Lördag

Ikväll är soffan min bästa vän, jag orkar inte göra annat än att se på tv och film och mysa med familjen, och såklart är det Beck när jag och pappa ska kika på film :)

Vilken kväll

Ja, jag har inget negativt att komma med, inte ens bilresan, laddade mustasch på högsta volym och då kan det inte bli annat än bra. Mycket folk var det också, träffade Ted som jobbade ikväll och han sa att det var runt 1000 pers :) Det märktes! Jag och Malin rockade som aldrig förr, haha härlig brud den där Malin! Det kommer att komma riktigt snygga bilder på min och Malins blogg sen! Min kamera är inte lika vass som Malins men dom bilderna får duga här:


Innan jag drog till Falun hälsade jag på Fredrik som ställde upp på ett kort :)


Nu kör vi...


Om vi var, och som vi var taggade, haha!


Han som stod ¨på helt fel plats, (framför oss)

 
Klockrent!

Tack för en underbar kväll Malin

Nu laddar vi...

Om ca en timme drar jag till Falun, Mustasch som gäller ikväll på Harrys, kan inte bli så mycket bättre en fredagkväll! Ska ladda som tusan hela bilresan dit :) Träffar Malin och Jessica där efterom vi alla kommer från olika håll. Ska först en sväng hem till Fredrik och umgås lite...

Sen kör vi!


Söt som socker

Idag efter min kundrunda åkte jag hem till Malin Ante och Liam, och hade riktigt mysigt. Efter en stund kom Emma förbi med hennes lilla kula på magen, fick se lite ultrabilder på bebisen :) Vi hade mycket att prata om så vi va där hela dagen och hade mysigt!


Liam låg och sov när jag kom och Tant Michaela blev avundsjuk på filten!


Han är så fin lille Liam


Lillen hurrade för att han ska få en cross av tant Michaela när han blir lite större ;)


Prinsessan och Mallan, mina pärlor som alltid finns där!

Avesta

Igår kom jag hem till avesta, skönt att sova i sin "riktiga" säng! Strax ska jag iväg på min kundrunda på kicks, sen ska jag träffa Malin och lilla Liam, sen ska jag på kalas, Maya fyller 6 år ( brors barn) sen drar jag till Falun, Mustasch ikväll på Harrys med Malin och Jessica+ hennes kompisar, ska bli kul ! Ska hinna plugga lite där emellan också, nej nu lär jag kila!

I skolan

Sitter med Josefin i skolan, vi gick hit imorse och satt oss med vårat projekt. Känns som att man får mer gjort om man sitter här än i stugan.
Hade Lia samtal med Lassetidigare idag (våran lärare) som gick bra! Sen funderar ja på hur jag ska göra ikväll, det är ju Hocket ikväll, Leksand- Västerås, bra match som jag ville se, emn sen har vi frigörande dans på schemat.. Får se hur jag känner sen då!

Dagen började iaf bra...

Kundrundan gick bra, en sån butikschef som Haglöfs i Avesta ska jag också bli, fast ännu bättre( Om jag nu väljer att bli butikschef) Så kommer man till tåget som skulle gå 9.20 och så är det försenat till 11.Vad matt man blir, hoppas jag hinner till skolan till ett så att det inte blir nå mer föresningar, har ju nivåkontroll i projektledning med Folke idag, sen möte med projektgruppen, ska gå igenom mysteryshopen och marknadsundersökningen vi gjorde i fredags i Malung!

Längtar tiil box passet ikväll, då ska jag slå ur mig all ilska jag har mot SJ ;)


- poäng till SJ



På väg hem mot avesta

Sitter i bilen på väg hem till min kära säng, mamma och pappa kom snällt och hämtade mig i Leksand så att jag kunde vara med på allt skoj vi haft idag både i skolan och efter skolan. Vilka tjejer vi har i klassen
Innan jag ska få sova i min säng så ska jag åka förbi en snabbis hos min älskade mommo, länge sedan jag träffade henne, så det ska bli kul :)
Sen imorrn bitti ska jag fixa kundrundan på Haglöfs, sen åka tillbaka till Lekke :) väldigt effektivi måste jag säga, haha!


Måndag morgon...

Nu sticker jag iväg till skolan, nivåkontroll i ledarskap står på schemat :) Vi ses


Söndag

Roligaste festen va nog igår, Trippel dance floor amizing part på paraden. och idag mår man som man förtjänar, har sovit bort nästan hela dagen och emellanåt snackat lite gotländska med Sara och Emelie. Sara har flyttat in hos mig i några dagar :) När vi är i farten kan allt hända! När vi hade vart och handlat fick jag och Emelie  ett ryck och möblerade om, skitsnyggt blev det!
Snart ska vi äta Saras speciallite, tacogratäng, sen blir det Gossip girl... Men jag vill att Josefine ska komma hem och mysa med oss, men det blir väl att slänga iväg några sms under avsnittet :)


Sara har ett hjärta av guld

 
Imorrn kommer Jossan hem :)

Jag hade superkul med Josefin igår, och hon hade lika kul hon!


Tack för igår!

Julklappstips från Tritoni


Jag vill ha den röda och svarta, på  deras hemsida  har dom ännu mer färger, en i varje färg skulle inte vara dumt!

På väg...

sitter på bussen nu som är på väg till Ullared och Gekås, vi är snart i Örebro där vi ska stanna! Det känns som när man var mindre och hade studieresor runt om i sverige, en del sover, en del spelar kort och så jag som sitter vid datorn och lyssnar på musik, tur att tekniken går framåt, haha! man är lite loj måste jag säga, har stickat lite på min mysiga sjal, målet är att den ska bli klar under resan!

Nej nu ska ja vara lite social, förresten hade tänkt lägga upp lite bilder nu men såklart har ja glömt sladdein till kameran, typiskt!


Tjing!

Jag vet att det är lite sent...

men här kommer lit bilder från i helgen :
Fest hos Jimmy stod på schemat och sen utgång i Avesta city :) haha! Kul att träffa gamla godingar!


 


Innan alla kom till festen va det lugnt och skönt, Jimmy (bror) fyllde 28år


Jimmys tjej Linda och hennes kompisar ? och Jimmy


Sofia & Fia


Mårten & Limme


Jimmy får en födelsedagspuss av Jani :)


Glada pojkar :)


sen sjöng vi lite


och sen drog vi ner på krogen :) Tack för en trevlig kväll!
(hade tyvärr ingen bild på Jx2, men hon va snygg)


Hemma i Leksand igen

Jag blir alltid så glad när man kommer tillbaka, känns verkligen som att komma hem, men det gör också det när jag åker hem till Avesta men på ett annat sätt, här i Leksand har jag ju ändå fått min vardag, och nya tag med massa träning! vet inte vad som hände förra veckan, blev bara ett träningspass och sen har jag bara vart ute och gått, sov mest förra veckan, men det ska bli ändring på nu, nya tag och ´jag är laddad, sen blir det studieresa på onsdag, ullared :)
Det ser ja verkligen fram emot!

Förresten, det är rätt mycket snö här uppe, riktigt mysigt:)

RSS 2.0