Oj vad jag har shoppat

Är i Borlänge nu, sitter med laptopen på ett fik med Josefine, båda sitter vid datorerna och nördar ;) Väntar på att mamma ska komma och hämta oss, eller så vi kan lassa av våra inhandlade prylar, hittat massor och jag är supernöjd, två par stövlar, en skinjacka tröjor m.m.

Mystery shop gick bra, men fan hur folk beter sig! och en sak, kolla under tex en klädställnig, jag lovar att det inte är frächt där under, förhoppningsvis är det ju det men välldigt sällan, och kolla in damråttorna som ligger längs väggarna, äckligt!

Just det har gjort  nagelförlängning också, jag och Gulla, så nu är vi snygga till "firmafesten" vi ska ha om två veckor eller nåt sånt! Buissnies tema! Tjihoo vad snygga vi ska vara...

Nej nu ska jag vara lite social med Josefine sen ska jag nog kika lite mer!

Kram

Oj, då va det redan fredag...

Gud va veckorna går, sist ja uppdaterade var i måndags, har inte ens hunnit skriva av mig. Jag har med andra ord haft fullt upp med träning, plugg och umgås med min sambo + grannar ;)
I förrgår hade vi studieteknik hela dagen, väldigt intresant, att skolorna inte ändrar sitt tankesätt? Jag är glad att jag hamnat här i Leksand, vilken skillnad! Idag ska vi iväg till Borlänge, dags för lite mystery shop! Sen ska jag hem en sväng, hämta lite saker och sen åker jag tillbaka på lördag förmiddag, Lucky på kvällen!

Vi hörs!


Jag älskar måndagar

Jag ser verkligen fram emot den här veckan, coh nästa vecka och veckan därpå. Ska bli spännande nu när vi drar igång så här på riktigt, förra veckan va ju mest lära känna varandra, det va också super! Det känns så rätt!
Jag undrar när jag kommer tycka att ingenting fungerar, så kan det nog inte ens bli :P Hoppas!

Nu ska jag åka och handla lite med Josefine! Vi hörs

Kram


Ville bara lägga upp en snygg bild :P

Sweet child of mine

lyssnar på guns ´n roses och äter frukost, ska snart iväg på en pw och sen blir det planering inför veckan, allt som ska handlas osv. Sen har jag och Josefin tvätttid också!
Jag är fortfarande förkyld men det är mycket bättre, hoppas att jag är okej imorn för jag vill verkligen träna!

Nu ska jag dricka up mitt te, för snart kommer Josefin!

Fredag

Nu blir det fest, ska hoppa in i duchen snart sen göra iordning mig, har vart en skön dag idag, slutade vid tolv, åkte hem käkade lunch mös i soffan hos Josefine med Josefin. Sen va jag och Josefin ut på en promenix, vi gick längs strandpromenaden, rikitigt mysigt, ja jusst Cattis va ju på besök idag också vi hade lite the fika! ;)

Nej nu ska jag rappa på! Vi hörs

Jag är lite smått kär

ja, men inte i någon person utan i min "nya" stad, där jag bor och kommer att bo i, Leksand, lilla lilla Leksand! Jag är också lite kär i skolan, människorna och hur kul vi kommer att ha, visst kanske inte alltid, men föröka iaf! Det känns vekligen som om jag kommit rätt, riktigt rätt! Men hur ska jag egentligen kunna veta det nu, men känslan som jag har säger mig det! Så ja kommer försöka hålla kvar vid det ;)
Igår va det fest, riktigt kul på kåren, sen blev det en tripp ner på noret "staden" men kom hem i skaplig tid, gick till skolan vid 9 och sen hade vi en massa skoj på eftermiddagen, är riktigt trött nu, så ska bara lägga upp lite bilder från dagarna och sen hoppa upp till min säng!


Nilla när vi gjorde våra laghattar som vi va tvungna att bära under hela dagen/kvällen!


Håller på och fixa sina hattar :)


Och våra snygga laghattar, tjusiga som tusan!


Så snygga vi är !!




Frida blundar och vi andra ror en stor och lång kyrkbåt som vi fick åka en sväng med idag! Superkul


Nej nu ska jag släcka och slockna

puss på er

då va första natten avklarad

Det känns alltid lika dant när man sover natten någonstans, man är lite spänd kanske av förväntan, äh ja vet inte en det känns alltid annorlunda, men min natt var alldeles super, sov som en stock så klaga ska man inte! Haha vakande av att ja dundrade huvudet i taket, jag sover i en liten liten vrå med våningssäng, ska visa bild sen, men det är siktigt mysigt! Emelie (min nya sambo) bor i det strora rummet nu innan jul...

Nyss ätit frukost, och nu ska jag gå och sätta på mig nåt tjusigt, vill ja vara lite extra fin såhär första dagen! Haha

Vi ses ;)

Hur ska jag få med mig allt?

Nej men insåg det nu när jag kom hem, från Josefine, va tvungen att åka hem till henne och tvätta, våran tvättmaskin strejkade :S Ja ja iaf så nu när jag kom hem så insåg jag att det är rätt mycket kvar! Eller är det de? Kansk mer är rädd att man inte får med sig det man verkligen behöver, tur att det inte är någon maxvikt och ett annat land vi ska till för hur hade det gått då med alla skor? haha

Nej nu ska jag ta och sova, så det blir några timmars sömn! Puss och godnatt!


Hjälp mig!!!

Hur ska det här gå? Ja, hur ska jag få med mig allt? Hur ska jag kunna välja vad jag ska ha med mig ? Okej ja jag vet, det är bara till Leksand men vafan man vill ju få med sig det mesta nu så man slipper ta med massa grejor sen! Men egentligen borde man vara proffs på det här, så mycket som man har packat förut.. Om och om igen, att man inte lär sig! Antagligen kommer jag känna att jag har tagit med mig alldeles för mycket, men då är det väl så då. Har i allafall köpt det mesta jag behöver, ska åkta till willys senare och handle lite med Josefine sen bara! Vill ju vara klar tills åtta så man kan ta det lugnt och kika på speedwayen, GP ikväll. Men kommer väl hålla på tills småtimmarna. Men men mitt egna fel, haha. Jag hittade förresten mina nycklar hem som jag tappat tidigare, så det känns ju bra nu när man ska flytta, men det jag skulle behöva är ju att hitta mitt körkort!!

Igår

Åh hade superkul igår, vi va hemma hos Josefin och grillade och hade lite mys med tjejerna, sen åkte vi ner på krogen, perfekt att bara va där en timme, hade fan skitkul! Fast laktris shotsen på slutet, kanske hade räckt med än, haha! Skjutsade Josefine hem på cykeln med två kebab med mos som va räddningen när vi kom hem till henne, satt och snacka ett bra tag innan vi insåg att klockan va rätt mycket!! Säger bara SELEK ;)

Nej men tack tjejer för en lyckad och underbar kväll, puss på er!


Den här fina resväskan fick Jag och Josefine förra året när vi skulle åka till Spanien, det va lika svårt med packningen då!! :P


Fredag

Jag och glad är jag för det, för idag är det fest med tjejerna som står på schemat! Så har lite att fixa med idag..
Föresten hann inte med allt igår men nära, hann inte styrketräna ( men det blev en del på innebandyträningen) och inte träffa Mattias! Så jag gjorde ett bra jobb. Hittade en söt klänning på GinaTricot igår, den får bli festblåsan för ikväll!
Nej nu ska ja ta cykeln till stan, eller om ja ska ta bilen, fan beslutsångest, känner mig lite lat idag! Haha jag tar bilen...


Venga venga

Idag är det full fart, jag ska hinna med mycket som :

♦ Nu ska jag ta cykeln till min käre Mormor

♦ Sen ska jag åka ner på mts och styrketräna

♦ Sen ska jag följa med Josefine till Borlänge

♦ Ska försöka hinna med att spela minigolf med Mattias och hans tjej

♦ Första innebandyträningen för mig i år, som jag längtat

♦ Rensa ur garderoberna, gå igenom allt jag ska ha med till Leksand och sen kanske förska packa lite ( Jag flyttar ju på söndag)

♦ Sist men inte minst ska jag hem till Carina ikväll och mysa med ett glas vin

Jag tror faktist inte jag kommer hinna med allt men jag ska göra ett tappert försök...



Igår var det Eskilstuna

Ja, åkte dit och kikade på en div 1 match med Fredrik och hans käre far, vilka grabbar, haha! Ja och matchen, det va nog den bästa match i år för dom, lite spännande va det i alla fall... Kallt blev det också, svinkallt, är hösten redan här? Sen blev det hemfärd och godnatt för en trött Michaela

Jag öppnade min dagbok...

Och läste några sidor, tills jag inte kunde hålla tårarna borta länge, läste min dagbok som ja alltid skrev i när jag va i Spanien, ett halvår med papper av mitt liv, när man läser raderna som man skrivit väcker alla känslor, man känner till och med lukten och smaker när man bläddrar tillbaka, och bättre blir det inte av att man lyssnar på spansk radio samtidigt, men det är inte ledsna tårar, utan lyckliga, att jag gjorde den resan är det bästa valet jag gjort i mitt liv hitills... Jag ångrar absolut inget! Vilken upplevelse, och betydelse det har i mitt liv nu, jag klarar av så mycket mer än vad jag en gång trodde! Jag vågar och kan så mycket! Fast det jag skulle vilja göra nu är att sätta mig på ett plan som tar mig till Malgas flygplats, där jag vart så många gånger, hämtat och lämnat folk, åh jag kommer ihåg lyckan när man skulle åka hem och träffa alla igen, och nu vill man tillbaka, inte föralltid men en sväng! Till mitt/vårt älskade Malaga. Jag vill sitta på våran balkong titta ut över staden och dricka ett glas don simon, och en kall San Miguel och bara njuta, gå ner på thaien och köpa nudlar och en baguett och kanske nåt annat onyttigt som vi kunde bli sugen på! Haha Kommer du ihåg hur kul vi hade dom kvällarna när vi satt där, blev lite småfulla och pratade om allt? Det känns som igår samtidigt som det känns som en evighet sen!


Jag saknar till pch med våran sunkiga lägenhet! haha där har vi haft så jävla mycket kul!


Varför längtade man hem så mycket? Man vet ju att allt finns kvar, varför inte njuta fullt ut...


Och lektionerna nere vid stranden, mys! (dock inte killen till vänster, rikitgt mysko)


Och festerna som vi hade i vår lägenhet, kunde väl aldrig gå fel!!


och alla trevliga spanjorer! Den här bilden får avsluta mitt inlägg!

Slödag?

För ca en timme sen pratade jag med minn käre vän Josefin som har spenderat en helg i stockholm, (en till helg utan att vi träffas) men iaf så hade hon haft det jättebra där tillsammans med Stoffe! Ja ja iaf så frågade hon vad ja skulle göra idag, jag har ju nämligen svår att inte göra någonting, att bara ta det lugnt en hel dag kolla på film och bara slöa, får liksom aldrig nån ro då, men så tänkte jag varför kan jag inte göra det, ett försök ska jag ge det idag! För nu har jag nyss vart ute på en pw så då kanske jag kan njuta lite av min dag, då jag inte ska göra någonting! Ja vi får se när klockan börjar närma sig kvällen, om jag nu kan, jag ska kunna jag måste! Haha vilken dink jag är

Mamma skrattar åt mig...

När jag berättade för henne att jag bara skulle ta det lugnt och bara slappa hemma, då kom det från mamma : Men Michaela tror du verkligen du kommer klara av att bara vara hemma och ta det lugt en dag, haha du blir ju rastlös så fort du inte har nåt att göra, jaja vi får se vart du är när dagen är slut! Haha isånafall är det första gången på 20 år du bara är hemma!
Ja min mamma kanske känner mig lie för väl, och kanske hon har rätt!

Sm helgen

Ja i fredags jobbade ja min sista dag på Migrationsverket, slutade vid 12, åkte hem och fxade iordning mig, åkte sen ut till Brovallen, JSM stod på schemat, men eftersom det hade regnat i princip hela dagen och natten innan så va matchen tvungen att bli inställd efter några heat! Men iaf så åkte vi hem, gjorde i ordning oss åkte in till stan, Träffade Matilda på deras hotellrum va där en liten stund innan vi va tvungna att gå, gick in på flying, först va det helt dött och tråkigt men efter ca en timma va jag på topp! Haha...
På lördagen åkte ja till banan tidigt eller ja för att vart ut dagen före så... Men vid tio iaf!
USM kördes som planerat men sen blev det stora SM och regnet började ösa ner.. trist, men dom hann i alla fall köra nästan hela matchen, men sen öste regnet, och jag menar verlkligen att det öste haha var superblöt! Åkte hem till Josefine och myste. Men va så jävla tött och gick hem och la mig vid 10

Lite bilder från helgen:


Vi lekte lite med min kamera


Och J testade sin...


Snyggast haha


Om inte den här är det :)


Killen som sitter i Jeansen var så jävla lika Lasse Anrell, haha det här va precis innan regnet öste ner!


Sunday

Nu tar jag plånboken, mobilen och cyklar till affärn och handlar lite grejor till tacosen som äntligen blir idag! Mums vad gott det kommer bli, jag ska njuta, älskar min tacos eller ska jag säga min och Josefines? eftersom vi gör våran på det bästa sättet (enligt mig) iaf ska det bli gott!

Sart kommer Josefine hem från jobbet, då ska vi ta en vända på cykeln, köpa kaffe på shell, det ser ja fram emot, för ja har en seg söndag, fast kul att jag umgås med Jimmy iallafall, han är ute och tvättar speedwaycyklarna nu så jag ska väl hålla honom lite emr sällskap när jag kommer tillbaka från affärn! Ska uppdatera lite här, ifrån min helg, sm helgen!

Lördag

Jag är trött och ska ta och lägga mig nu, det ända ja ville va att säga godnatt!

Mums

Ja har en last, fast en god och hälsosam sådan, nämligen den nya Loka Likes Asia, Himalya High ! Jag va nyss upp tll willys och köpte mig några, ligger i sängen nu med takida på högsta volym ( see the better days), med loka i handen och datorn framför mig! Tar lite lång tid att skriva eftersom jag har bara en hand ledig, men lägger från mig lokan nu så det gåt fortare, haha sådär, mycket bättre! Just det får inte glömma bort nötterna som ja köpte, dom smakar också fint!

Nej nu ska jag gå in och kika lite på tradera...


2.5 dagar kvar på jobbet...

Ja man kan ju inte annat än säga att tiden har gått fort, 6 veckor bara sådär, swich! Jag kommer iåg när jag och Josefin va ute och gick, vi hade inte ens börjat jobba då, båda med liknande jobb och samma (nästan) veckor, och nu bhar hon jobbat klart och jag slutar på fredag vid lunch. Och om två veckor börjar vi i skolan, två veckor bara! Hej Leksand säger jag :)


i receptionen där jag har min lilla plats

Dåligt väder..

Kan ibland va rätt skönt, inte så att jag vill ha det ofta utan det är skönt när man tex jobbar, behöver inte få lite halvångest att man inte är ute i solen, och det är alltid skönt att pyssla om sig själv ibland! Idag har jag bara tagit det lugnt, åkte ner på mts och tränade, styrke blev det idag efter jobbet, sen åkte jag hem till bror, la in lite låtar på mobilen sen åkte ja hem, ducha och bara pysslad om mig själv! Så skönt, nybäddad säng och nyduchad och massa bra musik! Livet är underbart!

Sov gott!


Helgen

Jag har flängt runt hela helgen, men det blev aldrig nå pride, det löste sig aldrig med bil, eller iaf när vi hade bil så blev klockan för mycket, men jag och Josefine åkte i alla fall till Sågmyra och shoppade loss på Lager 157, hittade mest linnen och mjukiskläder, sånt som är så bra att ha! Just det, innan eller på morgonen va vi ju till Borlänge och hämtade Jossies cykel! Riktigt fin var den..
Sen åkte ja ju och jobba, men när ja kom dit så beövde ja inte, det va så lungt, och dom hade försökt fått tag på mig hela dagen men eftersom min mob hade dött så kunde dom inte få tag på mig, i alla fall så åkte jag hem till Josefine, åkte till hemköp, köpte lite glass och två filmer som vi skulle titta på, haha kom bara till en halv film, sen somna vi!
Sen imorrse åkte jag till Borlänge igen, (kupolen) shoppade en massa, speciellt skor, blev 4 par och sen köpte ja ett par i går och ett par i fredags så jag har fiskat in 6 par skor den här helgen, Underbart! Skor får man aldrig ångest av att man köper och dom passar alltid, älskar skor, men jag är nog int ensam! :)

nej nu ska jag och Josefine ut på en pw


Stockholm Pride

Länge sen jag skrev nu, men va fan, har väl för mycket annat att göra att jag inte orkar helt enkelt!
Nyss kommit hem i alla fall, från Borlänge, jag och Josefine va och hätade hennes fina cykel, och nu jagar vi bil som aldrig förr, ska åka till Sthlm på pride och träffa våra underbara vänner! Men har fortfarande inte fått tag på bil, och tåg är bara att glömma, finns inga alls! Trök.. Sen ska ja börja jobba kl. 20.00 ikväll så tiden är tight, em jag ska dit, jag måste!


RSS 2.0