Torsdag

Har precis varit på lunchspinning, riktigt skönt. Ska fortsätta jobba nu med hårer fullt i hårfärg. Hanna klippte mig på förmiddagen, eller klippte ur en massa barr.. Jag har riktigt mycket hår och det blir inte så snyggt när det spretar åt alla håll i en kort frippa! Vid halv fyra åker jag till Avesta för en snabbvisit. Ska träffa Emma, Viggo, och förhoppningsvis Malin, Liam och Frida (har inte fått tag på dom än), för att åka till Handelsprogrammet där jag gick på gymnasiet för öppet hus. Sen på fredag morgon, sturketräning sen snabbt till västerås för lunch med Cattis och sen finsittning på kvällen, jag längtar verkligen! Lördag förmiddag, tåg till Leksand, jobba på starlounge, söndag tåg till Falun för att hjälpa till med Josefine & Saras modevisning, sen blir det tillbaka till Leksand igen. Jag älskar sånna här helger. Då man har fullt upp och flänger runt. I got my motor running.


Onsdag

Nyss kommit från ett intressant möte med min lärare Lasse, får se hur allt artar sig när jag är klar med utbildningen. Är tillbaka på arenan för heldagsjobb (matchdag, LIF-Almtuna), älskar matchdagarna det är sån skön stämning i hela arenan dessa dagar, full rulle och det kan inte bli annat än trevligt! 
Börjar längta tills på fredag också, åker till västerås för finsittning med Cattis och hennes gäng, riktigt trevligt. Lördagen blir det tillbaka till Leksand och sen är man i full gång igen!

Ska kila ner till restaurangen och ta en kopp kaffe, ciao


Två guldklimpar i mitt liv

Är mina älskade föräldrar, Hannele och Bengt Owetz. Dom ställer alltid upp för mig, i vått och tort, och jag hade aldrig varit den jag är idag om det inte var för dom. Dom har alltid trott på mig och talat om att jag kan göra vad jag vill med mitt liv. Det spelar ingen roll om jag kommer med en knasig idé eller som jag ofta säger här skulle jag kunna bo, hit ska jag flytta, (jag tror dock att jag kan bo vart som helst bara det jag gör är spännande och utvecklande). Dom finns alltid där förmig! Det var riktigt roligt att träffa mina föräldrar idag, och bara det att dom skjutsade upp mig till Leksand från Borlänge betyder mycket, en stor puss på er båda!

Godmorgon godmorgon

Ska snart knalla iväg till ejedals arena och jobba, ska bli trevligt och jag är ruggigt sugen på kaffe. Dricker inte alls lika mycket kaffe nu som tidigare (har ingen aning om varför) nu dricker jag som mest 3 koppar om dagen, för ca 1 mån sen drack ja 3 koppar innan lunch, några efter lunch och en till eftermiddagen. Kommer dock aldrig komma upp till mamma och Jimmys (storebror) nivå när det gäller att dricka kaffe, dom dricker väl mer eller mindre en kanna på förmiddagen ;) Ja skit samma, det var inte riktigt mitt kaffedrickande ja skulleskriva om, nej utan idag ska jag ÄNTLIGEN hämta min iphone. Möter upp mor och far i borlänge, sen skjutsar dom upp mig till Leksand igen och kikar på lägenheten. Mycket trevligt!

Fredagen i bilder


Extraknäckte (på leksandsknäckebröd) som Gunvald Larsson


Tog en idolbild innan matchen, känn ironin


Starlounge och match Oskarshamn-LIF 0-2, härligt


extraknäckte även som modeller för synsam dessa glajjor






Gourmemiddag

Nyss vart och tränat styrke, eller jag har hunnit ur duchen och ska slänga i mig lite käk, och ett glas rött.. Skynda sen till arenan, starlounge ikväll, hockey på storbild (Orskarshamn-LIF), sen kommer cattis, som jag längtat! Så nu måste jag skynda mig.. Bjussar på min gourmemat

 

kvällen

Imorgon kommer Cattis till Leksand, då blir det hockey och ett glas vin tillsammans med henne och Josefine, blir förmodligen riktigt trevligt, bestämdes även under kvällen att jag ska åka till henne i västerås nästa fredag och gå på deras finsittning.
Kvällen bestod av träning och lite plugg av marknadsföring, te och mys. Jag gillar den här tiden på året då man tänder massa ljus och dricker koppar av té, och man får helt klart mycket gjort under dagarna. Nu ska fortsätta läsa lite och sen blir det sängen. Godnatt!


Gillar den här boken riktigt mycket, den är lätt att läsa och får med det mesta.


kvalitetstid är helt okej

Underbart


Lämnade in min gamla iphone för ett tag sen då det var en stor spricka i displayen. Nu har den äntligen kommit till Telia i borlänge, jag är ypperligt glad att slippa min lånetelefon. Dom som har sett den förstår varför, ha!

trist men sant


humor i världsklass

Jag ska börja extraknäcka på Leksandsknäcke!

Kan bli årets målgest?

http://www.leksandsif.se/5999.php

Måndag kväll

Nyss kommit hem från en kvällspromme, skönt att rasta benen lite.. Har vart och jobbat på arenan idag sen blev det spinning, sen städat, tvättat och jobbat med projektet. Ja precis, har hunnit med en hel del! Imorgon blir det en heldag på arenan, Leksand möter Björklöven kl.19.00, Santos och Mattias skulle upp och kika på matchen och jag hoppas jag hinner träffa mina favoriter, speciellt Mattias som bor i Helsingborg nu.

Nej dags för dusch och sen bingen! Ciao


Min kommande träningsvecka

Måndag: Spinning 45 min
Tisdag: Promenad 60 min
Onsdag: Powerbar 60 min
Torsdag Spinning/box 60 min
Fredag: Spinning 55 min
Lördag: Vila
Söndag: Styrketräning 60 min

Längtar tills imorgon och jag är ruggigt taggad inför träningsveckan, nu ska jag ta och läsa en bok och sen sova. Godnatt!

Min dag

Det har varit en underbar söndag, tog sovmorgon, kikade lite på idol, vart och simmat, vart ute och gått, fikat på siljan med Josefine, och hunnit med lite jobb, ska ta och gå ut och gå en sväng nu också sen ska jag göra lite reaserch för projektet, läsa lite marknadsföring och sen kika på film. Jag trivs verkligen i Leksand.

Jag började gråta, vilken känsla!




I Wish i was a punkrocker

Varför I wish i was a punkrocker är en utav alla mina favoritlåtar, den dagen jag tog körkort spelades den på min cdspelare i bilen och varje gång jag körde runt i det lilla samhället Avesta, det kändes som jag ägde både världen och vägen när den låten spelades. Den dagen jag tog körkort kommer ja aldrig att glömma, vilken lycka man kände och jag vet att jag inte är ensam om den känslan.

Tove kör min favoritlåt, bättre än orginalet


Saknad

Är det något jag saknar riktigt mycket så är det innebandyn. Nu har jag snart hållt upp i 2 år och jag saknar det något enormt, det är riktigit synd att det inte finns något damlag i varken Avesta eller Leksand. Jag hoppas att jag till nästa säsong håller i en innebandyklubba som jag sent kommer släppa.

Istället för en svettig innebandyträning så får det bli en långpromenad och sen en timmes simmning!


Älskade leksand

Godmorgon, eller godförmiddag kanske. Det snöar i Leksand, jag fick ett lyckorus när jag såg snön, jag älskar vintern och jag älskar snön. Det blev en riktigt trevlig kväll igår, dock förlorade Leksand med 2-4. Jaja det var väl väntat, en lyckad kväll iallafall. Men nu är det dags att knyta på sig skorna och kila ner på noret och handla juice, sen frulle hos familjen Morelius/Nilsson/Eriksson, eriksson befiner sig i sandviken men jag kan käka frukost för henne, är vrålhungrig. Ciao


Heldag på ejendalsarena

Sitter och jobbar på arean, har dock tagit en kaffepaus och tid för ett litet inlägg. Ikväll blir det hockey (Malmö-LIF) på storbild i star laungen på arenan tillsammans med Josefine och ett glas rött. Innan det blir det ett spinningpass och sen hem för lite käk. Lovley friday.


Jag saknar min älskade vän


Godmorgon

Tog sovmorgon imorse, blev en lång dag igår på arenan då det var matchdag, LIF-AIK med vinst till Leksand 5-4 efter sudden och straffar. Jag ska strax sätta mig opch jobba med projektet, sen ikväll blir det möte med ledningsgruppen i skolan. Efter mötet ska jag iväg och träna, blir styrketräning idag. Underbar dag! Ciao

Onsdag, snö och solsken

Imorse när jag skulle gå till tvättstugan så var det vitt på marken, äntligen! Hoppas det ligger kvar eller kommer mer snö, och inte nog med det så är det strålande sol. Nu ska jag snart bege mig till ejendals och jobba, blir en heldag, match idag LIF-AIK.

Adios amigos

Tisdag

Det hände mycket under gårdgen, när jag satt på väg upp till Leksand kommer jag plötsligt på att jag glömt nycklarna till min lägenhet, smidigt gjort av mig. Jag fick tag på huvudnyckeln och mina nycklar är nu på väg till mig med posten. Så det löste sig ganska snabbt, men jag blev orolg där ett tag. Under dagen var jag på Leksands IF och jobbade med projektet, och jag trivs bra där, kan inte bli bättre. Senare var jag och Josefine på spinning (skönt att äntligen få träna). Idag ska jag jobba hemifrån, eller jag kommer sitta i skolan och jag får sällskap med Sara och Josefine, eftersom det blir en heldag på arenan då det är match mot AIK.


Känsla, kärlek, musik


Hälsomässan

Åkte till Sthlm vid åtta imorse, gick ruskigt fort upp, beror nog lite för att jag och Sara tjattrade hela vägen. Blir lätt så när man inte träffats på länge. När vi kom fram gick vi och storsade runt bland alla montrar och sen kikade vi på när Anna Skipper lagade mat och självklart plockade hon upp mig från publiken, snackade om min benstomme och grejor :) Åkte hem på eftermidagen efter en heldag på mässan, och ikväll blir det lugnt, ska kika på Johan Falk filmerna jag fick låna av Fredrik. Dom är ruskigt bra, så se dom!


Calle Calle Callle

Vad bra han är den där Calle i idol.. Och vilket låtval han gjorde, underbart!


Äntligen

Nu har jag äntligen läst ut boken Flickan som Lekte med elden, dags att hugga in i den sista boken av triologin!


Dags för update

Fick en liten påminelse av min käre mor här om dagen att jag måste uppdatera bloggen, så jag gör såklart som hon säger och skriver ett inlägg. Jag är i Leksand nu, utan mina klasskompisar, känns tomt, riktigt tomt. Här är man så van att ha så många runt omkring sig. Första LIA (lärande i arbete) veckan är nu igång och jag är på Leksands IF vilket känns bra, nya utmaningar och trevliga människor. Sitter med ett jobb jag ska göra i InDesign, roligt men svårt. Nu ska jag fortsätta jobba, vi ses senare idag! Ciao


RSS 2.0