gå och lägg dig!

Kom hem för en halv timme sen, va hos Fredrik och kikade på film, men ja somnade ett antal gånger under filmen (rekord tror ja) brukar alltid klara en film men inte. Åkte hem till villan och skulle sova, men kom aldrig så långt, slog på datorn och då blir man ltt fast, kikar efter en ny laptop! Ett måste inom kort!
Nej nu ska ja ta mig i kragen och sova, imorrn ska jag upp tidigt, träffa Emma och Malin på stan och fika! Mys!
Godnatt


Groda?

Vilken kväll det blev, jag och Josefin körde vattengympa idag med tanterna, okej det va inte bara tanter men många... Va faktigst skoj att bete sig som en goroda i vattnet, haha! Sen så bastade länge, och prata ur oss en massa! :)
sen när jag kom hem så kikade jag på Idol i stuga 13 Josefines stuga, Annelie var också där och hälsade på, härlig tjej det där, åkte till hemköp och syndade med ben&jerry glass och popcorn!

Nu ska jag hoppa upp till hytten och läsa lite ur mindmapboken vi fick av våran lärare Gordon!

Hej och godnatt!


Äntligen...

har ja tvättat klart, det är så tråkigt, speciellt när man måste åka iväg till tvättstugan för att tvätta! Tänk i vinter, burr!
snart kommer Josefin, vi ska åka till gymmet och träna, blir kondition och simmning idag, efteråt ska vi basta och ha det bra med peeling och inpackning!



Nu är det that 70´s show på tvn, det är nog den bästa serien, älskar Hyde, snyggaste t-shirten har han också!

Feedback, bra eller dåligt?

Josefine x 2 sitter här brevid och gnäller på mig, eller ja dom mobbar ut mig över min "nya" kalendervana, ja jag skriver in allt i min kalender, men ja har ju koll på vad ja gör, men dom tror att jag kommer att bli ett freak som kommer att styra mitt liv helt och hållet efter min kalender. Mest för att jag tydligen skrev att jag skulle åka hem på fredag exakt 16.00 och att jag skulle packa in all packning i bilen idag haha ja jag vet att jag är lite töntig! Men vem bryr sig egentligen?
 
Nej nu ska jag kila ner till tvättstugan och hämta tvätt, sen ska jag bli bättre på att uppdatera bloggen från order av fröken Nilsson!

Vi ses!


Föresten, min nya kalendervana kommer ifrån Gordon!


Styrketräning

Nyss kommit hem från gymmet, skönt att ha klockan bara är vid tre, ska hoppa in i duchen snart sen ska jag iväg till skolan! Ikväll blir det lugnt för min del, idol, och efterlyst! vem som kan slå Filip & Fredrik kan jag se i helgen! Det blir nog en myskväll i stuga 10!


längtar

Ringde nyss och bokade turridning på söndag, tre timmar på hästryggen är något jag ska belöna mig med efter ett bra jobb med mysteryshop projektet. Jag åker hem till Avesta  i helgen och stannar där hela helgen, (kors i taket) brukar ju bara bli halva helger men nu vill jag ha en helgelg i Avesta med en massa skoj blir en tripp till Ikea med Malin, hoppas mamma och mommo hänger på och kanske någon mer :) Ja och emelie behöver lite grejor till stugan! Så jag ser fram emot helgen!

Nu ska jag iväg och pumpa lite på gymmet med Josefine, sen blir det åka till skolan  och jobba lite!

tjhiihooo
ha det bra!

Back to buissnies...

Känns skönt att vara tillbaka i Leksand och få igång hjärnan lite extra, vackan kommer nog att gå etremt fort och på fredag ska ja hem igen, jag och Josefine ska kika på JSM finalen i speedway, men på lördag åker vi hem tillLeksand igen! Fan vad vi flänger...
Den här veckan måste jag komma på en ny mystery shop butik eftersom jag inte fick forsätta på DinSko i kupolen med min omvärldsanalys och kundruda som vi ska hålla på med nu i höst! Ja jag funderar på Haglöfs i avesta, blir nog så!

Nej nu ska jag iväg till gymmet, blir ett dubbelpass idag, Jag och Linda va ju upp imorse och hurtade! ;)

Vi ses!


Nu ska jag iväg och svettas ordentligt!

Vilken dag

Vart i Borlänge nästan hela dagen, åkte vid tolv och kom hem vid sex, Josefine följde med som tur var! Blev rätt lungt på shoppingfronten men gjorde ifyllning på mina naglar, med ett hemskt resultat, (kanske inte hemskt, men snyggt kan jga inte påstå att det blev) inge mer nagelförlängning i kupolen!!
Mötet jag hade gick sådär, vad man kan bli stött av feedback, jag blir glad av det ja, eller det är skönt att höra så man vet vad som är bra och kan förbättras! Det borde uppskattas mer!

Nyss kommit hem från Jimmy (storebror) har vart där hela kvällen och snackat en massa om vad som har hänt med en kopp kaffe och cola!  Sen visade han mig sitt coola suroundsystem han hade skaffat sig, jag blev faktigst lite impad! Men han är fortfarande avis på min iphone och fipplar med en konstant...

Nej nu ska jag titta på tv tror ja...

Imorrn ska ja fixa frippan :S spännade, jag får inte ångra mig för Josefine så det blir rött imorrn!

Jag älskar det...

Att åka longboard, synd bara att jag märkte det nu när det börjar bli kallt och snön snart kommer, för ja i Leksand är det mycket kallare än i Avesta trots att det bara skiljer 10 mil!
Det var ju superlätt att lära sig, så så nu blir det att köpa en longboard, och sen till sommaren blir det en skateboard! Har vart drömmen länge att kunna, så nu ska ja ta mig i kragen! Josefine är också pepp på den ;)



Härlig känsla


Frippan

Imorrn ska jag till Frissan och fixa frillan! Det blir färgning och klipp! Satt i soffan med Josefine och Josefin i måndags och kom på att det vad rödhårig ja ska bli igen! Jag är naturliigt rödhårig, eller mer orange kanske! Men har vart mörk länge nu, så här länge har jag n og aldrig behållt en färg, tröttnar rätt fort, och nu kände jag att det va dags för en förändring! Ungefär den här färgen som Ashlee Simson har:




Nu ska jag snart ner på stan, sen ska jag på ett möte med butikschefen på DinSko ang min mysteryshop!
Josefine följer med till Borlänge, vi behöver en roadtrip!

Jag blir full på min coca cola...

Haha den har fastnat, jag sjunger eller lallar den konstant! vilken klockren kille... Vad ska jag säga! Störtskön

Överskottsenergi

Kom hem från skolan helt slut, trött och seg. Har haft en massa redovisningar i klassen, vi har prsenterat vårat mysteryshop projekt som vi hållt på med! Det gick alldeles utmärkt, vi är en suverän klass!
Men iallafall så¨ringde jag runt och raggade nån att träna med, men många förkylningar och mycket att göra så blev det en tripp ner själv, men Linda träffade jag där, och nu har jag nyss kommit hem från ett hårt styrkepass! Men n u har jag den här överskottsenergin påstår emelie, ska ta en dusch och kolla på idol ;)

Trevlig kväll! 

Som Gordon skulle ha sagt...

Det gäller att planera!
Ja och min planering är lite dålig nu tycker jag, men jag hoppas jag får ording på den! Jag vill ju alltid föröka hinna med så mycket som möjligt, men med dålig planering håller inte det! Det vet ju jag lika mycket som ni, men men!

Nu ska jag sticka iväg och träna :) sen ska jag hem och planera mina dagar i Avesta som börjar på torsdag!

Firmafesten

Och vilken lyckad sådan, wow vilket drag det va! 2orna på handels fixade en fest för oss med temat buissnies, alla var vi sknygga och städade i början, sen någon gång under kvällen började det spåra ut, med uppträdanden och dans, headbang på scenen osv.. Jag, Josefin, Josefine, Johan och Sanne körde ett litet Elvisuppträdande också, haha lär ju bjuda till lite ;)
Just det vann pris för bästa kombo av  affärsidé och logga, blev super duper nöjd, brukar aldrig vinna på sånt där! :D

Hela festen, allting va så bra gjort! Hoppas jag får lite bilder av alla eftersom ja inte fått min kamera än!

Nu ska jag hem (sitter i skolan med Josefin) och skriva lite på mitt mysteryshop projekt!
Vi ses


Min lugga håller inte...

när det regnar som det gör nu, haha men det är väl smällar man får ta! Mitt krulliga hår, slipper ja bry mig om iallafall, förr plattade jag det varje dag i över ett år, fy stackars hår, men nu har jag uppskattat mina lockar istället, men har bara luggproblemet kvar, vilket lyxproblem och andra sidan! Sluta gnäll Michaela....


Nu ska jag och Emsan (sambo) ät lite frukost, sen åker vi nog till skolan!!

Kram Michaela

Godmorgon älskade måndag

Jag är alltid lika glad på måndagarna, är det för att det är så roligt med skolan tro? Fast ja har nog alltid gillat måndagar, rutiner, träning för fulla muggar! Idag ska jag stanna kvar efter skolan och göra klart en presentation av mig själv, men jag hinner träna efter det, men gymmet stänger 8 här i Leksand, lite synd tycker ja! Kanske träna när jag skutar och sen åka tillbaka till skolan, låter det som en bättre idé Josefine?
Om ca en vecka får jag tillbaka min lilla kamera, då ska ja lägga upp mer bilder :)


Vi kanske hinner höras sen!


RSS 2.0