Äntligen framme!

Jag är så tacksam över att du är min vän, jag är glad att du alltid ställer upp Nathalie, det betyder väldigt mycket!
Är hemma hos Nathalie nu, blev lite knas tidigare och jag visste inte vart jag skulle ta vägen, men så visste jag att Nathalie ställer alltid upp, jag ville bara säga TACK!

Jobbat idag, sen efter jobbet mötte jag upp Sara, vi åkte till Nacka och lämnade av våra väskor, sen åkte vi in till Gamla stan, tänkte att vi skulle äta där, men vi gick in till stan och åt plankstek på chaplings, riktigt gott och riktigt trevligt!

Forever 21

ska etablera sig i sverige, läste ja i metro imorse, underbart!


Har inte så mycket vettigt att säga egentligen men...

ja kan vara generös med ett sju jäkla inlägg, haha! Dagen då, praktik praktik praktik, åh vad jag älskar min praktik, ska nog ringa till Lasse och fråga om jag får förlänga praktiken, det skulle vara något det!
Sen har jag vart på spinning, och det va inte igår, härligt och riktigt svettigt! Tänk vad härligt det hade vart om dom hade haft det i Lekke, men inte då!

Imorgon är det fredag och jag ska upp halv sex och dra iväg till gymmet innan jag börjar jobba! Sen Kommer Sara, vad ska vi hitta på för skoj då`?

Äh nu går jag och lägger mig! Tjing



Jag bjuder på en bild, vilka snyggingar vi är!!


Då var onsdagen snart avklarad...

och Sara riingde nyss, hon kommer till Stockholm i helgen, underbart att du ska komma!

Gud vad dagarna går fort, jag vill bromsa upp dagarna lite för nu vill jag inget annat än att stanna! Mamma ringde tidigare idag och hon blev lite orolig att jag skulle hoppa av skolan, men så dum är jag inte att jag gör något sånt! Men hon trodde verkligen det, haha bra att hon märker att jag trivs iallafall!

Jobbat och vart på gymmet idag! Härligt, och imorgon blir det spinning och efter det ska jag träffa Eddie!


Godnatt


Jg tror jag somnar nu...

Ja, då var det tisdag, eller tisdagkväll om några timmar onsdag, och veckorna springer iväg! Men jag vill inte att dom ska göra det, för det är just nu som jag trivs alldra bäst, jag har kommit in i arbetsrutinerna ordentligt och fått en blick över jobbet som butikschef. Sen Så trivs jag så bra i Stockholm, och jag vill inte tillbaka till lilla leksand, (okej  jag vill ju självklart träffa alla underbara). Men jag vill bo här nu...

Efter jobbet igår, så skulle jag med Stina, Mattias och Tom på Stand up. som slutade med att det inte blev någon, (fick dock se Jacob från Vakna med the voice och Özz). Det blev en öl, två öl, några shots och sen var man igång, haha, men jag hade riktigt kul, och lika kul när jag vaknade imorse vid sex och blev påmind om att jag skulle börja jobba klockan 08.00,  så jäkla kul när man gör spontana saker som inte riktigt var meningen från början, men iafall gick jag in till stan från Stina, (som bor i Solna)  och frisk lugt var välbehövligt! vem vet kanske blir en favirit i repris nästa måndag!

Men nu ska jag äntligen sova, natti natti

vad helgen går fort

Åkte hem vid fem i fredags, träffade jenny och peter på stationen och vi bestämde att vi skulle hitta på något i veckan, alltid trevligt! När jag kom hem åkte jag till Jossan och kikade på let´s dance. Hejja Morgan och Laila, såg förresten kitty häromdagen på dtrottninggatan med sin dancepartner, och det jag la märke till först var ett par extremt fula rosa lackstövletter med skyhöga klackar, när jag tittade upp så var det så klart Kitty, haha vilken jävla stil hon har, men snygg!

Sen igår  var Maya, Enya och Jimmy här hela dagen, åkte lite fyrhjuling och lekte häst! Jag är bäst på att vara häst, sen va jag hem till Malin, efter ett tag kom Ante hem med en Orm han köpt en gul träpyton, och den va riktigt fin, skulle kunna tänka mig än, fast först kanske jag måste våga ta i en orm först, men det kommer det kommer..
Kikade på körslaget och på film och åt kladdkaka som vanligt hos Mallan! Sen ifag har jag vart hos min mormor hela dagen och vart och tränat,och snart ska jag ut och gå och sen blir det beck och mys med mamma och pappa! Imorgon åker jag tillbaka till Stockholm, det ska bli kul att jobba imorgon :) Synd bara att man inte får nå pengar för det! Men övning ger ju som sagt färdighet!

Hoppas Sara kommer nästa helg, så vi får en hel helg utan att ja blir sjuk!


RSS 2.0