Minnen


Vi poppar gamla godingar på kontoret, senaste låten var Spice Girls- viva forever, vilka minnen det väcker till liv, Girl Power!

Leksand är bra vackert


Utbildning

Igår var jag och Anna iväg till Falun på alkholutbildning, (den jag gått på tidigare), skönt med uppfrächning. Spännande och intressant, efter kursen blev det lite shopping, hittade lite smått och gott (jacka, kjol och lite smycken). Men spar mig inför helgens shopping i den kugliga hufvudstaden, ser fram emot att spendera en helg tillsammans med Madeleine.
Idag är det jobba ikapp som gäller, mycket att göra och det känns bra, gillar inte de dagar då man har lite att göra, inte för att det händer speciellt ofta.


Premiäråket

Mötet avslutat och jobbdagen har varit kanon, nu ska jag ta mina inlines till gymmet och köra ett pass pump it!


En fantastisk helg






favoriten Dreumur


Sara styrde upp ett helt gäng som var med ut på turen...





Har haft en underbar helg tillsammans med Enya, mys i fredags och Aqua nova i lördags. När vi hade badat klart i lördags så säger Enya, Michaela det här har varit en fantastisk dag och jag kan inte annat än att hålla med. Igår blev det 2h ridning ute ingevallsbo, riktigt härligt.

Imorgon

Enya ska sova hos mig i Nordarnö imorgon, vi ska ha tjejkväll och fredagsmys, hon ringde till mig och beställde grillchips och gul fanta, den får absolut inte vara röd. Självklart fixar faster det!
På lördag åker hon och jag till Aqua Nova för en heldag tillsammans (födelsedagspresenten hon fick av mig) och det ska bli fantastiskt.

Nu ska jag lägga mig och läsa! Sov gott


Tiden går fort när man har roligt

Nu har jag legat i sängen i några timmar (spikmattan 20 min, än så länge bara det jag pallar) och läst, mestadels inför kommande projekt och för mitt exjobb. Känner ett skönt flow med läsningen nu, riktigt skönt. Ska alldeles strax kila till gymmet (life and joy) och köra ett spinningpass då det i tisdags blev inställt, så förhoppningsvis är det ett grymt pass. Vi ses

Sagt och gjort




Anna är måttligt nöjd och bser fram emot den 7 September

Torsdag

Godmorgon mina kära vänner och fam. Owetz, för det är ju ni som läser min blogg och anledningen till att jag skriver, så ni kan ha lite koll på mig. Sitter på kontoret med en kopp kaffe och ser fram emot dagens möjligher, promenaden imorse var riktigt skön och gröten till frukost smakade utmärkt. Ser även fram emot maten som Anna lagat till oss (vi har nämligen börjat lagat mat, här är det bara nyttig mat som gäller framöver). Så varannan dag lagar vi mat till varandra, trevligare på så vis och du slipper laga mat varje dag!
Back to bussnies nu, vi ses!

Pigg efter spikmattan!


Tror det eller ej men efter spinning/styrkan idag så la jag mig på spikmattan (som jag har fått från jobbet) och det var faktigst rätt skönt och avslappnande, om man blir lätt rastlös och inte vill ligga rakt upp och ner så passar det perfekt att läsa en bok.


Man blir aldrig för gammal för en bästisring!


Den här ringen fick jag av min mormor som är i vitt och rött guld, hon har en likadan. Kärlek!

Ozzy

För en liten stund sen spelades Ozzys nya låt på rockklassiker, skön låt. Jag och Anna funderar på att boka biljetter till konserten i höst, biljetterna släpps på fredag.





On tour

Har precis kommit tillbaka till kontoret efter en liten roadtrip med Anna till Gagnefs turistbyrå, har avnjutit en fantastisk god smoothie som jag slängde ihop på lunchen och nu väntas det möte. Senare ikväll blir det ett spinningpass på nya gymmet här i Leksand.

Vi ses mina vänner!

High fashion


Schyssta jeans, schysst skinnjacka, schyssta handskar och sist men inte minst, entreprenörskolanryggan! Kan det bli mer fashion?! 


Jag saknar min bästa vän


Lördag som känns som söndag

Nyss käkat favortirätten: Rotfrukter i ungn med lite olja, det är grejor det. Avancerat? Inte direkt.. skulle väl ha stekt lite kyclkling men kände att det var lite väl overkill. Mätt och belåten ska jag lägga mig och läsa en mycket intressant bok. Sedan ska jag traska vidare till loungen, sista kvällen för den här säsongen, jag Samuel och Jerker som jobbar. Kommer bli kannon och skumt att stänga kl.01.00 inatt och sedan "ledig" resten av helgerna denna månad.


Gröt och löpträning

Har precis kommit hem från ett möte, och ska slänga i mig lite gröt och sen vidare ut i spåret (det blir solvändan), skulle ha tagit en vilodag idag men känner mig pigg och sugen på träning så jag tar vilodagen imorgon då jag ändå jobbar hela kvällen! Vi ses där ute i solen!


Torsdag

Anna sitter här brevid mig och tjatar på ett blogginlägg, så varsegod fru Nilsén!
Har hunnit med två spinningpass sedan sist jag skrev, grymt skönt att vara av med förkylningen, äntligen! Fick beröm igår av min spinninginstruktör som sa att jag alltid är så fokuserad och kör på maximalt, vilket jag verkligen uppskattade. Imorse var ja på en promenad och att känna regn på asfalt är bra härligt, nu tittar solen förbi och den här dagen kan inte sluta annat än bra. Börjar komma i ordning allt mer med nya lyan men det är bra tråkigt att packa upp.. En kopp kaffe till så kör vi!


13 April

Hej och hå, här går det undan, har flyttat till nytt.. Det var mögel i min lägenhet pga. en vattenläcka mellan köketoch badrummet, så jag blev tvungen att evakuera (inte konstigt att jag varit förkyld och sjuk fram och tillbaka den senaste tiden). Sagt och gjort, Anders och Putte hjälpte mig att flytta så nu bor jag 100 meter från kontoret. Känns bra, skönt att slippa lägenheten, eftersom jag ska bo här över sommaren också så är det perfekt. 
Imorse var jag och fru Nilsén till Nusnäs och kikade på dalahästt illverkningen, Anna skulle köpa en doppresent så det fick bli en fin liten häst. Snart ska jag iväg till hallen och köra ett spinningpass och även fast det är grymt väder ute så är varierad träning det bästa, jag får njuta av promenaden dit istället!

Ciao

12 April 2010

Jag vet fortfarande inte riktigt vad som hände igår, efter matchen, matchen som vi vann och AIK likaså, AIK som tog sig upp till elitserien och inte Leksand. Några kom och tog en gravöl efter matchen. Vi stängde vid 20.00 och jag skulle hem och löpa, det var tanken, men det blev ett glas rött istället, avslutningsfest med personalen och spelarna som blev en riktig trevlig kväll, kom hem vid halv två, på en söndag?! Vad hände med min löptur och komma i säng i tid, och vin, på en söndag?

Mando söndag


Solstrålar

Vaknade vid 8 imorse, solen lyste och fåglarna kvittrade, det är vår, älskade vår du är så välkommen! Tvättat nu på förmiddagen och jobbat med ex jobbet. Vid tolv blir det lunch med Cattis, min käre vän, hon har det där lilla extra den där Cattis!
Sen blir det vidare till arenan, kvalserieskägget ska snart rakas bort, vi kommer få ett resultat och jag hoppas innerligt att AIK och Rögle förlorar och att leksand tar steget upp. Vad är oddsen?!
Jobbar på loungen idag, sista söndagen jag jobbar, sen en helg kvar, vad ska man sen göra alla helger framöver? vad ska jag sysselsätta mig med, lediga helger, farandes och flängandes, träning, mycket träning, umgås med mina kära vänner, njuta av våren!


Lördag

Filmerna igår var toppen, och kollade (kors i taket) klart på både två, klockan blev halv två innan jag kom i säng. Så imorse när jag vaknade tog jag och Cattis en promenad runt Leksand. Sen åkte vi ner på noret och käkade sushi på det nya stället, rekomenderar starkt. Den godaste sushi jag någonsin ätit. Sen åkte jag Cattis och Kenny vidare till Lager 157 och shoppade lite, Kenny hittade det mesta och jag och cattis lite smått, blev ett par leggings och ett linne, basic. 

Nyss har jag vart ute på en härlig löptur, plåstrade om mitt skavsår på hälen och bet ihop de första minutrarna, sen kom den härliga känslan, inget skavsår och inge halsont. Solen lyste och mötley spelades i lurarna, nu ska jag ta och kila ner till affären och lämna tillbaka filmerna. Vi ses

 
Mina nya älsklingar, shiny white, dags att smutsas ner...


Min fredag

Kvällen spenderar jag med mig själv, och det ska bli underbart skönt, egen tid är underskattat, så efter jobbet idag gick jag ner på noret, solen lyste, kikade i lite affärer, hittade ett par snygga pjucks på spara & slösa som fick följa med mig hem. Passade även på att hyra två filmer som jag har funderat på ikväll (så olika och luftskottet som sprängdes), har börjat kika på Millenium men var tvungen att göra en paus då solsidan började. Ska försöka kika på båda filmerna, tror jag kommer somna men då är det ingen som blir arg på mig för att jag är tråkig och somnar, (ta det inte som en pik mina kära vänner).

Nu är reklamen slut, över till solsidan!


Nu: Favoritserien


Miljöombyte


Sitter på siljan och planerar kommande vecka, miljöombyte är toppen.

Mitt i jobbet


Vi behöver miljöombyte jag och Anna, köket stängt här idag så inget bryggkaffe finns, jag har fått nöja mig med pulverkaffe nu på morgonen och får flaschbacks från Spanien då jag enbart drack pulverkaffe. Tacka vet jag kaffebryggaren. 

Nya favoriter



Igår eftermiddag var jag och Anna i Rättvik, vi passade på att springa in på Team sportia och testa löpardojjor (lite av anledningen att vi åkte), fick springa på löpbandet och testa mig fram, och det blev ett par Asics med pronationsstöd. Jag är riktigt nöjd med resultatet och ikväll blir det prämiär för pjucksen (Svider bara lite i plånboken då jag la ut 1800:-). Kommer inte köpa ett par löparskor i framtiden utan att testa på löpband och få hjälp av en duktig säljare, fick informationen om man springer med fel skor så överbelastar man knäna med 3 gånger mer sin kroppsvikt än när man har rätt skor, så det är viktigt (inte konstigt att jag har haft ont i knäna). Ser fram emot en härlig runda på strandpromenaden!


8 April 2010

Har suttit i möte hela förmiddagen, smidigt planer med projektet (ex jobbet), en utmaning som jag verkligen ser fram emot att genomföra. Projektet har nu pågått i ca 1,5 månad, och tiden rinner iväg, kan inte förstå vart mars tog vägen. Härligt och lite skrämmande på samma gång, om en månad är jag färdigutbildad,vilket känns enormt skönt. Vilken resa, vilka framsteg och vilken peronlig utveckling. Jag är mycket nöjd!

PÅ jobbet



Denna förmiddag sitter jag i telefonen och pratar med trevliga penisionärer, givande samtal och förhoppningsvis väljer dom vårt boende i Leksand. Trevlig är det när veteranerna kan få en på så bra humör.

Godmorgon härliga dag

varmt och skönt var det på vägen till jobbet idag, bara solen som fattades.
Igår var en underbar kväll då Leksand tog 2 poäng och fortfarande är kvar och krigar om en elitserieplats (om någon nu har missat det).
Imorse när jag vaknade hade jag inte ont i halsen, vågar jag hoppas att förkylningen är på väg bort? jag tror det. Så idag efter jobbet beger jag och Anna oss till Rättvik, då löparskor ska inhandas. Kvällen avslutas med kost och närings föreläsning.


Stora tjejen


Idag fyller min trollunge 6 år (i bakrunden Pappa och farmor)

Påsken

Efter ingefäran blev det soffläge hela påsken, skulle egentligen jobbat både i fredags och lördags men det blev sjukstuga istället. Inte speciellt givande, däremot har jag slagit alla rekord på tv tittandet. Nu är jag tillbaka i Leksand och jobbetigen, vilket känns underbart (borta bra men hemma bäst). Ikväll hockey och loungen, sen ska jag hem och laga mat till mig och Anna, har inte lagat mat på 5 veckor (förutom när vi lagade middag i Sundsvall) så det ska bli spännande vad jag slänger ihop.

RSS 2.0