London idag

Har inte skrivit mycket den senaste dagen, sorry, men jag har haft fullt upp, vi tjejer va ut igår och det blev verkligen en lyckad kväll, hade super skoj, tack tjejer. Det lär vi göra om snnart eller hur?
Vaknade som vanligt supertidigt också, men sommna om så jag fick nån extra timme, sen bar det av till stan, mamma va tvungen att handla lite, så jag passade på att köpa mig ett par vans, passar perfekt till sommaren som är på väg.

Nu har packat färdigt, och ska åka till london om en halvtimme, hoppas det är fint väder och så, shopping för hela slanten blir det. kommer hem på måndag så det kan bli lite taskigt med  bloggningen!

Men ha en bra helg, och vad ska ni hitta på för skoj?

kram M♥

Väntar...

och det är inget jag är bra på, tycker inte om att vänta, det ska gå fort! men det är väl sånt man ska lära sig antara jag, att hålla ut. Snart kommer storebror Jimmy med ungarna, då ska vi ut i solen och leka, jag hoppas alla är ute i den underbara solen som vi haft ett tag nu, men det är ni väl?

Nu plingar det på dörren så jag får sluta blogga nu, men ha en fin dag alla där ute ♥


Underbart

fick min eu moped såld idag, känns jättebra så nu kan jag shoppa lite extra när vi åker till London på lördag, sen kanske jag hittar nåt på stan åt småtjejerna, vi ska ner och fika med J och M, mysigt. Föresten vilket härligt väder det är, det är underbart, vi har vart ute sedan kl 9 imorse, krattat, cyklat och plocka blommor. Kratta kanske inte är det roligaste, men att se pappas glada min efteråt överväger det tråkiga! Va ska ni hitta på i det fina vädret?

Kram M ♥

Solsken och underbara barn

Jag smälter av Maya och Enyas kommentarer (brorsdöttrar, 4 och 5 år),igår när vi stod ute i solksenet så sa Maya att hon va glad att jag va hemma från Spanien så vi kan leka  hur mycket som helst, och det första dom sa imorse när vi vaknade var att vi hade glömt att åka till plus och fika, man blir ju så full i skratt, dom kommer ju ihåg allt. Igår så var jag med dom hela dagen, vi va till lekparken, dom hjälpte mig att kratta, åkte fyrhjuling osv. Men deras kommentarer som hoppar upp ur deras munnar rätt som det är underbara, och då menar jag inte bara söta och snälla kommentarer, utan ärliga, det är så underbart med barn, jag och J fick oss många underbara skratt igår!
Nyss kom Maya och klappa mig på ryggen och fårgade om det kändes bättre i ryggen idag, hihi Underbara barn

Idag ska vi leka för fullt och mysa på stan med lite fika.
Hoppas ni har en bra dag, för det kommer jag garanterat att ha ♥


Solsken

Nu ska mina skruttor och jag gå till lekparken med J, det är ju så fint väder så vi får passa på att vara ute, helt underbart! sen ska vi åka lite fyrhjuling också, den är populär!
Sen ikväll blir det styrketräning, hoppas att det går, för det gör fortfarande ont i ryggen, men viking som jag är, så klarar man väl det, nejdå men ska försöka i alla fall.

Ha en bra dag i solskenet

Kram M

Ingen sov mogon här inte

Men det är väl lika bra, är ju barnvakt idag, åt brorsans barn, så vaknade av en för fullt pratande Enya kl halv sex, tur att dom är så goa och snälla (kanske inte alltid men) att man blir på strålande humör när man vaknar, så tänkte göra en snabb blogging innan jag fixar frukost åt dom, så jag får se till att göra det nu!


aj aj aj

lekte med min storebrors barn idag, kanske skulle ha tagit det lite mer lugnt, men men, gjorde illa ryggen rätt så mycket, känns inte bra just nu, men jag kunde i alla fall gå på spinningen, kändes bra där, men nu när jag blivit kall igen så kommer värken.. Typiskt
Sen har det hört av sig många som vill köpa min eu moped, får hoppas att det går bra då! För det skulle vara kul att ha lite extra pengar med sig till London, så jag kan shoppa lite, eller hur?


Vill ha

Den här söta kjolen från Topshop är ett riktigt kap, kanske får med mig den hem från London, passar perfekt nu när vädret är så bra, får hoppas på att det håller i sig!

image5

Ny vecka

och nya tag, jag vet inte men jag tycker faktigst om måndagar, kanske för att jag inte måste upp till något jobb/skola eller liknande, för min del brukar det bli mest en kaffe på stan och träning, blir båda delarna idag.
Vaknade rätt tidigt också och det är alltid skönt, gillar inte att sova bort en hel dag, få se vad som händer den här veckan då?
På lördag blir det i alla fall en weekend till London, ska bli härligt, ser fram emot det!

Kram M

första cykelturen

Fått mycket gjort idag, cyklade ju in till mommo, tvättade hennes fönster, åh vad glad hon blev, det är alltid lika kul att hjälpa henne, sen blev det spurt hem, jag lovar jag kan inte cykla sakta, det är liksom inte lika roligt, sen gjorde jag iordning lite tacos, (eftersom det inte blev nåt igår) så smarrigt så, sen kom storebror hjälpte mig att fixa min eu moped (som jag inte rört på 2 år) som ska säljas, funkade fint, och nu är jag hemma och ska städa lite tänkte jag, skulle ju på spinning tidigare, men det hans inte med så det får bli en promenad med J lite senare...
Vad har ni gjort i helgen?


Vilken dag

jag blir alldeles varm av det här vädret, det kan inte bli så mycket bättre. Idag blir det mycket gjort hoppas jag, ska cykla in till stan, fixa och dona lite (ute såklart), och bara njuta, kankse blir en glass i det fina vädret, det skulle vara mysigt, sen blir det spinning ikväll, skönt.

Jag hoppas ni har lika fint väder som jag har!

kram M

Lördag

Ikväll blir det körslaget och tacos föe hela slanten, lugnt med andra ord, rätt skönt, men faktigst är jag lite sugen på en liten snoa på krogen, men det blir inget! eller?
Vad ska ni hitta på?

kram M


Familjen fika

Nyss varit på stan med familjen morelius och fikat, det är alltid lika trevligt, mycket skratt blir det! Hittade en supersöt kjol på H&M och det är aldrig fel, kanske den kan bli min!
Fram mot kvällen blir det promenad med systrarna M och tillhörande hundar, för övrigt blir det nog en lugn fredag.

Kram


Fredag

Åh va skönt, äntligen fredag, det är inte alls dumt. Har nyss kommit hem från Gymet, var inte min dag där om man säger så, alldeles för seg, men skönt när det är gjort! Blir en kaffe på stan idag såklart, sen får vi väl se vad som händer!

Ha en bra dag
Kram M

Solsken

Underbart väder idag, har nyss varit ute och gått med J och hennes systers hund, bästa sättet att börja dagen med.
Lite senare (efter städningen) blir det kaffe på stan med J, som vanligt med andra ord! Senare ikväll blir det spinning för hela slanten.Ser fram emot det, skönt ska det bli

kram M

Jag ber om ursäkt

Nu va det väldigt länge sedan jag skrev, har hänt en hel del faktigst, jag har kommit hem till Sverige (och har varit här i snart 3 veckor, fy Michaela) Ja jag är inte stolt, men jag har haft för mycket att göra, tror jag i alla fall.
Men som sagt, det har inte hänt så mycket på min blogg men ska styla till den så fort jag får ännu mer tid!

Vi ses

Kram Michaela

RSS 2.0