Jag sörjer..

Över hur jävla klantig jag är... Fan igår tappade jag min kära mobil i asfalten, japp där sprack den displayen.. den har vart med om mycket, toalettbesök m.m. haha! Ja och jag som ska sälja den till min käre bror, men kan tänka mig att inte han vill ha en mobil som displayen är knäckt, jaha då har jag en iphone till övers. Kan ju alltid vara bra att ha!

Igår hade vi fiskelycka och billkurragömma!
nice weekend, näs grilla och vin i fredags, trapper efterfest och skeda med Frida!

träningsverk

ja det kände jag på mig, men inte så konstigt heller! Skön smärta...

Ska städa lite nu, sen slänga mig på cykeln åka in till stan ta en pw, och sen träffa min kära mormor, men under tiden jag städar ska jag lyssna på SLADE, jag älskar SLADE, mest för att mamma fått mig att älska dom, tror jag! Ända sedan jag varit liten har jag alltid älskat deras musik, och drömmen är fortfarande att se dom live, mamma kommer du ihåg när du lovade mig att jag skulle få se dom med dig och Marie? jag skulle få följa med en gång, när jag blev större, jag kommer aldrig glömma...

en till kul grej, har fått se kort från deras konserter, och en gång frågade jag, vad gör pappa där?
(Gitaristen i banet är ruskigt lik min pappa!) Haha!


Hela dagen framför mig

Nyss duschat och jag är redo för en dag med Frida, Emma och Viggo såklart...
Det var riktigt skönt att köra lite styrke idag, men det fick bli på maeks, fan jag gillar nog det bättre än mts!! Det blir att testa badhuset här i Avesta imorgon.. Jag tycker att dom ska öppna tidigare på mornarna, men det kanske inte funkar här, tacka vet jag worldclass i slussen!  Där är det lite klass på stället, haha!

Nej nu ska jag sätta fart och sen ta cykeln till Frida, hej svejs!



Knyt skorna...

Har väntat hela morgonen på att gymmet ska öppna, mts brukar öppna 08.00 men inte idag, då öpnnar dom 09.00, träningskläderna är på och jag peppad, länge sedan jag körde styrketräning, har bara kört kondition den senaste månaden, nu måste jag sätta fart!

The Dirt

Nu ska jag lägga mig och läsa för en gångs skull, jag har blivit såld på boken, det är svårt att lägga ifrån sig den!

Frida du är en klippa, ses imorgon!

 


jag går upp kl. 06.00

och jag älskar det, det är så skönt att vakna upp tidigt!

Nu ska jag käka frulle och lyssna på vakna med the voice, och sen sätta igång med jobb!
Ha en bra dag!



Alla vi som älskar Ralf klappar nu... klapp klapp!


Holland here i come

nyss vart på polisstationen och fixat pass, bra gjort av mig att inte skjuta upp det längre, har gjort en massa ärenden nu under lunch, imorgon ska jag på synunderskökning, hoppas inte synen har blivit sämre, men man vet ju aldrig så här på äldre dar, haha! Mina nya glajor är iaf beställda, måste bara skicka in recept på synen! Hoppas ja får dom fort!!
Nu ska jag ta och göra tacokötfärs och sallad, mums, sen sätta mig ner och kolla på en film!
Senare i eftermiddag blir det en springtur med filippa, hoppas det regnar, älskar att springa i regn ;)




Schyssta dojjor


Godmorgon

Måndag morgon och jag vaknade för 2 timmar sen, skjutsat mamma till tåget och nu är det dags för jobb, jobb med projektet, telefonmöte nu på morgonen, vad skulle man göra utan telefonen, eller datorn och internet? tekniken är underbar!

Vakna med the voice är på och jag väntar och väntar på att jacob ska sätta på sig boratdräkten!!

tar cykeln ner till city..nana..

Efter jag käkade frulle satt jag mig ner och jobabde en sväng med projektet i solen med laptopen och en stor kopp kaffe, nyss ringde Malin och sa att jag skulle komma, så jag tar cykeln och beger mig in till stan för en lååååång pw (som vi sa) !!

Nu är det bara en vecka kvar till en helvecka i Leksand, jag längtar!



Godmorgon!

Det här är inte riktigt lik mig, att sova fram till kl. 12.00 men oj vad skönt det var... Har ingen aning om vad jag ska hitta på idag (skönt) men jag ska ta och gå upp och käka frukost och sen blir det nog en lååååååångpromenix,ja just det, den skulle jag ju gå med Malin idag, får ringa henne!!

Föresten, vem vann eurovision igår? Får kolla aftonbladet..

Tjing

Hemma igen från leksand

Kära kära Leksand, och vad kul jag har haft, så här kul har jag inte haft i Leksand länge, eller iof nu ljuger jag, jag har ofta kul när jag är där.. men det här va lite extra kryddat, emma, amanda, linda, henke och frankie stod för grillkvällen igår, och självklart jag med, köttet var väldigt starkt så vi släckte törsten med en box rosé, som kan vara bland det godaste rosé jag druckit! (Ska bjuda på det när jag ska ha min födelsedagsmiddag) Jag bjuder på lite bilder från närmsta dagara.. och om man inte har något att göra en fredagskväll i Leksand så kan man flytta ut alla saker ur en lägenhet och göra ett rum ute istället, precis som vi gjorde, och ett tips, lämna aldrig dörren olåst och säg att ni får ta vad ni vill ha när det finns kreativa entreprenörer i närheten!






Emma, kära Emma... och vårat kära rosé,namnet cp ?


Amanda med skinnhanskarna, hett!


Frankie


Jag skrattar fortfarande åt det...


Det är så klockrent!!

Det ska vara Leksand


Gå och lägg dig michaela

Åker till Leksand imorgon klocka 06.00 vilket innebär att jag borde gå upp runt 05.00, vilket jag inte tror jag kommer göra, snosar nog till 20 över, men jag vet ju att jag hinner, alltiid! Måste bara packa väskan ikväll, iof inte så mycket ska bara vara i Leksand en natt..

Möjlighetens dag imorgon på entreprenörskolan, hoppas det kommer en massa trevliga nya studenter, sen blir det möte ang projektet på ejendals, sen möte med Gordon! Kul att träffa lite klasskompisar, blir säkert en fika nere på siljan!

l
Men stuga 13 blir inte besökt, Gör som JanneH kör en nr.... hahaha....

Brillorna


Den gula bilen kom nyss..

Med ett litet paket, ett värdefullt paket, ja nu har den äntligen anlänt min plånbok, som har åkte på ålands hav  och vidare till leksand och nu i Avesta tillbaka till sin kärna, haha!

Jag ber om ursäkt pappa, jag vet jag är alldeles för slarvig när det gäller plånböcker och nycklar, skärpning!


kafferep och jobb

Siiter med en stor kopp kaffe, vaknade halv sju imorse så jag har varit uppe och kikat på vakna! Föreberett mötet tills imorgon och skickat iväg lite mejl! Ska snart ut på en pw, måste klä på mig rätt mycket kläder för här blåser det!

Åker nog till Leksand ikväll redan, eftersom jag ska vara där kl. 8 på morgonen! Istället för att åka 5 imorgon bitti med tåg!

Nu ska jag fortsätta jobba...

Jag kör samma som mamma

hahah mamma kom nyss hem, och jag visade henne glasögonen, hon sprang och hämtade ett kort på henne från när hon var 18 år, med samma brillor, ja nästan edentiska brillor som jag har skaffat mig!!  Så jäkla kul, nu skrattar vi tillsammans åt det, mamma som inte ens har vågat visa mig kortet tidigare för mig!!

Nu har provglajorna kommit...

Och jag har bestämt mig för två par, sen ska jag ner till synsam och beställa ett par efva attling brillor också, roligare om man kan variera med flera par...

Ska se till att använda glasögonen också, dom jag sist köpte har jag inte använt så speciellt flitigt..



Godmorgon

Eller jag har varit uppe sen sju iof, sov hos Mallan inatt så imorse tog jag med digge på en promenix, sen tog jag cykeln hem, nu har jag precis fixat frulle och ska sätta mig och jobba med projektet, lite senare ska jag hem till farmor på fika, sen till Kia&Göran och träffa lucas! Ut och springa ikväll kanske, jag tror det!!


googlar mitt namn

Michaela är en feminin form av Michael som betyder "vem är (som) Gud?"

Ligger i sängen...

småseg och lyssnar på marlyn manson, han ser rent ut sagt förjävlig ut men ack så bra musik han gör!!
Snart ska ja kila förbi freddan och kika på film...


Igår kom jag hem från Sthlm och Rek resan

Malin väckte mig imorse, jag bad om att hon skulle göra det, så jag slapp ställa klockan, och snart ska jag hem till henne och vi ska ut och gå!

Hade riktigt kul i stockholm en vecka och jag ville inte åka hem, (som vanligt) men okej jag måste erkänna att det var ganska skönt att komma hem, en sväng i alla fall..
Trevlig resa med Vikingline och LeksandsIf, god mat och trevligt folk, och så fick vi mycket gjort!

26-27 aug, det är då det händer!


nu håller vi tummarna..

och det gäller båda tummarna!!


Dags för en nya kamera snart...

Är jättesugen på en ny digitalkamera, köpte en rosa förra sommaren, men ja färgen rosa? Varför över huvudtaget köpte jag en rosa kamera? jag har väl aldrig tyckt om rosa.. Det är ju jossans färg, du kanske vill köpa min? ;)


Den här guldiga var ju lite cool, eller en röd, vit eller svart!! Haha bestäm dig någon gång!

Godmorgon

Stockholm har sol idag, yeees! Hoppas det håller i sig!!

Kikade på film igår efter Desperate, och så klart så såg jag första 2 min sen comnade jag, det slår aldrig fel, jag kan verkligen inte vara trött när ja kollar på film, äh skitsamma jag ska blir filmtittare på dagtid istället...

Adam & Gry på radion

Nu kurrar magen, jag går och äter lite frulle istället!


Nyss fikat med dom bästa

När jag åkte hem från Nathalie idag mötte jag upp Jossan och sen åkte vi vidare till Carina, så hon fick se hur dom bor, tog en fika snackade lite skit, alltid trevligt!

Nu kurrar magen, snart dax för mat!


I´m from Holland ehere the fuck are you from??

Nyss bokat flyg till Holland, äntligen ska jag få flyga lite, men gjorde en liten miss i min bokning, för nu har dom nämligen börjat flyga från västerås, och ja jag bokade från skavsta.. jaja, det blir några nätter i sthlm den veckan också! Så det gör inte så vidare mycket!!
På min födelsedag åker jag också, men jag knaske hinner få några paket ? ;)


See you soon Sanne & Merel

Mix Megapol med Adam & Gry

nyss käkat frulle, och nu ska jag sätta mig och jobba med kryssningen, åker på rekresa på tors så jag stannar kvar i sthlm tills dess.. Jag vill inte åka hem!

Idag ska jag hämta en massa saker jag glömt hemma hos Nathalie sen sist jag bodde hos henne, hur kan jag glömma allt? sen ska jag hämta upp Josefine inne i stan och sen åker vi vidarre ut till Lidingö!

Nu ska jag ta en kopp kaffe med Carina

Dags för en ny...

Ska snart till och köpa mig en ny iphone, har en 8 Gb nu men vill ha en vit 16 Gb istället, så nu när min bror vill ha min telefon så blir det kanon att jag köper en ny!!

j

twighlight, vilken besvikelse!

Alla har tjatat om hur bra twighlight  är, okej den var inte världens dåligaste film men heller ingen höjdare, satt mest och var irriterad halva filmen över hur huvudrollstjejen pratade, antar att jag kommer att se 2an också! Men en fråga, när i filmen skulle man gråta? Var den överhuvudtaget sorglig?


Ursäkta.. men vad fan höll jag på med igår??

Det var ett jävla tjat om den där satan... Hahaha

Nyss kommit hem till Jempa efter en lång promenix med Jossan runt Hammarbysjöstad, vackert vackert! Snart ska jag hoppa in i duschen sen blir det lite käk, en runda till Globen, fika lite och sen hem till Carina!! Vilken dag va, varmt är det också, kan det bli bättre ?

Hissdörren öppnades...

och jag rusade fram till dören i hopp om att ja skulle få se satan, och ja där stod han med hår ända ner till förtterna...
han var inte ensam, nej satans tjej var också med! Sen låste dom upp dörren till sin lägenhet, jag sprang tillbaka till soffan, rädd att satan kommer att knacka på dörren och komma in, hoppas jag inte möter honom imorgon, då blir jag rädd!

God natt..

Satan bor granne med Jempa...

Vi hör dörren öppnas från grannen, jenny springer och säger att satan är hemma.. Springer till kikhålet, men ingen satan där..

Hur ser Satan igentligen ut ?

Tänkte ju lägga ner det här med bloggen...

men innan jag gör det gör jag ett till försök från min sida, kanske att jag håller i att skriva, för annars är det rätt lönlöst!!

Är i Stockholm nu, solen lyser och livet leker..
ikväll blir det nog ett glas till jordgubabbarna sen får vi se vad som händer! Är hemma hos Jempa nu, i hennes söta lägenhet, har varit här och hälsat på  henne och Josefine sen i torsdags!





RSS 2.0