Semana Santa

Ja da va det mandag igen, vad snabbt tiden gar, snart ar jag hemma igen! :) Saknar er alla dar hemma!

Den har veckan ar det semana santa i Spanien, valdigt religost och lite laskigt faktigst, manniskorna ser ut som kukuksklan :S Men det ar iaf inte samma sak! Ska bli spannande och se vad som hander. Och det va tydligen den viktigaste dagen idag och pa fredag!
Ska snart aka in till stan och kika vad som hander med Merel, Sanne och Madelon!
men vi ses!

Sondag!

Forsta natten sjalv i varan lagenhet har i Malagam kandes lite konstigt faktigst mendet givk utomordentligt bra :)

Igar akte vi hemifran villfuerte kl 8.00 for att lamna av Jossi pa flygplatsen, Sanne stod och vantade pa oss vid busshallsplatsen! kandes inte som om hon skulle aka pa riktigt, kandes som om vi skulle hemta nagon! ( som vi har gjort nagra ggr i ar ). Kommer ju snart hem jag ocksa, men hoppas J verkligenm njot av tunnbrodrullen :P ( lite avis fakttigst ) det blev inget jobbigt hej da i alla fall, vilket var ganska skont, for det har blivit en del sanna pa 6 man!
Foresten hoppas du inte behovde ta av dig skorna, glomde bort att fraga det !?

Sen nar vi lmat J sa akte jag och Sanne till IKEA :) kopte lax och knackebrod, maste ju ocksa fa lite paskmat! men iget godis blev det... Vi gick och drack kaffe och skulle kolla nar Josefine akte ivag, for fran rstaurangen ser man alla flygplan lyfta! Men ingen Josefine kom. Gick runt och kollade pa mobler som jag ska handla till "nya" rummet hemma!

Brevet: Jag och J hade skrivit brev till varandra och jag va nyfiken sa det forsta jag gjorde nar jag kom hem var att uppna brevet, haha lurad det va ju bara en lapp, ledtradar fick jag, sa jag gick runt och lketade lappar och sen nar jag hittade det  "riktiga" sa stod det dar en presentpase med Choklad, coca cola ligt och en snacka, och brevet forstas...jag tror faktigst jag skrattade hele tiden nar jag sprang runt och letade! ( Josefine hon kan hon )
Nar jag borjade  lasa brevet kunde jag inte halla mig langre, borjade grata och skratta pa samma gang,  blev sa glad av alla fina och roliga ord!

Jag ar sa glad att jag har dig gumman, du ar en van alla borde ha, och fan va kul vi har haft det har i Malaga! Ses snart.

image2

Malaga

Sitter pa varat internetcefe nedanfor lagenheten och kikar runt lite grann... Vantar pa att man ska fa borja skolan, hela veckan har vi lektioner mellan 5 och 9 pa kvallen! Det ar inte nagot jag tycker om, man blir sa seg!

Igar pratade jag med Josefin i telefon, gud vad jag saknar henne, emn det ar inte langt kvar nu till jag kommer hem! Och Josefine aker hem nu pa lordag,shit vad tiden gar fort, ett halvar! kan inte forsta, men va kul vi har haft! :)
Sen ringde mamma idag ocksa, hon fragade om jag skulle kunna tanka mig att jobba pa migrationsverket i receptionen i sommar! sjalvklart vill jag det :) Men far se hur det blir!

Nu ska jag pysa hemat och plugga lite!

Sommar i Spanien?


Ja da har man skaffat sin forsta blogg:) Spannande!

Ja det har varit i alla fall varit underbart vader idag i Malaga, legat pa stranden sen halv 12 , men kl. 4 arkade vi inte mer, sa vi fordriver tiden pa internet nu istallet!
Igar forsvann min kamera, eller rattare sagt sa glomde jag den, och nar jag gick tillbaka for att leta efter den sa var den borta... Sa egentligen far jag skylla mig sjalv!

Om en vecka lamnar Josefine mig och aker hem till Sverige. (fast jag kommer ju ocksa hem om snart, 2 veckor efter). Kommer nog kannas ganska konstigt, vi har ju anda varit har tillsammans fran borjan! Lite mer an 5 manader har vi bott och pluggat i Malga!  Och ja spanskan har blivit battre :)

Nej nu maste vi ga upp till lagenheten och fixa lite mat!
Men vi ses!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0