Leksand Leksand Leksand

Igår var det match, och det blev seger för Leksands del, när växjö tog ikapp vid 4-3 började oron komma, men Leksand dundrade in med mål mot sista period och det blev storseger 8-3!
Leksands målskyttar: Daniel Hermansson x3, Pelle Prestberg x2, Jean-Luc Grand-Pierre, Eric Johansson, Tomas Kollar. Skön seger!
Idag har vi sponsorhockey på schemat, blir spännande, spelare och sponsorer tillsammans. Lag blå och lag vit, det här blir en riktigt trevlig dag, imorgon och lördag jobbar jag i starlounge igen! Jag älskar livet i Leksand.



Morgonsimm

Kom nyss till kontoret, ska gå igenom mejl och bokningar till LIF Kryssningen strax. Men först ska jag visa en bild på min vante som ramlade ur min jacka så fint när jag var och simmade nu på morgonen. Klockrent!


The game






Min älskade vän

Fick en glad överaskning när jag kikade in på Fridas blogg, jag uppskattar verkligen dig vännen! Tack.


Full fart

LIF Kryssningar, sponsorhockey, sponsorlunch, starlounge m.m.

Den stora frågan är ändå, vem vinner mobiltävlingen uppe på kontoret? Iphone eller HTC Hero?

Hero vs iPhone 3GS

är inne i en Kooks period


Fredag = Matchdag

och hela ejendals arena ler, det är något speciellt med matchdagarna, det är full fart från morgon till kväll, man andas spänning och glädje. Det är underbart! Revanchdags mot västerås ikväll som vann i onsdags, ikväll är det LIFs tur. Jobbar med LIF Kryssningen nu på dagen, fortsättning av jobb vid 17.00 då jag svidar om till starloungeoutfiten och kör en helkväll bakom baren. Blir förmodligen ett bra drag där ikväll så ta en sväng dit om inte idol lockar för mycket. Lunch med Cattis idag också vilket är mycket trevligt, så skönt när hon åker upp till Leksand. 

 
Jag och Catten i Vässan

Het på gröten


Torsdag

Mor och Far, nu blir ni glada, jag tog baconsprutan igår. Känner ingen symtom alls, eller lite ont i armen men det är en baggis. Pratade med min käre vän Frida igår, riktigt skönt att prata med dig, Frida har även börjat blogga igen och självklart ska man kika in där. För övrigt så var jag som sagt och kikade på hockey, Leksand förlorade borta mot V-ås, inte bra, tror dock på vinst på fredag! Sitter nu på arenan igen och det är full fart med bokningar till LIF Kryssningen som jag jobbar med.

Ikväll blir det träning med herr Nilsén. Spännande, spinning/box!

Trodde min kropp skulle vara helt slut idag

efter ett spinningpass och ett boxpass eftersom jag var var rätt slut i musklerna sista 30 min. Inte då, så jag kör på. Ikväll är spelar leksand bortamatch mot Västerås, självklart traskar jag iväg till Starlounge ikväll och kikar på matchen.


Bilder från min och Mayas underbara dag

Det blev den bästa födelsedagpresen jag givit bort hitills, okej när jag var iväg till tomteland med Maya och Enya var också trevligt. Vi åkte massa rutchbanor och vattenfall och badade i vågor och mös i den varma poolen. Underbar dag!


Maysan sminkar sig och såg inte att jag tog kort!


Världens bästa tjej, jag är en stolt faster till Maya och Enya.


Maya om sin chokladmilkshake: Den är helt underbart god

på tåget..

Sitter på tåget, 30 min sen är jag i Avesta, ska åka och hämta Maya och sen ska hon så veta att vi ska åka till Aqua Nova, äventyrsbadet i Borlänge. Hon får det i födelsedagspresent av mig, jag gillar att jag ge bort upplevelser i present och julklapp, det är dom man kommer ihåg och inte någon pryl, eller som i det här fallet leksaker som ligger och samlar damm. Ikväll ska jag ta hand om Maya och Chrstoffers disco, så jag ska underhålla ett gäng på 7-9 år, ska bli riktigt roligt. Får se vad discotanten hittar på. 
Är faktigst rätt pigg med tanke på att jag jobbade fram till 03.00 imorse, jag studsade upp kl.06.00 och packade  väskan, tröttheten kommer förmodligen senare ikväll eller imorgon! Jag trivs riktigt bra att jobba på starlounge mycket beror nog på att Claes och Stina (som driver stället) gör ett riktigt bra jobb, och självklart alla trevliga människor man får träffa. Ser fram emot nästa helg. 

Ha en bra dag! 

Det är full fart här

och självklart älskar jag det. Det är då jag mår som bäst, när jag har många bollar i luften, och alltid blir mitt arbete mer effektivt. Under matchen i onsdags släpptes projektet jag jobbar med LIF Kryssningen 2010 och nu går telefonerna varma hos Vikingline, vilket är riktigt roligt. Igår var jag med Leksands IF på mässa i falun, helt okej med folk och många var intresserade av kryssningen, hade även ett väldigt givande samtal på bilresan hem. Nu sitter jag uppe på kontoret och jobbar, efter lunch ska jag iväg och styrketräna och löpa, i eftermiddag blir det jobb i starloungen framåt småtimmarna.

Ikväll spelar Winnerbäck på ejendalsarena så det blir förmodligen ett bra drag i starlounge!


Vilken helg det blev..

Fredag, morgonsimmning, västerås, snabbvisit på stan, lunch a la Cattis, Corona, smink, nya pumps, klänning, förfest, Cattens klasskompisar, finsittning, rödtjut, middag, dans, ont i fötterna.

Lördag, Västerås-Leksand, sova, jobba starlounge, mycket folk, högt tempo, riktigt roligt, med andra ord lyckad kväll.

Söndag: Leksand-Falun, Sara och Josefines modevisning, backstage, kläder, smink, genomgång, svettigt, tempo, lyckad modevisning, tummen upp för Sara och Josefine, stan, julklappar, fika, tåg, glömma saker på tåget och springa som en galning för att få tag i julklapparna, jag hann, josefine skrattade, tåg, hem, sova.


RSS 2.0