Julmaten är slut...

Och idag är det Gymmet som gäller! 

Vi ses där


Dagen igår :)

Ja, igår var det julafton och den var riktigt mysig tillsammans med familjen Owetz (som alltid) + fröken Morelius som jag alltid träffar, vi har ju våran tradition när vi springer till varandra på julafton och byter presenter och kramas, säger god jul och sen hem igen, öppnar paketen och ringer till varandra, och den underbara traditionen har vi gjort sendan vi var små och pappa älskar när jag ska springa till Jossan, (eftersom jag alltid är lite stressad och glömt av tiden) Vilket jag även gjorde iår, så där stog hon fröken Morelius och väntade på mig i klylan FÖRLÅT, men iår var det inte pga att jag missat tiden utan att jag misstförstod vad vi sa när vi bestämde tiden :) Haha men det löste sig tillslut! Tack och lov

Av Josefine fick jag presentkort på Stadium, skinnghandskar (äntligen) och P.S I Love you filmen, en apelsin där det stod God Juice, en Banan och skumkottar :) Tack så jättemycket än en gång! <3

Sen av andra Josefin fick jag en Väskhängare, som passar superbra till min nyckelhängare :) Tack gumman, ditt paket får du när du kommer hem till Avesta.

Sen fick Presentkort, presentkort och presentkort, smycken, pengar och lite annat smått och gott :)

Som vanligt missar ju våra familj nästan hela Kalle, eller vi öppnar alltid julklappar då, men vi ser på Kalle i bakrunden, eller hör, det är ju samma sak varje år så man kan ju det där ni vet!

Det bästa som finns är i alla fall när Maya och Enya öppnar sina julklappar, man hör deras reaktioner, och när tomten kommer, det märks att som är små owetzar med tanke på att dom pratar konstant, berättar en massa saker till Tomten, haha dom är underbara <3


Maya tyckte att jag kunde knäppa kort på henne och hennes snygga kjol


Enya skulle man kunna säga är ett lyckotroll


Världens bästa barn <3


Sen kom tomten...


Vi hjälpte tomten att dela ut paket


och Maya och Enya kramade tomten!

God Jul allihop!

Inte långt kvar nu...

Jag borde egentligen sova just nu eftersom jag ska upp tidigt imorgon och åka och jobba, men jag vill liksom inte riktigt, jag håller på med en mass saker som är mycket roligare, lyssnar på Kiss, städar undan lite prylar, slår in julklappar osv..
Har vart hos Malin nu på kvällen, Ante bad mig stanna lite extra länge så han inte skulle få dåligt samvete när han skulle iväg till en kompis ( så Malin slipper vara själv) Hahah rolig den där Ante!
Vi Kikade massor i tatueringstidningar och nu tror jag ja vet vad jag vill göra, men som sagt, jag måste vara hundra! Så att fröken Michaela inte ångrar sig, det skulle vväl vara typiskt!

Imorgon efter jag slutat så har jag säckat schema, handla det sista, systemet, ska till frissan, hämta Magda & Tommy från tåget, och sen tänkte jag och Mallan ut och gå, om vi nu hinner ;)

Nej om man ska ta och göra kväller någon gång kanske! 

Saknar Er

Hemma från Lingonskogen

Ja nu har man landat på hemmplan igen över lite jullov, sen blir det LIA (Lärande i arbete) under 2 månader i stockholm på Indiska, är riktigt taggad till det!

Det känns bra att vara hemma en sväng men jag kommer sakna guldkornen en hel del, men som vi alla vet så går ju tiden rätt fort, och på lördag bir det förmodligen Sandviiiiiken med Josefine, hälsa på halva familjen skulle man kunna säga! Ja vad vore humor utan er :)
Sen hoppas jag att Josefin kommer hem en sväng efter jul så vi får träffas!


Familjen Andersson


Josefin :)

Vi ses snart!

Grattis Stoffe :)

Till att du har fått fast tjänst på ditt "nya" jobb uppe i Sundsvall, kunde ju inte bli bättre! Jag antar att du kommer att trivas ännu bättre nu :)


I Lingonskogen hittar man dom bästa

Jag har haft den bästa helgen i Leksand, först på fredag åkte jag och Linda till Falun sålde frankies och BDBs thischor, blev olary´s efter det så stod vi bra länge ute i kylan och hade kul :) Sen bar det hem mot Leksand igen och va hemma runt 04.00. På lördagen väckte Josefine mig vid halv ett ( tack, hade nog aldrig kommit upp annars, haha) Sen drog vi ner på Noret, och sen drog jag till Lager 157 med Mikaela, Anna, Emelie och Angelica, hittade bara ett par leggings och en sjal. Sen drog vi hem och vinet började flöda, förfest hos mig, sen vidare till nästa förfest hos frida, galet var det där och vi spelade guitarheroe och sjöng lips :) Vilken kväll.. Sen Vidare till Kåren och till sist Lucky!
Igår drog vi till siljan och fikade hela dagen och sen drog vi till Kåren och hade julmys med klassen!

Tack, för en lyckad helg i lingonskogen


Jag, paulina, Emma och Frida, på Fridas 20 kvm


Tack tack tack <3


Jossan och Amana var riktigt pepp :)


Haha, vilken kväll!

Vad hände?

Satt på mig träningskläderna imorse och skulle iväg och träna, men sen så ringde pappa, mamma sjöng ja må han leva i bakrunden och jag undrade varför on sjöng...
Pappa: Michaela jag fyller år idag
Jag : Va är det sant, fyller inte du på tisdag?
Pappa: Nej Michaela jag fyller alltid den 6e dec
Jag: Oj jag som trodde det va den 9e, och jag va helt säker på det

Sen bad jag om ursäkt och vi prata vidare, sen så va dom på väg till falun, och då tyckte jag såklart att jag kunde ta tåget till Borlänge och sedan åka med dom hem till Avesta, så jag kunde fira pappsen, haha så av med träningskläderna och packa fort som attan, har nog aldrig gått så fort till tåget någon gång..

Men jag kände mig så dum mot Sara som sov hos mig inatt, men hon förtsod mig (som alltid) Hon är bra söt den där Sara!

Så nu ska jag, Jossan, Jenny och Jessica iväg på fest, sen blir det krogen , och jag ska dansa hela natten!

Dåligt med uppdateringar...

jo tack det får man ju höra ;) men det enda jag har i huvudet  just nu är projekt : "Heja Malung", så sorry men än har man ju inte blivit någon bloggdrottning än så, och så mycket gör det nog inte, haha, nej jag får ta och sova nu, ska på möte med "Heja Malung " imorgon bitti, men vi ses kanske snart!

Ciao


RSS 2.0