Ingefära

Knapar ingefära som aldrig förr, blandar ihop ingefära och palsternacka omvartannat, men nu är läget under kontroll och ingefära är det jag äter, ingen favorit direkt och kan tänka mig att Anna njuter av att se mina grimarser.. Förkyld (IGEN) och är måttligt trött på det, jag vill ut och löpa och köra ett stenhårt spinningpass. Men kroppen skriker nej och för en gång skull lyssnar jag, och sover iställtet. Ska slänga i mig lite Kan Jang när jag kommer hem så förkylningen bryter ut... Jag är frustrerar och längtar enormt efter träningen!

Sitter på jobbet nu och diskuterar med hockeyAnna! I eftermiddag bär det av till Avesta för några dagars vilande.
Ciao

Sundsvall

Igår kom jag tillbaka till Leksand från en underbar helg i Sundvsall, jag kan inte sätta ord på hur bra helgen var.  Vi har haft långa Middagar och långa frukostar, en stor shoppingrunda, spelat spel, druckit skumpa och vin, framförallt så har vi pratat och skrattat om vartannat. Att ha sina bästa vänner i sin närhet är guld. Ni är guld!

Tack för en underbar helg tjejer!

Norrland

Då är vi på väg till vår käre vän Josefin, ska bli underbart med en helg i Sundsvall. Verkligen synd att inte Emma kunde följa med då hennes lille son är sjuk, (krya på dig Viggo) det kommer fler turer till Norrland som tur är.
Middag och en massa prat ikväll (som vi välbehövligt ska ta igen), imorgon shopping och utgång, och morgonmys på söndag. Kameran kommer gå varm under dessa dagar..

Passar på att jobba med mitt Exjobb medans Malin och Micaela pratar ormar!


Nu ska vi till Norrland Liam


Det börjar bli dags nu..


25/3 2010

Var på en mycket givande föreläsning på förmiddgen av Michael Grimborg från Tv4 gruppen. Intressant hur media och marknadsföring påverkar oss människor så mycket som den gör.
Efter föreläsningen blev det lunchmöte, jobb och sen en trip till Leksandsknäckebröd fabrik (där jag brukar extraknäcka), det var den första av dom kommande resorna runt bygden som Anna ska ta mig på. Åkte förbi Kicks en sväng, det blev en primer från Clarins och mineralpuder från Qlinique och sen tillbaka till lyan, snabbkäk och sen dags för den efterlängtade massagen på Massagriket. Nu är axlarna och nacken tip topp igen, välbehövligt och skönt!


Anna jobbar på för fullt...


Nödproviant...

Imorgon är det morgonmöte och jobb på siljan som gäller fram till lunch, sedan går mitt tåg vid ett, till Avesta och efter det bilen vidare till Sundsvall med mina underbar vänner! Ser fram emot en lyckad helg!


The Haunting in connecticut


Snart ska jag och Jenny se på The Hounting, vågar jag sova ensam ikväll utan Nikki?


24/3 2010

Börjar alltid mina dagar med en 30 min promenad till jobbet och det är mycket skönt att sträcka ut benen på morgonen när solen håller på att ta sig upp leksandsborna åker till sina jobb. Jag har en brant backe jag går i varje morgon, och det är så att den här branta backen är väldigt hal (notera isbana), så idag drutta jag på rumpan, kan bero på mina hala skor och min taskiga balans. Jaja det roliga är att jag går och småfnittrar för mig själv resten av vägen.. Det borde trots allt se mycket roligt ut!

Idag börjar dagen med möte med Gordon ang. Exjobb och det är både spännande och mycket roligt! Efter lunch ska jag iväg också klippa mig, så jag blir snygg inför helgen i Sundsvall då jag och tjejerna åker upp för en tjejhelg hos Josefin, ser fram emot det riktigt mycket. Hittade min kamera igårt också så nu ska det knäppas kort!

Ha en kanondag!


Kick off


Lunchpromenad i solskenet









Avesta

Det här med facebookgrupper kan vara riktigt kul många gånger och för det mesta är dom helt meningslösa, som den här gruppen, kan inte riktgt sluta småfnittra, stämmer in så bra på våra småorter runt om i vårt avlånga land.


Slänger mig i bingen

med boken marknadsföring mot 55+, som är mycket intressant, en spännande målgrupp!

Härlig söndag! Idag har jag hunnit med tvätt, städning, ex jobb, repriser (let´s dance & körslaget), färgat håret, lunchat med Anna och Jenny, handlat, jobbat i loungen, (kikat på hockey) och tagit ett glas vin med Jenny på kvällskvisten.

Måndag imorgon, underbara måndag!

Ralf

Intressant, jag kommer sitta bänkad på lördagarna (om inte annat se på repriserna)framöver, körslaget, och inte vilket körslag som helst utan Ralf Gyllenhammar som leder en av körerna. Ser fram emot och se detta underbara spektakel.


På tåget

Sitter på tåget til Avesta, middag med brudarna ikväll! Nu på eftermiddagen har jag och Anna varit på föreläsning om Rockstad Falun om vad man ska tänka på vid ett event, inspirerande och givande!

Fredag

Det är redan fredag och veckorna susar förbi, har fått mycket gjort i veckan och det är underbart att jobba. Igår planerade jag och Anna som sagt vår kick-off som vi kommer ha i slutet av april, det kan bli riktigt bra, just nu lutar det åt Uppsala. Det var en mycket trevlig kväll med ost och vin och prat såklart, däremot var jag rätt trött, var ute och sprang innan Anna kom och när jag väl tar det lugnt på kvällarna så slocknar jag eller blir väldigt trött. Inte speciellt trevligt men jag vet inte hur jag ska bära mig åt för att inte vara trött på kvällarna utan att behöva vara aktiv med något jobb eller liknande, min kropp vill ibland vila mer än jag själv vill. Mina kära vänner som brukar kika på film med mig vet. Hinner det ens gå 10 min innan jag somnat?


Imorgon ska jag träffa en vän jag saknar!


En 7 åring till Entreprenör

Det ska börjas i tid, när vi satt i bilen på väg hem från Mora i lördags så satt Maya och pratade om hennes stickning.

Michaela (till Jimmy): Kan hon sticka på riktigt?
Jimmy: Ja hon är jätteduktig, hon stickar halsdukar, farfar ska köpa en
Michaela: Köpa??
Jimmy: Ja hon säljer dom
Michaela (till Maya): Säljer du halsdukar? för hur mycket?
Maya: 100 spänn det är bara att betala
Michaela: Okej, jag vill ha en
Maya: Okej, det är bara att betala.
Jimmy: Hon sköter finansieringen bra, farmor och farfar köper garnet och hon säljer.
Michaela: Imponeradne, vilken entreprenör.

Stolt faster


Älskar livet

Det belv ett spinning/styrkepass idag, mycket skönt. Sitter på skolan tillsammans med Anna nu och jobbar med ex jobbet och det är riktigt kul, ser fram emot våren och jobbet som väntar. Ser även fram emot helgen och morgondagen, eller jag ser fram emot alla dagar som kommer.. Är det inte underbart?!
Imorgon kväll ska jag och Anna planera vår kick off som komma skall över ett glas vin tillsammans med ost och kex, mycket trevligt. Nej nu ska jag fortsätta med mitt..




Puss och godkväll! 


En underbar dag

Vårkänslor, sol, glajjor, och underbart jobb. Kan det bli bättre? skulle vara att ha sina nära och kära runt omkring sig hela tiden och det vet vi ju att det inte går så ja som sagt en underbar dag!


Underskatta inte sömn Michaela Owetz

Igår skippade jag spinningen, hade så ont i axlarna så jag tog en promenad hem från jobbet med Anna istället, kom hem vid halv sju. Hemma fixade jag lite käk och kikade på nyheterna. Jag la mig i sängen och tänkte vila i en halvtimme innan jag skulle gå upp till skolan och jobba med exjobbet, det var bara att glömma. Vaknade halv elva lite smått omedveten om vad som hänt, gick upp och gjorde mig iordning för sängen. Slocknade och vaknade när klockan ringde 06.00. Min kropp behövde en duns sömn. Pigg och kry idag och laddad till tusen inför spinning/styrka ikväll.


Tack Någon underbar i Leksand

Händer det så händer det såklart i Leksand. Är inte folk för underbara här uppe i Dalarna :)


Godmorgon mina kära

Anna har precis fått sin HTC Hero, konkurenten till iphone, som även är snäppet vassare.. Mitt iphone hjärta börjar svika jag är smått sugen på en HTC, sen kommer även google komma med en supermobil. Jag väntar och ser hur jag kommer ta ställning, jag känner mig själv bra så vet jag att jag kommer ändra mig ett antal gånger.


Iphone vs HTC Hero


Helgen i Avesta

Helgen har varit underbar, träffat mina nära och kära. Har hunnit med en hel del, shopping, träning, tomteland, besök i min lya i Leksand (på vägen upp till Mora), förfest, utgång, morgonmys med brors barn, god mat, tittat på mina föräldrars (förmodligen) nya hus och träffat min älskade mormor.

Det var riktigt skönt att vara i Avesta i helgen, och det är underbart att vara hemma i Leksand igen och tillbaka till rutinerna. Har precis kommit tillbaka till kontoret efter ett givande möte, snart dags för en lunch som jag ser fram emot, vrålhungrig!


Anna tog över tavlan och planeringen av veckan..

Frågetecken

Jag kan fortfarande inte förstå hur Svenska folket röstade hem Anna Bergendahl i melodifestivlen.

Santaworld

Sitter i bilen på väg hem från Gesundaberget och Mora, har spenderat dagen med min bror och hans barn på Tomteland, riktigt mysigt. Vi fick träffa nissar, troll, häxor, snögubbe och till och med Tomten själv, inte illa.


En trött tjej


En cool kille


En cool tjej


Jag är en stolt faster till världens underbaraste barn.

På tåget


Fokuserad 1


Fokuserad 2

Nu är vi på väg, jag och Anna, jag till Avesta och Anna till Estockholmo. Känns bra, riktigt bra.. Blir hämtad av storebror som förhoppningsvis kommer ihåg mig, sen möta upp Frida på stan för lite shopping och fika., äntligen:) Sen blir det spinning och middag med min käre mor och far. Vilken fredag!


Godmorgon


Mina nya glajjor, riktigt heta

Gokväll

Idag har det varit en hel dag med bokade möten, från 08.00 fram till 21.00, givande och en trevlig dag.
Skickade precis in budgeten (skolarbete) och det känns underbart, nu kan jag släppa det och fokusera 110 % på jobbet och exjobb. Skönt när man kan släppa och gå vidare för nya utmaningar..

Imorgon ska jag "hem" till Avesta på minisemester har inte haft en hel ledig helg sedan jul (helt och hållet jag som valt det, klagar inte) däremot ska det bli riktigt roligt, ser fram emot helgen och träffa alla nära och kära. Hade bestämt mig innan att jag inte skulle boka upp hela helgen.. men det är faktigst riktigt gött med att planera upp och jag hinner träffa alla. Ingen vilohelg här inte, vila kan man göra i graven!


Dragspel och Masjävlar (dagens avslutande möte)


Onsdag


Anna fokuserar...


Jag behövde en paus från allt googlande...


För att få dagen att gå ihop behöver du Kaffe och Dust It ;)


Försök 1


Dressed for succesess!!

Utvilad och pigg

Igår var jag trött, riktigt trött, under eftermiddagsmötet var jag rent ut sagt slut. Vid 18.00 tiden tog jag mig ner till lägenheten (ca 50 meter)och la mig och sov på soffan, vaknade runt halv fyra imorse med kläderna och tvn på. Sömn var det jag behövde och nu är jag back on track igen. Utivlad och pigg.
Vasaloppsinningen tog hårdare på kroppen än vad jag trodde, har däremot inge träningsverk eller blåsor i rumpan, mycket positivt.

Under förmiddagen har jag haft möte med G och snart dags för lunch med kollegan, sen blir det jobb fram emot kvällen och sen löpning. Härlig dag! 


4:02.59

Vilken kämpe jag är, tackar mig själv för att jag är jäkligt envis, idag var det en stor fördel för min bak brände sista timmen, fötterna värkte och benen var tunga. Flåset var det inget problem med men musklerna.. Ett "vanligt" spinningpass kommer härdan efter vara en baggis. Det är iof stor skillnad på ett spinningpass på 1 h och ett på 4 h eftersom man lägger upp passen helt olika. Jag gav gärnet och det är jag grymt nöjd med! Nästa år blir det riktiga vasaloppet, funderade på att köra halvvasan, men varför inte köra hela på en gång, ska det vara så ska det göras ordentligt. Gäller att jag lägger upp träningen ordentligt nästa säsong. 

Mina kära vänner jag vill att ni lider lite med mig, jag kan knappt sitta ner, har ruggigt ont i baken! Jag får helt enkelt skylla mig själv..

Frukostladdning

Ska snart ta mig till hallen och köra sisådär 4 spinningpass på raken, nämligen vasaloppspinning. Jag är riktigt laddad och ser fram emot förmiddagen, självklart bjuds det på blåbärssoppa!! Spännade.

Leksand

Sitter på jobbet och jobbar med budget. Var lugnt på mitt andra jobb igår (loungen), kom hem vid ca 02.00 tiden, skön kväll. På vägen till andra jobbet imorse passade jag på att ta lite kort, det är ruggigt fint ute nu! Jag är inte är något big fan av naturbilder men jag måste passa på att visa...

 





Senare idag blir det en sightseeing i Leksand eller runt om i alla byrar av herr Nilsén och Anna. Ledig ikväll och då blir det fest, dock ingen alkohol för min del.. kör ju vasaloppspinning imorgon bitti! Taggad

Kul på jobbet

Som min käre kollega Claes (jobb nr2/loungen) skulle sagt: Det är viktigt att ha kul på jobbet. Vilket stämmer in mycket bra på mitt. Från det ena jobbet till det andra, nu knallar jag vidare till Loungen för att blanda lite drinkar. Trevlig kväll!

Påfyllning i skohyllan



Morgonchock deluxe

Det är alltid trevlig att skratta av sig på morgonen, Anna är en klippa, en legend, eller ska hon redan nu få ta över tronen som Gud. Gordon (chef,lärare) går idag under smeknamnet Gud. Den stora frågan jag ställer idag är hur dagen kommer sluta, jag tippar på mycket bra.


På jobbet...


Anna blev glad när vi fick vår whiteboard till kontoret..


Resultatet av urtkicken vi jobbat med i veckan, sisådär 1000 st handskrivna kuvert, tjusigt!


Gillar hjärtat och kommentaren, hemlig beundrare?

Godmorgon

Morgonpromenaden till jobbet imorse var underbar, solen lyste, inte allt för ont i låren, och det jag imponeras mest över är att jag aldrig ställde någon klocka igår... Efter mötet var jag och min käre kollega Anna till Korstäppan (Hotell), hjälpte Em med hennes målningar inför vernissagen som äger rum idag. Sen ett spinning/styrke pass och vidare till (Buss)Anders för middag med personalstyrkan. Vidare till hockeyn som slutade med vinst 3-2 till Leksand mot Bofors. Dom andra drog sig ner till Loungen för en öl medans jag traskade hemåt, tråkig och duktig men imorse kändes det riktigt bra, eftersom jag glömt laddaren till mobilen som var stendöd var det bara att gambla för att komma upp i tid.. När klockan slog 06.00 imorse vaknade jag precis. Katchiing!

Snart dags för avstämningsmöte, lyssnar på lite Rockklassiker innan. Äntligen morgonkaffe!


Det var ett tag sen, hej igen!

Det har hänt mycket sedan sist, jag har avslutat mitt projekt med Leksands IF och LIF Kryssningen, påbörjat ett annat projekt inför sommaren, ett tredje projekt är på ingång och jag älskar livet. Det är underbart i Leksand, solen lyser, underbara jobbarkompisar och träniningsformen håller i sig.


Kom till "the office" vid 08.00 och prommenaden (30 min) till jobbet var tungt idag, solen lyste visserligen och det var riktigt fint, men mördarpasset igår på spinningen känns idag, kräkan var nära igår.. Riktigt skönt! Bästa passet på hela veckan, tyvärr ska instruktören på semester och kommer tillbaka i april. Kanske måste jag inspektera det nya gymmet.



Vi ses snart igen!


Guldkorn: Cattis, Josefin, Jag och Sara


RSS 2.0