Puss

Jag har världens bästa vänner!

Paniken växer..

Nu har jag lämnat in Omvärldsanalysen och reflektionen och till why we buy, det känns iaf skönt, men det som är lite smådrygt är att jag jobbar, och ja jag vet jag har valt det själv att jobba och plugga den här sommmaren, och nu gnäller jag, över att tiden börjar bli mindre innan alla distansuppgifter ska vara klara, på söndag! Sen är jag fri, bara jobba och sen kan jag göra vad jag vill :)
Men jag vill vara klar tills på fredag så jag får helgen fri från plugg..

har iallafall hunnit med en springrunda, blev en långis och den var riktigt skön! Känner att formen ligger på topp nu!

Nu ska jag ta och lägga mig och läsa mitt liv som Bert karlsson, entreprenören  själv!


Härliga söndag

Började dagen med långpromme med Sara, sen finslipade jag lite på omvärldsanalysen och sen gav jag upp, lyssnade på Håkan och drack kaffe.. Sen fick jag nog och knöt på mig springskorna, och tog en runda i regnet, sprang hem till Jossan och sen gick vi ut på en promme med hundarna! Nu ligger jag i sängen och läser Why we buy (har tagit en liten paus bara ;) och ska slänga i mig en kopp kaffe så jag inte somnar, skulle till Sara och kika film, men känner att ja hellre läser ut boken så jag ahr det gjort!

Nej men vi ses!
Ciao


Furuvik nästa

Snart sätter familjen Owetz sig i bilen och beger oss till furuvik! Mamma, Pappa, och ina små troll Maya och Enya.. Dom vill helst se aporna!

Nu ska vi gå ut och kassta lite gris innan vi åker!

Håret är plattat och solen lyser!

Nu sticker jag iväg till jobbet en sväng, slutar 15.00 :) Sen är det HELG med stora stora bokstäver! Och Josefin är hemma i Avesta, så skönt att du är "hemma" ♥

Det är inte bara jag...


Skobegär

''

Fick mig en glad överaskning idag :)

Ja idag förgyllde Jenny min dag, jag fick nämligen hennes Britney biljett, så imorgon efter jobbet åker jag och Josefine på en liten roadtrip till sthlm och kikar på Brittan i globen, det kommer bli grymt, och ja jag längtar :)

Tack tack tack Jenny, vet inte riktigt hur jag ska tacka dig!


Förlåt Josefin

att jag inte uppdaterat dig.. det kommer här, vi har varit på peaceandlove, och hela den resan känner du till :) Där kan vi snacka om härlig vecka:) Sen förra helgen var det dags för en tripp till Sundsvall, (hälsa på Josefin och Stoffe) i deras nya lähenhet :) Dom/ Ni hade det riktigt fint :)
Gatufesten och Backyardbabies var först ut för oss!! Dregen dreglade jag över och sen var det dags för Moneybrother som Lotta och Josefin dreglade över, vi hittade också till öltältet där cattis pappa med tjej var! Pratades hej vilt under kvällen och till slut var det dags för mig och Cattla att ta ett dopp i ån.. Men vi ångrade oss.. 
Det var en prefekt helg med underbara vänner! 

 
Snyggingarna själv :) Tack för en toppenhelg!

RSS 2.0