Äntligen

Just det. Fick tillbaka min kamera idag, eller jag fick en helt ny så nu ska det knäppas som bara den, imorn om inte annat, då är det uppladdat för fest hos Jimmy (bror). Jag och Josefine åker nog och solar på förmiddagen, och ja det behövs verkligen, men läste någonstans att det var "inne" att vara blek, så man kan säga att jag är riktigt inne, haha...
Sen ska jag träffa Carina och sen malin och hennes bebis Liam som kom till världen den 24e okt :) jag ska knäppa en massa kort på honom :)



Bus eller godis

Josefine blev rädd och sprang iväg så jag fick ge barnen som plingade på dörren lite godis, för bus vill man ju inte utsätta sig för, haha :)

Tacosfredag hemma hos Josefine och kikar på idol, mys!

På tåget...

Hejsan!
Sitter på tåget nu på väg hem till Avesta, skönt ska det bli att komma hem, fira Jimmy idag också, sen blir det fest imorrn, ska ner på stan och köpa en liten present! Sen blir det nog lugnt ikväll med idol och tacos med Josefine, är bjuden på halloweenfest ikväll men jag spökade ju ut mig i tisdags och så ska jag ju partaja imorrn! nej nu måste jag sluta innan batteriet på datorn dör!

Vi ses

Michaela det snöar...

Va det första Josefine sa imorrse, okej efter att ha hon knuffat till mig och väckt mig! och där betedde vi oss som barn, snö, jag/ älskar snö! Nu ärdet vitt och fint, och jag hoppas det håller i sig iaf ett litet tag !

Ha en bra dag!
kram ♥


Gårdagen på Intiman

Ja, igår drog ju jag och Josefine iväg till stockholm, trevligt med en liten utflykt, först skulle jag på möte på Indiska på drottninggatan ang lia plats (praktik) som jag ska ha efter jul, det gick bra och jag känner mig nöjd att jag ska vara där, ser fram emot det! Sen träffade jag och J, Magda och hennes kompis, som "nyss" har flyttat ner. trevlig trevlig, sen drog vi vidare till odenplan och käkade på BK där, en riktig lyxmiddag, haha! Halv sex började det och förväntningarna var höga, och kul va det, riktigt kul, hade lite ont i käkarna efteråt efter alla skratt!
Men Björn va inte bäst, det va Özz och Måns Möller som va bäst måste jag nog säga, trodde inte det men så va det! Aja skit samma kul hade jag iaf!

Sen skulle vi ju egentligen sova över, hos Magda, men hon var inte hemma när vi va färdiga och vi orkade inte vänta, så vi drog snabbt till centralen, köpte tågbiljett till Sala ( gock inte till varken Leksand eller Avesta) och sen kom mamma och hämtade oss där, haha stannade vid Statiol och köpte korv m. mos som mamma tappade över mig, haha hon skratta så hon börja gråta, vilken härlig mamma ja har :) skönt att sova i sin egnen säng!

Sen imorse åkte vi tidigt till Leksand, hade kunkoncept hela dagen och jag kände mig riktigt loj, resten av dagen har jag vart hos Josefine, kollat på sune och sovit! lite godis blev det också, och ja har haft dålig karaktär på den fronten denna vecka! Ska ju hem till Avesta antingen imorrn eller på lördag och då blir det fest, Jimmy (storebror) fyller år! :)

Nej nu ska jag sova! Godnatt

och tack Josefine för den underbara presenten, jag hade superkul ;)

Idag bär det av till stockholm

med Josefine, andra Josefin skjutsar oss till tåget som går från Borlänge, gulligt av henne! Sen ska jag på Lia möte, ang min praktik som vi ska ha nästa år i Januari, sen händer det grejor. Vi ska kika på Björn Gustavsson idag, presenten jag fick av Jossan i 20 års present, ska bli riktigt kul, sen åker vi hem till Magda och sover över där, sen på trosdag åker vi hem igen! jag saknar stockholm så det ska bli kul att åka ner igen...

Igår va det halloweenfest på kåren, alla va riktigt snygga i sina outfits, hoppas ja kan få lite bilder så ska ja lägga upp dom här (har ju inte fått tillbaka min kamera än). Sov hos Josefin, och det va mysigt, försökte väl sova ett antal ggr men som slutade med att man skrattade iställte, ungefär som man va liten och bara fnittrade när man skulle till att sova för att man va så uppspelt, och det berodde inte på någon alkohol, för sån drack varken hon eller jag igår! Lika kul hade vi för det, funderar på att inte dricka alkohol på ett år men den idén trodde Josefin inte jag skulle hålla, men vi får väl se, om jag nu kan bestämma mig så kanske ;)


Tänk om det vore så väl...

Min blogg ska härdanefter handla om Sara, (sara som går i min klass) haha nej det ska det inte men shit så bra bloggen hade blivit! Jag ska börja prata enbart gotländska med Sara varje dag framöver, haha!

Har vart på siljan och fikat idag, sen blev det film, gossip girl och ensam mamma söker. Nu sitter jag hos Gullan och pratar, ska sova hos henne, eller i jossans säng, fast hon är inte hemma, kommer imorgon, änligen!

Nej men om man ska ta och lägga sig och sova då, ska upp tidigt imorrn och dra till gymmet (om ja kommer upp)

Stuga 7

Sover ni Sara och Malin? behöver lite sällskap :)

Håkan Hellström

Haha börjar ja med, jag har ont i mina armar och axlar, tror att resten av brudarna också är det. Igår va vi ju i Falun på magasinet, jobbade på Håkan Hellström :) Haha Föresten Sara den lilla luringen försökte lura i mig at ja skulle få åka dit i backluckan och att jag hade förlorat när dom hade lottat, haha nästan så ja gick på den! och kul va det emellanåt, eller det va kul och håkan är super, det bästa va nog soundchecket innan, då fick man njuta lite mer av musiken! tur att ja hade Sara, Malin, Emelie, Anna och Jessica med dom så blev allt bra :)
Vi han shoppa lite innan också, hittade lite grann, ett par stövlar och lite "leggingströjor" (älskar leggings).
Nej nu ska ja käka lite frulle, har dock inget hemma så det får bli spagetti och köttfärssås, haha!


Min Fredag

Vart till skolan från nio imorse till lunch, sen åkte Jag, Angelica, Amanda ocg Gullan till Noret och handlade lite, sen åkte vi hem och jag drog till gymmet, när jag kom hem gick ja in på spara och slösa (Leksands second hand butik) och hittade 2 par stövlar där för 190:- som hittat ;) Nu ska jag käka lite och sen ska jag till John och sen gå och kika på hockey, Leksand-Nybroikväll, sen bli det spelkväll med tjejerna :) Underbar kväll!


Hjälp

Min plattgång har gjort sitt, okej jag har haft den ett tag men det är ju min lilla älskling, och en plattång är inte det jag har lust att lägga pengar på just nu, (ska ju till Gekås med skolan snart) men kanske kan hitta en där, men behöver ju en nu! Tur att jag har en liten mini så jag kna platta luggen iaf, haha lyxproblem kan tyckas :)
Tur att jag har Josefine i stugorna brevid som kunde låna ut sin plattis nu imorse. Jaja en ny plattång står på inköpslistan!


Kvällen

Först va jag och Josefine på gymmet, körde på ordentligt, sen blev det spelkväll hos Malin och Sara, riktigt kul men nu är jag helt slut, jag går verkligen in för spelet, haha! Vilda gester heter spelet och det kan ja verkligen rekomendera, tyker man inte om att träna så är det iaf ett bra sätt att röra sig på ;)



Textning

Vart en lugn dag idag, började inte förrns vid ett och slutade runt halv fyra. Så nu sitter jag och väntar på att åka iväg till gymmet och svettas lite! Snart helg också, veckorna bara springer iväg, och vi har gått i skolan i 10 veckor! Men gud så kul det är :)

Nej nu ska jag läsa lite andra bloggar!

Anders Bagge

Lyssnar på efter 10 på 4an, och Anders Bagge gästar, vilken härlig männiksa han är, hans skratt går inte av för hackor och det lyser om honom, jag är glad att man har fått sett honom i rutan den här hösten och jag hoppas jag får se mer av honom, jag tror att han har ett hjärta av guld!


Anders Bagge

Fika på noret!

Nyss har vi varit nere på noret och fikat på gårdscafét med tjejerna + John, sen så bestämde vi oss för att kika på film SATC blev det så nu ska vi mysa med en påse godis och kika på filmen!

Mina underbara vänner

Ni betyder mycket för mig, tack för att ni alltid finns där för mig och att ni ställer upp.
Jag kommer alltid finnas för er!

 
Josefine och Josefin, jag blir glad bara jag tänker på er!

Puss på er!

På tåget...

Igår åkte jag tåg när jag skulle till Hedemora och jobba.
På tåget sätter jag mig i café´vagnen och köper en kaffe och får ett inte så trevligt bemötande av kassörskan, som står och gnäller till hennes jobbarkompisar att det är så tråkigt och att det är så dött och inge folk ( men ta hand om era kunder som ni har istället). I alla fall så sitter jag där ett tag och läser en tidning när ja plötsligt hör skrik och gap lite längre fort, några som bråkar så jag tittar upp och då ser jag att det är två stycken ur personalen som håller på och skriker på varandra, och det blir riktigt pinsamt, hur kan man som personal stå inför passagerarna och slänga ur sig en massa skit?


                     Skärpning SJ

Nu blev det tyst...

Nu åkte trollen alldeles nyss, och vad lungt och tyst det blev, försökte göra klar mitt arbete som ska lämnas in imorgon, men det va ingen idé men ska göra ett nytt ryck alldeles strax! Måste passa på innan Gossip girl


19,00 och jag sitter vid tvn hemma hos Josefine

Mina underbara små troll

Maya och Enya mina små älsklingar, idag är det en lekdag med dom och sen ska jag plugga och kika på Gossip Girl med Josefin, älskar söndagar!
Nu kommer strax Josefine och det blir middag, mammas köttfärsås och spagetti, Maya fick bestäma maten idag, så passade på att bjuda hem Josefine också på lite mat eftersom hon också gillar hennes köttfärssås, nu ska jag duka!

Vi hörs!

Zzzz

Vaknade när min mobil ringde och insåg att jag hade somnat på soffan framför tvn. Storebror som ringde som skulle ha skjuts hem från en fest han va på, så jag pallrade upp och åkte iväg och hämtade honom och hans kompisar. Så nu sitter man här pigg och har inte så mycket för sig mer än att fördriva tiden vid datorn, Maya och Enya sover över här (brors barn) så kanske är bäst att lägga sig så man är pigg tills imorrn då jag ska leka med dom för fullt :)

Föresten kikade jag på Stjärnor på is tidigare, och jag blev så ledsen när Josefin åkte ur, fan rent ut sagt!
Okej hon var kanske inte den bästa men jag gillar henne, kanske mest för att man börjat kika på vakna med the voice och jag tycker hon är störtskön! Jaja nu är det som det är, nu ska jag hitta en annan favorit! :)

Natti Natti

Träning

Snart ska jag åka iväg och träna, den efterlängtade innabandyträningen! Blir ju inte så mycket innebandy nu när jag bor i Leksand så jag får passa på när jag är hemma, ska åka hem till mommo en sväng innan och göra henne sällskap! Va där tidigare idag också, och jag älskar att vara hos henne, vi kan sitta i timmar och prata med varandra och hon är mitt allt ♥
Sen va jag också på stan med Hanna (jättelänge sen jag träffade min barndomsvän) och Malin, som när som helst kommer att få ett litet barn, mysigt!


Nej nu ska jag kila iväg....


Heja Leksand ikväll som möter Mora :)


Världens bästa pappa

som gör världens godaste chili corn carne, riktigt smarrigt! Man blir ju lite bortskämd när man kommer hem och får en massa god mat osv..

Tack pappa

Sanna Bråding

Kikade nyss på vakna med the voice och Sanna Bråding var gäst, vilken härlig människa, hon förtjänar en andra chans och jag hoppas att jag ser henne i rutan och hör henne i radion snart!
Nu tänkte jag jobba lite med min presentation som vi ska ha nästa tisdag. Jag träffade ena butikschefen igår där vi gick igenom en omvärdsanalys för att se vad som har påverkat butiken förr, nu och i framtiden. Så ska göra en bra presentation som blir intressant att lyssna på, behöver lite inspiration, men att sitta hemma själv fungerar rätt bra, med en kopp té såklart :)

Nyhetsmorgon på 4an står på måste ha lite ljud på under tiden!





Vi ses!

Träning

Nu ska jag iväg och styrketräna på mt´s!

Hemma i Avesta

känns skönt att komma hem en sväng och ladda batterierna, idag har varit en riktig funderardag, sånna dagar behövs ibland, satt på tåget och gick igenom lektionen vi hade idag i ledarskap, jag blir riktigt inspirerad av vår lärare Gordon som vi har i Ledarskap.
Imorn ska jag på möte med butikschefen på Kicks, ska bli kul, ser fram emot det! Sen ska jag träna och träffa Malin.

Nej nu ska jag läsa lite i veckorevyn!

Tjing!

Leksand-Växjö

Ikväll blir det premiär för mig på ejendalsarena! wehooo
Först ska ja med josefine ner på noret (stan, eller byn) och fika lite innan matchen!
Vi hörs!

RSS 2.0