och så va det lite bilder från idag


vi åkte kneeboard :) och micke skulle vara värst, haha


vart är båten?


Sen åkte vi lite mer båt och kneeboard!


Min helg har varit underbar...

Ja först och främst för det underbara vädret, och sen alla festligheter, jobb och bad, I fredags va jag och Josefin på Daldansen, hade superkul såklart, som väntat, och tack Mattias för skjutsen!
På lördagen va jag hemma hos andra josefine och sola och bada, mys. Sen åkte både hon och jag och jobba. Jag drack nog litervis med vatten, haha! Sen när jag slutade vid 03.00 så åkte jag och Josefin och hämtade Stoffe i Hedemora. va hemma igen vid 04.00 va det raka vägen mot sängen. och som vanligt en liten titt på laptopen, vaknade till på morgonen av att jag låg och kramade om datorn, haha! ( Förresten så har min dator slutat fungera, den va ju så här skum för ett tag sen också men den är stendöd, dags för en ny kanske?)
Sen idag har jag vart nere i Strandbacken, solat på bryggan, åkt båt och massa kneeboard (och mina armar värker nu, och nu är jag röd som en tomat :) Haha!

lite bilder kommer här


Åkte hem till Josefin och Stoffe och fixade lite och förfesta

Kom till Hedemora rätt tidigt, satt och prata om allt och lite till med ölen i handen!



knäppte en massa kort...


och så här kul hade vi :)


Och ja va glad


haha Josefin blev inte lika glad när vi fick oväntat besök...


Så vi gick till öltältet och träffa lite folk...


jag är lite småkär


Sen gick vi och åkte lite karuselle, och det här får bli sista bilden från fredagen!


Fredag och fest

Nu är den efterlängtade fredagen här, det är superbra väder och jag mår toppen.. Kan med andra ord inte bli bättre, men jag har fortfarande ett litet problem, just det kläder! Jag känner inte för att ha någonting som hänger i garderoben, men jag ska försöka, måste ju ta med allt som jag ska ha ikväll eftersom Josefin kommer till mig när hon
 slutat. Daldansen i år då! (Hittar ni mig finns jag nog i öltältet med J, haha).
 
Njut av solen


Snart fredag...

Snart är det helg och då ska jag sola, sola hela helgen, och kommer antagligen leka med min nya telefon, men hinner inte hämta den förrns på lördag, ska ju inte hem imorrn efter jobbet! Så den ligger i ett paket på posten och väntar på mig! Har nyss vart i lekparken med Maya och Enya, sen när dom åkt ska jag ta cykeln in till stan och träna lite styrke tänkte ja, sen blir det en promenix när Josefine kommer hem, sen ska man välja kläder imorrn, och ja vet inte alls vad jag vill ha på mig, så hjälp! Ska ringa JosefineN ikväll och diskutera lite....


Los 40 principales

Ligger och lyssnar på spansk radio, (den som vi alltid lyssnade på i spain) Måste ju såklart försöka hålla spanskan åtminstonde lite färsk... och såklart kommer minnen och känslor tillbaka!

Vilket hätligt väder det är... underbart!  Har nyss vart ute och gått med Josefine, och innan det va jag
ute i Brovallen, speedway, och snart ska ja sova. försöka komma iväg lite tidigare till jobbet.
Längtar tills på fredag ,då ska jag och Josefin (andra Josefin) på daldansen, och jag är övertygad om att det kommer bli en lyckad kväll, brukar aldrig gå fel när vi är i farten :)

nej nu hoppar ja till sängs
sovgott
M

Fredagen i lite bilder...


Jag åkte hem till Frida, (äntligen) Hennes lägenhet var superfin med massa rosa ;)


Maria var också där


Cattis också...


snyggingarna får stå för den sista bilden...

En gång till tack!

Det blir aldrig som man tänkt sig

Nej inte alls, haha skulle ju inte jobba idag, men så blev det, skulle inte ut idag men så blev det...
Efter att jag jobbat åkte jag hem och kikade på speedway (lag vm) sen blev jag så rastlös att det kröp i benen, Josefin frågade tidigare om vi skulle ut men jag va inte alls sugen, men sen när ja låg hemma och hade dö tråkigt (för att ta i lite extra). Ringde J och frågade henne vad hon va, eller det första hon sa när hon svara: Blev du du sugen ändå, haha! Ja, fast jag tog bilen dit hon va, va inge sugen på att dricka alkohol men träffa folk :) Så så blev det, varmt som fan va det innte på hotellet, så jag gick ut en kvart tidigare, eftersom mitt hår var katastrof usch!´Sen skujtsade ja hem Josefin och stoffe och nu ligger ja i soffan och kikar på gamla avsnitt av idol (audition). Ska väl sova snart!


Förra året?


Igår var det fredag...

Igår blev det en liten impulsgrej, eller fick ett sms av Prippan som frågade om jag skulle ta och följa med henne Maria och Cattis ut på after work, glad blev ja eftersom det inte belv nå jobb på stranbacken heller... Så åkte hem efter jobbet, färgade håret och fixa lite, sen tog ja cykeln ner på stan och hem till Frida, hennes nya lägenhet var suerfin! Hae ju inte vart och hälsat på hos henne än så jag fick skämmas lite, haha nej men det va supermysigt, kul att prata en massa, och det va ju inte igår när vi gjorde det, Så tack för en jättekul kväll tjejer, (lägger upp lite biler sen tänkte ja)

För nu ska jag cykla in till stan, hämta lite grejor hos Frida och sen ut på promenix med Josefin!

Lag VM

I speedway och Sverige gick vidare till finalen som är på lördag, mot Australien, Danmark, och Polen. Go Sweden, Tror på Dansk seger, men vem vet, hoppas ju självklart på Sverige!



Sitter hemma hos Josefine nu, vi har kikat på speedwayen, men nu började precis Saw, sjuk film, man måste ha antagligen sjuk fantasi eller vara lite smått galen för att komma på en sån berättelse, Sjukt!

Ett halvår går fort...

kikar på lite gamla bilder nu igen, från Spanien såklart, blir lätt mycket prat om det, man jag saknar det rätt mycket nu, eller både och men skulle inte tacka nej till några veckor där nere nu, det finns ju en hel del minnen


Haha El Palo, äkslade El Palo (där vi bodde)

En utekväll innan Burbonstreet (Crosby, Nanne, Jocke, Stina, Trevor, Sofie,  Steffen, Josefine, Pelle och Jag)

Rafa, blev lite småkär, men bara lite (Han hade dock kille)

Haha Fernando, klockrent

vad ja saknar er (Jocke, Jag, Josefine och Virre)

Massa kärlek till Spanien


Dåligt med uppdatering

Får skylla på att ja har haft mycket att göra, jobbat och så. Igår Belv det dubbelt, först på migrationsverket och sen vidare till Strandbacken, fast jag tycker ju att det är kul så man ska ju inte klaga, kul att Mattias kom och sa hej också, det va ju ett tag sen :)
Råkade försova mig lite imorse, eller inte så att ja kom försent men det blev knapert om tid, haha såklart! Fan va jag tycker att mitt jobb är kul, träffar så mycket människor från alla världsdelar, och man vet aldrig hur dagen slutar (kanske inte jobbat tillräckligt länge för att tröttna men)...

idag har jag...

Jobbat, sen efter jobbet tog jag en powernap, välbehövligt, sen cyklade jag in till stan och träffade Josefine, vi tog en promenix och munnarna gick i ett, (som vanligt) haha och det är alltid skoj. Sen åkte jag hem till min mormor och färgade håret på henne, kikade på allsång på skansen samtidigt. Cyklade hem lagomt när regnet kom, såklart! och nu sitter jag här nyss kommit hem från hemköp, va tvungen att köpa lite lunch tills imorrn, (mamma och jag hade ingen fantasi av kylskåpet) Nu ska jag kika på sporten och sen sussa!

Sov gott

Jasså...

Kom på en sak...
igår när jag jobbade så stod jag och kikade på anslagstavlan som vi har i fikarummet medans jag väntade på att min mat skulle bli färdig, i alla fall så läste jag en artikel om socker, att i så många livsmedel som det är socker i sockerfällor som man inte tänker på, tex chips, 45 sockerbitar är det i en påse, jag fick en chock, ja menar 45 st!
Jag kommer kolla lite extra noga i inneållsförtäckningen framöver!


Trodde ni att en  påse chips skulle innehålla så mycket socker?


iphone

Beställde nyss iphone, men leveranstiden är lång så i värsta fall får jag den inte förrns i slutet på augusti, så det är lite tråkigt, valde mellan iphone och htc touch dimond. Men det fick bli iphone, tror inte jag kommer att ångra mig.


Speedway

Idag har jag varit i brovallen på lite speedway med grabbarna grus. Faktist rätt tråkig match när Masarna vann överlägset. Men men så kan det va, ska dit imorrn också, finaler och grejer!
Har nyss kommit hem från Strandbacken (jobbat) och det känn skönt att sängen är nära, så jag säger godnatt till er!


Fredrik och Anton ute i brovallen

Fredagskvällen i bilder

Tänkte passa på att lägga upp lite bilder nu innan jag ska iväg och jobba, så varsegod!


Mickis och Jenny innan vi skulle till och basta


Världens sötaste Josse (oj va länge sen jag kallade dig Josse)


Den här bjuder vi på Lotta


Mickis, Josefin och Jag innan vi åkte ner på krogen

Hade supertrevligt/mysigt igår, så tack för en lyckad kväll ♥

Trampa på

Ja nu har jag nyss kommit hem, genomblöt. cyklade hem från stan eller från Josefin, jag och Michaela gick tillsammans dit från stan och sen tog vi en varsin cykel hem, och precis när vi skulle cykla så började regnet ösa ner, så traporna gick extra fort hem. Det har i alla fall varit en supertrevlig kväll som började med basta och bad, underbart härligt var det, fick prata av oss en hel del, och innan vi bestämde oss för att åka ner en sväng på krogen blev diskutionerna allt djupare, haha. Va inte så där superkul där direkt men festen innan är ju alltid roligast!
När ja kom innan för dörren satt pappa uppe och kikade på Beck, i guds namn. (den bästa av alla filmerna) så passar på att kolla på slutet, sen ska jag krypa ner i en värm säng!

Sov gott

Kvällens händelser...

Idag vaknade jag av en klängande Nathalie brevid mig, ja det gick knappt att sova, haha iaf så gick ja upp, fixade iordning mig och åkte med Sebastian ner på stan, lämna av Nathalie vid henne och plockade upp Robbin. Blev en kaffe i nån timme och sen kikade vi lite på stan, hittade inget, eller jo men blockerade nog det, (snålt i kassan nu) men Rbbin hittade det mesta, men inandlande inget nu! Snart ska ja till och äta (mammas spagetti och köttfärsås)...
Sen ska jag ta cykeln em till Josefin där vi ska basta och bada med brudarna, ska bli trevlig, får se om det blir nån alkohol haltig dryck för mig, är inte så sugen nu heller, men kanske hinner bli! Ja iaf så tror jag att det blir en roande kväll
Hoppas ni får lika trevligt med det ni gör!


Haha förra årets basta/bad kväll


Cola light

direkt på morgnen, okej så här är det för mig, på helgerna är det okej att dricka cola light direkt när man vaknar, men aldrig under veckodagarna, oc jag ar tydlig kommit in i nån sprts "period" då jag älskar och dricker det ela tiden, nej det va inte riktigt sant men ofta i alla fall. Jag som alltid brukar klaga på Josefine som dricker det så mycket, är det kanske hon som fått mig att dricka det så mycket, nej jag vet att hon hon inte tvingar mig eller att jag bestämmer helt själv, men kanske påverkat, men som i Spanien, då var det väl minst en burk om dagen? Det är absolut inte min grej, lite mot min värld, haha nej nu ska jag gå och dricka ett glas cola!


Altanen och kaffe...

Sitter på altanen med Josefine med varsin dator cch nördar lite, drack nyss lite kaffe med Pappa ch Jimmy. Lyssnar på Lars Winnerbäck, och solen skiner, härligt!
Idah kommer Nathalie till Avesta, eller ja hon är redan här ska åka och träffa henne strax, ska bli kul! Vill åka på kent på lördag i eskilstuna, men plånboken säger nej!
Nu ska jag snacka lite skit med Josefine


Och jag har dom snyggaste brillorna på mig, (dock ej mina)


Torsdag

och snart är min ledighet slut, jobba på lördag och sen igen på migrationsverket på måndag, 4 veckor till på sommarjobbet, sen ledig en vecka, sen  blir det flytt upp till Leksand och plugg, men spännande ska det bli.
Vaknade halv 12, inte alls vanlgt för mig (morgnmänniska) men för en gång skull ar jag inte ångest när jag vaknar sent, känns alltid som om jag sovit bort hela dagen osv...
Men nu ska jag ut på en promme och sen kommer farmor på besök
 
vi ses

hm älskade hm

Ja, ni håller väl med? okej jag har inte alltid älskat hm men på senare år, kan vara för att Madelene (josefines syster) jobbar där och visar alla godingar.. Innan jobbade hon på vero moda och då hänge man alltid där och kikade efter nåt snyggt, men sorry vero, hm har övertaget med stort marginal. Har beställt en massa på internet nu, byxor, skor, t-shirt m.m hoppas ja får det innan helgen, en Josefine sa att dom brukar ha snabb leveras, så jag hoppas hon har rätt.
Kom nyss hem från Fredrik, har kikat på playa del sol, haha vilken kul serie det är! Josefine Bournebuch ( vet inte riktigt hur det stavas) är helt klart bäst, och nu väntar ja på att andra säsongen kommer, om det nu kommer någon?
Men man blir ju så sugen på att åka utomlands, ge mig en resa och en veckas ledighet, tack!

Nej nu ska jag lägga mig, sov gott!

Jordgubbar

Sitter med Josefine och en skål med jordgubbar, och det sitter fint. Smarrigt i alla fall..
Igår var det speedway på schemat, åkte ut med Robbin och Anton vid 4 okej, alldeles för tidigt men hade ju inget bättre för mig och det va kul att träffa Robbin igen, ( sist va i julas). Vi satt och snacka massa strunt och så blev klockan 7 och matchen började, Fredrik kom och joinade oss också. Vi hade några gubbar bakom oss som va ett gäng gubbar (supportrar från motståndarna) och skrek för fulla muggar, till slut stod vi inte ut, haha eller det var väl lite och ta men vi gick i alla fall.. Matchen van Masarna med 2 poäng tror ja! Sen åkte ja hem käkade lite och vidare hem till Robbin (eftersom han inte vågade vara själv) åkte till shell köpte lite bubbelvatten och sen hem och kika på tv, speedway där med, lite nördigt!

Ska snart iväg på speedway igen, haha div 1 och nörda lite.


Robbin när vi väntade

Glass i stora lass

ja glass, gud va gott det är. När ja kom hem till Carina var jag genomblöt, det regnade inte mycket, men eftersom det är en bit att cykla så blev jag blöt (Vilken tur att man var förebredd och hade ombyta med sig). Hennes mamma och Gunnar kom med glas som vi mumsade i oss med chokladsås och kex.
Nu sitter hennes tvillingdöttrar på golvet och leker förfull, antar att dm kommer väcka mig med deras slemmiga leksak imorgon bitti: Men klart dom ska göra det busfröna! jag vill se skräckfilm ikväll, hoppas!

vet ni hur det känns eller ser ut när man får halsfluss?

Cykeln i mitt hjärta

okej, det kanske inte alltid är kul att cykla som tex i regn. Men nu är det uppehåll så tänkte ta och cykla hem till Carina. Sen blir det säkert en film ikväll. Brukar bli så, är faktigst ganska sugen på en skräckis.
Nyss laddat mp3n också så jag kan lyssna på lite musik. men egentligen borde ja ta bilen eftersom min hals skriker, men det tänker ja inte, (dumt) Men jag vill ha lite extra motion.

Så vi hörs

20 års kalas

Här kommer lite bilder från Magdas 20årsfest i lördags


Födelsedagsbarnet :)



Vi sjunger för Magda som inte ens syns på bilden


Kul hade vi


Kul kväll


Frukost

haha, ja jag  vet att det är lite sent, men jag mår piss i halsen. Så jag skyller på det, sitter i sängen och lyssnar på volbeat, underbart, med min stora kopp grön the earl gray, kan inte bli så mycket bättre.. eller jo vädret regn? skulle ju vara fint idag, men rätt mysigt ändå! Ska åka hem till Carina när det bir bättre väder, eftersom jag tänker ta min älskade cykel. Ska sova kvar där och sen ska vi upp på stan imorrn sätta upp lite lappar för strandbacken! mys

14 augusti

Då kommer jag finnas på Grönan, såklart eftersom Gentleman kommer spela där, har man sett honom en gång är det svårt att missa honom igen! Han är grym helt enkelt, så skön kille! Blir ju inge uppsalareggaefestival i år eftersom det är sm helg i speedway här i Avesta, men när han kommer och spelar på grönan så gör ju nästan inte det någonting!


Han kan musik!

Nu vill jag åka på semester

Ja jag vill ha en eller två veckor, gärna grekland eller varför inte spanien, cypern skulle inte heller vara fel, bara en vanlig charter med sol bad och paraplydrinkar, en riktig sällskapsresan trip! Men jag undrar om jag kommer komma iväg, brukar alltid åka fram emot hösten, för att förlänga sommaren och det är alltid så superbilligt då, (alltid lika kul). Men nu börjar jag ju plugga mitten på augusti. och så jobbar jag ju nu, eller börjar igen om en vecka. Men självklart blir det väl nån form av semester..


Jag vill steka i solen

Vart håller mina skor hus?

Beställde ju nya skor för ganska länge sen, en månad ialla fall.. Hmm ska kolla upp de där för jag vill ha dom nu, behöver ju ett par svarta tygskor! Man borde ju få förseningsrabatt, haha vem vet?


Kanske

Hoppas på att mina mary kay produkter kommer imorgon, hoppas hoppas! Alltid kul när man får lite nya krämer osv...


17.17 ?

Ja jag fick en chock när jag såg hur mycket klockan va, trodde inte riktigt det va sant men men, är ute och hjälper Jimmy (Bror) med att tvätta speedwaycyklarna. Rätt segt men jag har iallafall nåt att göra! Ska nog ut på en promme sen... Nej nu ska jag göra lite nytta




Söndag

Ja och jag mår inte bättre, men det beror inte på alkoholen, jag lovar! För så mycket har ja inte druckit, men min hals blir bara sämre. Tror inte jag är ensam, var och varannan verkar vara riktigt förkylda! Krya på er...
Nej men i torsdags hämtade jag Carina som hade vart i Danmark och gjort klart allt med sin skiva, åh va grym hon är, Skivan va riktigt  riktigt bra! Åkte hem till henne käkade pizza och drack lite cider. Orkade inte cykla hem och det började bli mörkt så skogen var inte så lockande att cykla igeneom, så sov kvar.
 Sen va vi iväg och sola och bada på fredagen, och på eftermiddagen träffade Josefin på stan, vi kikade runt och sen gick vi vidare till trapper och tog en öl, sen bestämde vi att vi skulle ha picknick på holmen. (fint ställe som ligger vid älven) Så cyklade hem (älskar cykeln) åt lite och gjorde i ordning oss och sen åkte till holmen med våran picknickkorg! Mys


Eftersom ja aldrig hittar solglasögon som passar så blev det här ett alternativ, haha


Kan det vara så mycket bättre?


Josefin, klockren!


En spontan och skitkul helg, sånt gillar ja... Nu ska jag kika på en beckfilm, lägger upp lite bilder från igår senare!


Så vi hörs!


festligheter

ja mycket sånt har det blivit dom senaste dagarna, eller ja tors, fred, och idag lördag. Men ja har egentligen mått piss, ha haft migrän sedan i måndags, och det är alrdig kul, men som jag är så kan ja inte bara ligga hemma och ta det lugnt ( även fast jag skulle behöva många ggr) Men kul har jag haft, fast jag saknar Josefine hon har jobbat dom senaste dagarna men jag hoppas hon vill kolla på en film med mig imorrn och äte lite godis! Skulle sitta fint, och gärna en beck film, haha ! Javet men dom är så jävla bra...
Kom förresten nyss hem, eller ja för ca 30 min sen! Vart på 20 års fest hos Magda riktgt skoj, men berättar mer om det imorrn! Med lite bilder  förhoppningsvis!

Just det, fick ett så sött mejl idag från Sanne ( från Holland), åh vad jag saknar dom, vill tillbaka träffa alla igen, det skulle vara nåt det!

puss och godnatt ♥

Nu ska jag...

fixa iordning mig, och åka ner till stan och fika med Josefine. Sen ska jag iväg och jobba kl 17.00, jag som va så sugen och gå på speedway idag, men men! Det ska iof bli skoj och jobba också.
Nej nu l¨är jag skynda mig.


Kram ♥

Tomteland

Jag, Josefine åkte till Mora och Tomteland i söndags med in brors barn Maya och Enya. Riktigt mysigt och roligt var det dock bilresan hem blev katastrof när en liten åksjuk Maya spydde ner hela bilen, och även Josefine slängde ut huvudet ur rutan. Ja men va gör man, Maya skrattade dock hela tiden, det va ganska kul så här i efterhand men inte när jag va tvungen och göra rent.. Usch!

Här får ni lite bilder

             


Tack för en underbar dag


Blondinbella uppdatera

Ja, jag älskar hennes blogg, hon kommer alltid med intressanta saker som hon skriver om, hon är ung och driftig och har ett spännade liv, och jag vill gärna ha ett nytt inlägg nu, så jag har nåt kul att läsa, hennes blogg är ungefär som en tidning, bara det att man får den varje dag! Håller ni inte med om att hon är grym?


Onsdag

Vaknade kl 8 imorse, superskönt, men har mest tagit det lugnt, käkat frukost, lyssnat på p3 såklart, finns det nå bättre på morgonen? Har möblerat om och grejat igår och nu börjar det ta sig, ska ta och fixa iordning det sista snart! Sen ska ja in till stan och fika med min kära Josefine när hon vaknar ( jobbat natt).
Igår kväll vid 10 åkte jag hem till andra Josefin, och fick höra om allt skoj dom gjort på peace and lov, och ja jag blev super avis! Kanske har lärt mig en läxa nu, jag antar det!

Beach Boys

Ja kom nyss innanför dörren och det stömmar ut hög musik från vardagsrumme, och jag förstår på en gång att Pappa har varit i farten, såklart är det Beach Boys som spelas. När jag var liten avskydde jag som verkligen, kan inte förstå varför nu men kanske för att pappa alltid spelade alla dessa skivor för mig, men nu älskar jag dom. Det roliga är ju att jag kan alla texter utatill, okej kanske inte alla men väldigt många, men har aldrig lyssnat på dom själv. Men nu ska jag lyssna och njuta till en kopp kaffe ute i solen

RSS 2.0