten!

Nu ska jag fortsätta kolla på handbolen, sverige leder med 20-16 mot sydkorea


Det va kul att träffa dig i helgen Sara!

Spanien


Jag ville bara säga att jag saknar den tiden! Vi ses snart

Jag trivs som fisken i vattnet

jag tycker riktigt bra om min LIA plats (praktiken), personalen är underbar och det är riktigt kul att gå upp på morgonen, gå ut och gå och sen åka till jobbet! Det känns som om jag jobbat där längre än vad jag har, vilket är bra! Imorgon ska vara med dekoratören, ska bli skoj, och sen ringde Anna Franzon idag (som är ansvarig på skolan) och hon kommer och hälsar på, ¨på fredag! Hon frågade om jag trivdes bra, och ja det gör jag ju, och hon sa det att du trivs ju alltid :) Det är ju positivt! Och jag gör nog oftast det, trivs!
Jenny var och hälsade på mig idag, alltid lika trevlig att få besök, vi bestämde att vi ska kika på bio nån kväll, det är så många jag vill se...

Igår träffade jag Emma :) vi gick och käkade på kungshallen efter att jag slutat jobba! Satt och pratade lite, och hon berätade om hennes trip hem fårn Leksand och alla bravader som  hände, och nu i efterhand är det riktigt kul!

Nej nu ska jag ta och sova, så jag orkar upp kl.06.00!

Förresten i helgen kommer Sara till stockholm, längtar


Passar väl på att...

blogga lite nu eftersom det inte va i förrgår, och ärligt talagt bryr jag mig inte om jag sktriver ett inlägg en gång i månadeneller om jag skriver en gång om dagen, men jag vill skirva lite mer, men har liksom inte haft någon motivation! Men Sara här kommer ett inlägg iaf, allt för dig! 
Är i Stockholm nu och har min praktik på Indiska, och jag trivs som fisken i vattnet (än så länge). Ska snart kila iväg till tunnelbanan och åka in till stan, jobbar 10.00-18.00 idag, sen ska jag träffa Borbohaa och ta en fika, snacka lite skit och snacka Indiska!

I Helgen kommer Sara :)


RSS 2.0