Fredag hela veckan

Sitter på altanen och njuter av en kaffe och solsken, har nyss kommit hem från Josefin vi har varit nere på stan och kikat lite och sen åkte vi hem till henne ett tag och tog det lugnt. Ska snart dit igen, tar cykeln. Så underbart för sen ska vi ner på stan och sätta oss där och dricka lite på uteserveringen, kanske blir hem till Emma först. Så cykeln är given! Är så suge på en kall öl nu eller ett glas rödvin skulle inte heller sitta fel. Vilket underbart väder det är idag, visst är det härligt, 28 grader har vi haft, mumma! Nej nu lär jag hoppa in i duchen, sen fixa iordning mig, förhoppningsvis kommer det upp lite bilder om kvällen!

Ha en bra fredag

Skorna


image31
Det blev dom svarta tygskorna för min del, har letat ett par helsvarta så dom belv super, men kommer inte förrns slutet på juni kommer dom, lite trisst men billiga va dom gå in på laredoute.se 269:-

Godmorgon

Vilket väder, underbart. Så nu blir det snöra på sig skorna för en powerwalk, sen ska jag följa med Josefine till sjukan och ta bort stygn, eller metallclips tror jag det va. Sen ska vi åka till våran gamla skola och hälsa på, hoppas det bjuds på en kopp kaffe i solskenet. Ikväll blir det lite utgång, blir iallafall att sitta på uteservering, mys!
Vad ska ni göra i helgen?



Men...

Lite småsur på blogg.se, kan ju inte lägga upp bilder eller någonting, så skärpning nu, vill ju visa upp skorna jag beställde igår!

Svettigt

Vad underbart det är med träning, både roligt och skönt, men hade dock velat vara ute i solen, men det funkar ju inne! Va på step idag, första gången och det va skoj. Så nu sitter jag ute på altanen och äter en skål med fil, solroskärnor och banan, mums. Tänke måla lite mer på huset också, göra pappsen lite glad, det är väl aldrig fel!

Vad har ni gjort idag?

Oh shit

Vart hos tandläkaren på förmiddagen, fick en satfig räkning på 1700kr, den var inte rolig kan jag lova. Men jag fick mycket beröm om mina tänder iallafall så tandtråden lönar síg, men dock har jag otroligt lätt att få hål i mina gaddar så var ju tvungen att laga lite, men vad ska jag göra för att bättra på mina gaddar, ingen ting sa han bara jag fortsätter som jag gör nu...

Godispåsen

Det blev bara ett spinningpass för min del, va så trött att jag var tvungen att sova lite innan. Ligger hemma hos Josefines mamma som är i Grekland, har nyss ätit en smaskig tacos och ska snart gå/eller åka bill till hemköp, javet det är mitt i veckan och godispåsen borde inte komma förrns på lördag, men d jbbar ju jag så kan väl få njuta lite nu!

Mot hemköp...

Solsken solsken solsken

Just nu har jag tagit mig en liten paus från målandet av huset, det är så varmt och skönt så vatten är ett måste, sen ska jag och Josefine åka ner på stan och äta lunch, blir en rätt sen lunch men kanske hinner ner till tre. Sen blir det mer målning, kafferep, core & spinning (får se om jag kör dubbelt pass) sen blir det mys och tacos ikväll med Josefine, när hon kommer hem från Jennys bal, synd att man missar den, men har missat corepassen alldeles för många veckor att jag verkligen vill gå på det idag.

Nej nu ska jag måla lite mer, ut och njut i solen som jag


Härligt att se...

Nyss vart på speedway, och nu sitter jag hemma hos Josefine dricker lite cocacolalight och äter popcorn, supergott! Men jag måste säga att jag blir stolt, eftersom Anton, lille Anton körde så bra idag, riktigt kul att se. Det va en rätt tråkig match i övrigt eftersom vi vann med rätt mycket (masarna - indianerna). Nej nu ska jag äta lite mer popcorn

puss och godnatt


Super

Jag måste säga att telia har vunnit mitt hjärta, beställde ju mitt mobila bredband för inte så länge sen, sen kom ju erbjudande om att surfa gratis året ut, och jag kände, skit! typiskt mig, men då ringde jag dom alldeles nyss och dom ändrade så att ja fick gratis året ut, bra va! Så passa på ni också, det funkar jättebra!

image27

Full fart

Nu ska jag och Josefine åka in till stan fia lite ärenden och sen åka ut till brovallen och kika på lite speedway!, Det blir en glass på stan också, såklart!

Hockeyfruar?

Jag och josefine sitter ute i solken och tänker på framtiden, och nu när vi ska flytta till Leksand båda två i höst kanske det blir en hockeyhunk för våran del, men vem vet!  Gott är det med kaffe också, känner att värmen är på väg nu, underbart, och på söndag kommer våra kompisar från Holland har tagit ledigt hela nästa vecka, och så fyller jag ju 20 år då också, kalas och fest ska bli skoj

image25
Det är underbart med mobilt bredband och Josefine som sällskap i solen

image26
Vi håller på att måla huset också, vilken skillnad det blir men visst är det fint?


Ses senare Kram



Fika paus

Snart kommer Josefine hem till mig på en kopp, snacka lite strunt och bara njuta av solen

image24

Länge sen?

Det känns som en evighet sen, då när vi va i Spanien och pluggade men det är bara lite mindre än två månader sen vi va där, och jag kom och tänka ¨på hur kul vi verkligen hade när Joakim hade lagt upp bilder på facebook. Ah vad jag saknar det, här får ni en lite bild
image23
Här var vi i Nerja på lite utflykt, alla skulle hoppa på bilden, snygga vi är!

Man kan inte annat än att skratta...

jo just för att jag just fick igång på min bärbara, och det löjliga var att jag bara var tvungen att ta ut batteriaet, blåsa lite på det, och sen stoppa tillbaka det, och här satt jag och trodde att den var slut. Men men jag måste lära mig att ta tag i saker och kolla upp lite bättre. Så nu funka den super igen. Men jag är i allafall sugen på en ni, en vit eller med någon annan färg, men får se hur det blir!

Nu ska jag iväg och träna lite styrketräning med Magda

kram M

tjohoo

Nu blir det en snabb-bloggning, ska iväg och träna lite, spinning blir det idag och jag är riktigt pepp! Idag har jag jobbat hela dagen så har inte hunnit med mycket..
Sen när jag jag kom hem skulle jag sätta på min bärbara, och kika lite, men då startade den inte, vet inte alls vad som hänt med den men hoppas det kan fixas när jag kommer hem, lär rusa nu!

Titta vad jag hittade!

Ja jag skulle ju lägga mig men innan tänkte jag kika på lite bilder och det här fick ja fram
image20
den här bilden på Josefine och mig när vi gjorde en liten tripp till Hagfors!

Beachbacken

Dåligt med uppdatering från min sida nu, men det beror på att jag jobbade hela dagen och hela natten igår, och idag har jag varit skapligt seg. Och inte så lite heller.
Hände mycket igår när jag jobba, säkrigar, slut på växel och massa strul, men för övrigt gick det bra och det va kul att jobba igen. Mycket folk som var glada och dansade för fullt, och några ögongodisar, haha!
Ska jobba imorgon bitti också, börjar kl 8 så jag lär sova strax så jag är utvilad. Sen blir det spinning på kvällen, är inte bättre i halse men nu har jag inte tränat ordentligt på en vecka så nu vill jag inte vänta lägre!

Nej nu ska jag hoppa till sängs! Natti Natti

Mors dag

Idag är det mors dag, visst ska dom firas med lite kalas, så mycket som dom gör för oss! Så nu har jag fixat ihop en liten tårta med Enya (brorsbarn) som vi ska äta alldeles strax, så nu ska jag mumsa lite!


Lördag

Inatt har man inte sovit så där jättebra kanske, har haft bors barn Maya brevid mig som är sjuk. Hon har hostat om vart annat stackarn. Vaknade tidigt  och försökte få henne attsomna om, och det fick faktigst, en stund i alla fall, Sen ville hon att jag också skulle gå upp, så det var väl bara att lyda, haha. Sen blev det en stadig frukost med havregrynsgröt, min favorit. Snart ska jag åka till Beachbacken och jobba, skoj!
Ha en bra dag och njut av shlager eller GP speedway!

Puss Kram M

Solstråle

Sitter och kikar på lite gamla bilder från spaninen, och då kommer man ihåg hur otroligt kul och bra vi hade, är så sugen på sol och värme nu! Det får bli en semester snart tror jag, synd bara att man ska jobba så mycket i sommar och sen plugga till hösten, men nån resa ska man väl kunna klämma in! Följer du med?
image19
Josefine och jag i våran lägenhet på balkongen i Spanien

Lyckligast

Nu har lilla Josefine kommit hem och jag sitter hemma i hennes vardagsrum med datorn i knät, har installerat mitt mobila bredband ( som Josefine hjälpt mig med, är inte så bra på att läsa bruksanvisningar.) Så skönt att ha henne hemma igen. Sen fick ja ett brev från lekand idag också där det stod att jag kommit in på skolan. Åh jag blev så glad även Josefine och Josefin kom också in, och hur lyckad är man inte att ha sina vänner med sig på kuppen, kan det bli så mycket bättre?
Så nu blir det flytt till Leksand i höst! Önska mig lycka till.

Josefine

Kom hem nu vännen ♥

Äntligen fredag

Och inte alls för att jag har jobbat och slitit i en hel vecka på jobbet eller så, nej du! För det ska jag göra imogon, då bir det jobba, och det är därför jag säger äntligen fredag, just för att nu ska jag få börja jobba. Det ska verkligen bli skoj, eftersom jag har vart hemma nu i en månad och inte alls jobbat, visst jag har haft fullt upp ändå men det är inte alls som att jobba, så nu drar det igång på Strandbacken och jag är glad.

Nu ska jag ut på en powerwalk med mig och mp3n


Go Perelli Go

image18

Klart att Perelli går vidare, tycket inte att det är många andra länder som kan komma ikapp henne inte, skulle vara Danmark då, helt ok!

Varför?

Idag har vart både en jobbig dag och en bra dag, började med att jag sov väldigt oroligt vaknade flera gånger och drömde en massa, och i varje dröm så var Josefine med. Jag förstår verkligen vad mitt hjärta klappar för min kära vän. Men i alla fall så vid elva åkte jag Malin och Ante till Falun på ultraljud. Malins mage blir bara större och större för varje gång jag ser henne, lycklig. Stannade på donken, köpte lite kaffe och sen bar det iväg igen. När vi kom dit så gick jag raka vägen upp för att besöka min lilla pärla som kom in på sjukan igår, belv så glad att se henne och att hon var stabil. Men jag vill bara ha henne hemma! Så jag hoppas verkligen du kommer hem imorgon ♥

Alkoholagen

Idag har jag varit på utbildning, väldigt givande dag och bra föreläsare sånt gillar jag. Tänk vad en bra föreläsare kan göra mycket för utbildningen.  Det var sista kursdagen av två idag, så det blev ett test som vi fick göra när vi kom dit imorse, hade tre fel så jag blev godkänd och får ett fint diplom till mina meriter. Åt en god lunch på Kingen, och sen blev vi klara vid halv fem. Jag och Sara tog en tripp upp på stan där vi träffade Carina, kikade lite i affärerna köpte en kalender, orkar inte ha en massa att hålla reda på mobilen, så en kalender passar fint för mig. Vi tog en kaffe också eller the blev det för min del. Nog om det!

Sen strax innan sju åkte jag till Brovallen för att se lite speedwa, spännande match faktigst! skönt när dom får lite motstånd. Vinst blev det och jag pös hem med frusna fötter!
Nu blir det en kopp the och mys framför tvn, Ha en bra kväll

Kram ♥

Eskilstuna

Snart kommer Josefine och hämtar upp mig, vi ska åka och byta bil, lånar storebrors till eskilstuna! Så nu blir det speedway för hela slanten, hoppas på seger och bra väder!

Tisdag

Idag vaknade jag rätt sent, kunde verkligen inte sova inatt, vet inte vad det beror på för jag var supertrött ,men somnade inte förrns fram mot morgonen, men börar piggna till nu så här på eftermiddagen. Har hjälpt pappa lite med att måla huset, kommer bli riktigt bra det där.
Idag ska jag och min käre vän Josefine åka till eskilsyuna på lite speedway, men nu ska jag åka hem till "mommo" en sväng!
 Ha en bra dag, kram!

Trötter

Nyss kommit hem från C&M, blev en jättebra film, kommer nu inte ihåg vad den heter, men ska ta reda på det, ett hett tips!
Jag är helt slut i kroppen, vet egentligen inte varför, men kanske är det förkylningen som kommer och går, men men, nya tag imorgon. Igår hade vi i alla fall jättetrevligt, det blev en god middag på Strandbacken med alla som vart och hjälpt till, blev en och annan vuxendricka mycket guitarhero och singstar, Eva stod för skönsången, jag och Carina gjorde allt för att slå varandra, men jämt va det! Något som alltid funkar på fest är ju singstar, ni håller väl med? Tänkte väl! Nej nu ska jag krypa till sängs, synd föresten att det inte blev några bilder tagna från igår, dum som jag va glömde jag kameran, men väntat!

Natti natti ♥

Söndag

Sitter hemma hos Carina och Micke, har varit i Stranbacken idag också, fixat iordning lite som var kvar, blir nog en stund imorgon med. Hade jätte trevligt igår ikväll men det kommer mer info om det senare. Förresten, hade ni lika skumt väder som jag igår? Snö?
Nu ska vi ta och kika på en film, får se vad det blir för någon!

Kram M


Beach backen

Nyss kommit hem från en dag på strandbacken, jobbat och fixat ihop en massa inför öppningen, ska snart dit igen på lite middag med alla, ska bli väldigt trevligt! Så nu måste jag rusa in i duchen och skynda mig, ska vara där om en 45 min igen, men ha en trevllig lördag allihopa

Kram M ♥

Strandbacken i sommar

Idag ska jag åka till Strandbacken där jag ska jobba i sommar, jobbade även där förra året, triv otroligt bra på restaurangen. Så idag ska vi alla som ska jobba där + övrigt folk hjälpa till med det sista inför öppningen som är om två veckor. Jag lovar er att det är så fint eftersom det ligger alldeles nere vid älven och att få se solnedgången  (Nästan) varje dag under sommaren, det låter inte så dumt va!

image14

Så här ser det ut på min arbetsplats, mysigt va?

Heldag i Leksand

idag har jag vart i leksand, och kikat på skolan som jag sökt till, kommunikatör och dekoratör vad det jag sökte till, josefine och Josefin har även sökt samma, vilket är jättekul, hoppas vi alla kommer in!
Dagen började med lite information av skolan och elever berättade om hur det är att gå där, jag lovar det känns inte som en typisk skolmiljö, utan är verkligen trevligt och mysigt. Men i alla fall vid ett hade jag min intervjuv, lite små nervös måste jag erkänna att jag var, men det är väl då man presterar mest har jag hört? Men iallafall berättade jag lite om mig själv och fick standard frågorna varför dom ska välja mig och varför jag vill gå där, och även fast jag sökt inom dekoratör så kom dom snabbt in och frågade om jag tittat på dom andra inriktingarna, vilket jag inte alls hade gjort, jag var ju så säker, trodde jag. Sen när dom fortsatte med intervjuv kom vi hela tiden in på det här med handels, ledarskap osv, så jag bestämde mig för att jag skulle även kika in hos dom och höra vad dom säger, för vet jag verkligen att det är dekoratör osv jag vill syssla med? vem vet...
När jag var in och pratade med eleverna där så berättade även dom att dom tänkt sökt dekoratör men även dom ändrat sig under intervjun. Så jag gick under dagen och funderade, pratade med olika elever och lärare. Och till slut kom jag fram till att jag byter inriktning, för där bak finns det en ledare inom mig, kanske inte heller så långt bak! För i framtiden vill jag ju driva mitt eget företag! Nu blev det kanske lite rörigt men hoppas ni förstod ändå!

image12

Ut och gå hej och hå

Nu blir det en promenad med Josefine, Skönt

Lite smått seg

Skynda skynda.. Ska snart iväg på spinning men orkar inte byta kläder men jag måste lägga på ett kol, för jag lär åka om 10 min! Men istället sitter jag har och kikar runt, kan vara roligare.
När jag kommer hem blir det förhoppningsvis en promenix med Josefine, om nu hon inte har hunnit ut före mig, snälla vänta! Det är ju så tråkigt att gå själv!
Kram

Kan inte förstå

Att jag sover så länge, hade ställt klockan på halv nio, tänka ge mig lite sovmorgon, men ändå stänger jag av larmet och vaknar istället av att telefonen ringer, rusar upp.. och kl är halv elva, det måste bli skärpning nu!

Det va förresten Josefin som ringde, vi bestämde hur vi skulle göra imorgon, Jag, Josefin och Josefine ska åka till Leksand och titta på skolan som vi har sökt till, så det blir en heldag i Leksand imorgon.

Idag ska jag åka ner på stan och kanske byta ett par byxor, har beslutsångest men får se hur det blir jag, behåller dom i allafall men det blir ändring på storleken, kanske. Sen ikväll blir det ett spinningpass som jag verkligen ser fram emot, är super taggad.

Ha en bra dag, Kram M ♥

Josefine

image10

Här har vi en söt bild på min lilla pärla

Världens bästa kompis

Nån som verkligen kan få mig att vika mig av skratt är min kära vän Josefine, vi har hållit ihop i vått och torrt sedan barnsben och vi har alltid kul tillsammans, och jag menar verkligen alltid. Till och med våra tråkigaste stunder i Spanien när vi inte hade något att göra så hade vi alltid kul..
Jag brukar ofta tänka om folk tror att vi sitter ihop, eftersom så fort jag är själv ute på krogen eller på stan så frågar folk alltid : Vart har du Josefine då?
Men jag måste verkligen tala om att jag är otroligt glad att jag har min lilla pärla till vän, för vem hade kunnat lugna ner mig så bra som hon gör! Tack för allt min älskade vän♥

Ni har väl inte missat?

image9

Den 21 juni, jag kan knappt vänta, vi ses där!

Godmorgon eller Godförmiddag?

Vaknade för ca en timme sen, jobbigt! Tycker inte om att vakna sent, får ångest och vill vara uppe med tuppen på morgonen. Men så blev det inte idag för Michaela, men lika glad är jag för det! Snart blir det en långpromenad till Strandbacken för en kaffe hos C. ikväll ska hennes tvillingdöttrar vara med i en musikal som måste ses. Så jag missar mitt core pass ikväll, för tredje gången, lite illa, men att se tjejerna överväger nog det, helt klart!

Kram M ♥

Brrrrr

Hemkommen från speedwaybanan, masarna- hammarby, det gick inte så bra för hemmalaget Masarna, men så kan det gå, kallt som bara den va det också! Skulle tagit med vinterjackan.. Men är huvudet dumt får kroppen lida som man brukar säga!
Nyss fick jag reda på en skoj grej, att Henke Larsson ska spela Em, kan ju inte bli bättre!


Tisdag

Det blir en snabbbloggning nu, ska åka in till stan och klippa mig, sen blir det speedway ikväll, är supersugen på det, men vädret kunde ju varit lite bättre, men det är ju tisdag och speedway så vad hade jag förväntat mig?

kram M

Full fart

nyss kommit hem från ett härligt spinningspass och en långpromenad, känns super i kroppen och jag är verkligen pigg ( hoppas jag kommer kunna sova ). Ska färga håret om en liten stund, och det blir lite mörkare än vad jag har nu, dom flesta brukar ju förga håret ljusare fram mot sommaren, som jag också brukar göra, men nu trivs jag så bra i mörkt hår så varför inte stanna kvar i det!

Fikadags ute i brovallen

Snart ska jag och Josefine åka till Brovallen och dricka lite kaffe i solen och prata strunt med Hasse. Va ett tag sen nu, så det ska bli skoj.

Inte väntat

Vaknade för 30 min sen av att min telefon ringde, det va Sofie, min frisör och jag hade helt glömt bort min klipptid, jag lovar det har aldrig hänt, jag har alltid vart noga med mina klipptider eftersom jag älskar att gå till frisören. Men jag fick en ny tid och som tur är imorgon.
nej nu ska jag åka och hjälpa mommo att handla, och sen tvätta hennes bil.
Ha en toppendag, hoppas ni har lika bra väder som jag har!

Kram M

Sov med änglarna

Duerme con los angelitos ¢¾

Vilken dag

Nyss kommit hem från en lång promenad med Josefin, det va underbart väder och man får prata om en massa skoj, har dock fått ont i mina benhinnor, gör riktigt ont, men man får väl stå ut helt enkelt. Det är så skönt att sommaren är på väg, varmt och skönt det tycker jag om!


Madame Tussauds


image8

Josefine, Shrek och jag på Madam tussauds, ser ut som om jag är lite kär i Shrek, men det är väl klart man är det, han va faktigst väldigt mjuk och go!


Skärpning nu

jag är ganska dålig på det här med att uppdatera min blogg, men jag lovar att det ska bli ändring på det. Skulle ju berätta om min valbo0rg men jag skippar det, va ju ett tag sen nu, fy skäms Michaela.
Helgen har i alla fall varit trevlig, i fredags hade jag och Josefine lite mys med godis och tv tittande, varina berg flyttar in såklart. Sen hörde Emma av sig och frågade om vi skulle ta ett glas på trapper, J va inte så sugen men jag hade ju vart det hela dagen så jag passade såklart att hänga på. Trevlig kväll, kom ner till trapper vid 12 så vi hade bara en timme på oss (varför ska krogarna i Avesta stänga så tidigt?)  Men vi han såklart prata om mycket.
Sen igår va jag ut på banan och kikade när killarna hade match. Det kändes lite knas att det inte va jag som cochade dom, men samtidigt väldigt kul att bara ta det lugnt och titta på bra speedway, dom vann överlägset och det är alltid toppen. Sen hämtade jag min kära vän Josefine och vi åkte ner på stan för att köpa lite vuxendricka, vankades ju fest till kvällen. men riktigt på topp va jag nog inte, men när i kom hem till Js syster så kom man i form, alltid lika roligt när jag och systrarna M är i farten, sen blev det krogen, och jag måste säga att det inte var nån höjdare igår. Men det brukar ju kunna vara så, nu ska jag och j åka till shell och sätta oss i solen och köpa glass, hoppas ni hade en trevlig helg!

Kram M

Hemma igen

Från en härlig weekend i London, men jag har faktist varit hemma i två dagar, men har liksom inte haft tid med att blogga, sorry. Det var i alla fall jätte kul, vi shoppa en hel del och besökte madam tussauds m.m. Kommer lite bilder senare, ska få dom av J, det va hon som stod för fotograferingen, min kamera blev ju stulen i Spanien och jag har inte köpt nån ny en.. Men funderar på vilken jag vill ha, och det blir nog en inom kort.

Valborg igår, hade ni kul?
Det kommer nog ett litet inlägg senare om min valborg, för jag hade kul.

Kram M

RSS 2.0