Mommo

Nu ska jag gå in till stan och hälsa på min mormor, ja vet det är lite sent men mommo är alltid vaken och hon tycker om när jag hälsar på (såklart) vill bara krama om henne och prata om allt. ♥ Henne kan jag prata om allt med, hon förstår alltid, lyssnar och har ett hjärta av guld. Jag skulle vilja att alla i hela världen skulle kunna få träffa henne och se vilken underbar människa hon är!

Genomblöt

Jag och Josefine va ut på en powerwalk nyss, började bra men när vi kom halvvägs började det regn, Så där gick man genomblöt och kall. Men vi traskade på, kom hem hoppade in i duchen och nu strålar solen, blir nog en film nu! Orkar inget annat, bara ta det lugnt!

0-1 till Spaninen


Underbart

Godmorgon godmorgon

Vaknade för ca en halvtimme sen, trodde att jag skulle upp och jobba, men inte då!Igår var jag på bio med Malin, Brudens bäste man, jättebra var den men grät rätt mycket (har blivit känslig på stista tiden) Va ut igår efter bion med Josefine och Jenny, trevligt var det men dött med folk, löninhshelg och allt, men kan nog vara för att det är peace and love i helgen, och jag bor ju inte långt därifrån...
Här får ni lite bilder från min dag igår:


Malin och Digge innan vi va och kikade på bio (Malin börjar få en stor mage nu, och bäbisen sparkar för fullt)


Åkte hem till Jempa, där satt dom och piplade vin (dom hade vart i sthlm över dagen och druckit vin, så jag hade rätt mycket att komma ikapp)


haha Jag och Josefine när vi satt och vätade på att bobbo skulle komma!

Nej nu ska jag  iväg och hjälpa bror med att städa ur hans lägenhet, men vi hörs!

Godmorgon

Fredag och hela helgen ledig, det är inte dumt, men undra vad man ska ta och hitta på då, ska i alla fall träffa Malin ikväll efter ja jobbat färdigt. Tänkte gå ut men tror jag spar mig till nästa helg då när Magda har sin 20 års ferre. Kanske bara dricka lite rödtjut. Sen på Söndäg åker jag och Josefine till Mora, ska till Tomteland med min brors knoddar!

Härligt föresten att Spanien vann igår!


Tårar, skratt och kärlek

Åh va bra den va, jag grät och skrattade om vartannat, ville inte att den skule ta slut, den kunde fått hållt på i en evighet, inte mig emot.. Den är ju så vardaglig problem dom har och är så viktiga i våra liv, man får sig en lite tankeställare. Men ni har väl redan sett den?



Nej nu ska jag lägga mig, upp imorrn bitti och jobba, sen ledig två veckor från migrationsverket, men har strandbacken då! Skönt med lite ledigt, några tips om vad jag kan hitta på då?

Natti natti

Oflyt...

Ja eller klantigt av mig, tänkte ju att jag skulle jobba och inte orka åka på peace and love, åh vad dum jag var! Är sugen som aldrig förr, ring runt på massor massor massor av biljetter men hinner inte på en enda... Det är nog inte bara jag då! Jaja blir nog bio ikväll, har ju inte hunnit sett sex and the city, så passa på nu idag när jag kan!

Föresten kolla in vilken sötnos jag va och köpte på lunchen idag, rosa (inte alls min färg) men snygg är den! Eller mest söt!


(sorry, lite kass bild)

Bobbo vs Mickan

Ja solglasögon är liksom inte min grej, älskar det men så jävla svårt att hitta ett par som passar bra, men provade Josefines Ray ban brills men Bosse (Josefines) pappa såg rikgtgt bra ut i dom, se och njut..

   vs     

Haha så snygga vi är :)

Ny duchad

Ligger i sängen, tar det superlungt, ska snart sova. Upp halv sex imorrn, hinna ut och gå innan man drar iväg...
Åkte och hjälpte Jimmy (storebror) med att bära kartongen och grejor, eftesom han ska flytta ihop med tjejen. Sen var jag iväg och styrketränade, och när jag kom hem var jag och Josefine ute och gick. Så ja är lite smått trött nu! Så sängen är passande!

Bakis?

Okej, det är inte rättvist, men det kommer det väl aldrig vara, haha: nej men så här är det, hela midsommar helgen jag jobbat och inte druckit en droppe alkohol, men ändå känns det som om jag har festat flera dagar i sträck, känner mig bakis och är riktigt trött..

Kollar på Beck nu och knaprar popcorn och chips,mums


Jag kan inte tröttna!

Lördag/Söndag

Lagt mig i sängen och tänkte blogga lite, kom hem för ca 30min sen, Full fart på jobbet idag, och kul såklart men nu är man rätt seg. 
Shit va synd att Ryssland vann över Holland, hoppades på dom, men men. Nej för trött för det här nu vill jag sova!

Godnatt 


Va då godmorgon?

Råkade bli lite fel med senaste inlägget, kom upp lite senare än vad det skulle...
Kom nyss in, har varit i lekparken med Maya och Enya, sen va vi till skogen och kabojberget, där hängde man mycket när man va liten och tyckte det vär världens största berg, haha och egentigen är det högsta stället kanske 2m! Men då var man ju lite midre också. Sen har ja målat lite mer på huset. Klar med ena långsidan på garaget ( skönt). och nu kollar jag på 3an om Victoria Beckham, vad jag gillar den bruden, hon är grym! Dock lite för smal!

Vad tycker ni om henne?

Godmorgon

Ja vaknade runt tolv idag, utvilad och pigg, men igår när jag skulle somna kändes det som om jag var riktigt full, vilket ja inte va, och imorrse trodde jag att jag var bakis. Så det kan vara! Men nu är man pigg...


Trött

Ja då kom man hem då, och nu är jag trött så. Det gick bra och jobba, det gjorde mig inte så mycket att man missade midsommarafton, har ju träffat så mycket folk ändå! Eller vad då missa, det har jag ju inte barat firat det på lite annat vis, jobbade ju förra året också, så kan ju börja ha det som tradition, lyssnar på p3 och dom spelade spice girls nyss, tänk att man kan texterna så bra fortfarande. Men jag är väl inte ensam?

Nej nu kommer John Blund och säger att jag ska ska somna!

Natti Natti

Midsommarafton

Dåligt med uppdatering från min sida, så jag får ta och fixa ett inlägg. Ska strax iväg och jobba, ja jag ska inte iväg på nån rolig fest eller så utan jag ska jobba, antalgligen med rätt fulla människor också, brukar ju kunna bli så eftersom jag jobbar på en restaurang, men hoppas baren är i full rulle hela kvällen, när man inte riktigt hinner att ta rast, då är det som roligast, när tiden bara rinner iväg och man har nåt att göra hela tiden, och Josefine ska också jobba med mig, det är ju underbart, får jobba med både Carina och Josefine och få dubbelt upp på pengafronten. Kanske blir lite afterwork i alla fall, vi pratade om det tidgare så får se hur det blir. Va ska ni gör ikväll? Ska ni också jobba eller ut och roa er? Hoppas ni har skoj iallafall.

En stor midsommarpuss från mig


Nu ska vi iväg och jobba ( haha vilken gammal bild jag hittade)

Jag skulle vilja ha

en stor skål med kräftor alldeles för mig själv. Kikade igenom massa gamla bilder och hittade den här bilden från föra sommaren hemma hos Josefin, kommer ihåg hur mysigt vi hade, badade bubbelpool och bastade. En riktig myskväll, den skulle passa bra att göra om snart igen
   

vad bilden av någon kan ändras

Visst kan man väl bli otrolig besviken på människor som man en gång i tiden tyckte så otroligt bra om, kände så bra och kunde prata med allt om, jag hade en vän som jag stod väldigt nära som jag bara blir förbannad på om jag ser idag, jag vet att man inte ska lägga sin energi på men lättare sagt än gjort, för någonstans blir man så besviken på just den personen, för jag ville ju inte att han/hon skulle ändras till något negativt i mina ögon!


första dagen

Ja ligger i sängen och tar det lugnt nu, kom nyss från duchen och innan det var jag på ett svettigt spinninpass, slutade runt fem idag, och jag hade jättekul första dagen, men brukar det inte oftast vara det? Allt är nytt och spännande, nya människor (ok, inte mamma då) men resten, det va mycket folk i reseptionen och det var mer och göra än vanligt, mycket information som man ska smälta, och massa ord och förkortningar som jag ser ut som ett frågetecken när det pratas om det, men man kommer ändå snabbt in i det så det kommer gå bra nästa vecka när jag är själv, det är jag övertygad om! Ska jobba i midsommar också fast då på strandbacken. Så det är full ös skulle man kunna säga! Roligt jag som längtat så efter att köra på och jobba!

Fick ett mejl idag också, min klänning från Stylebystars.com är på väg, hoppas den sitter som den ska och att den är snygg! Men jag undrar jag när mina skor från laredoute kommer?

  

Har ni fest eller?

Sverige-spanien matchen, ja vad säger man, tråkigt! Jobbade och fick se hela matchen på storbild, vilket dock inte va helt fel. Man ska väl inte klaga när man kan ta fördel med nytta och nöjen. I alla fall så va det rätt lugt efter matchen så jag slutade vid nio, passade på att ringa Henke som va där med killgänget under fotbollen. Dom höll på att festa lite hemma hos honom så jag hängde på vilket ja är glad att jag gjorde, för kul va det! och det blir nästan alltid bäst när det är spontant, eller hur? Vi förfestande hemma hos Henke och gick ner på stan vid 12, men då fick vi inte komma in på hotellet eftersom det tydligen var fullt, så vi traskade vidare till trapper, blev lite öl och lakrisshots, mums! Efter stängningen fick jag nyckeln till henkes lägenhet och vi drog dit på efterfest, dock somnade jag rätt snabbt, (trodde jag skulle hålla ut, men men) blev ett stopp för grabbara vid Beppes och handla lite käk.
Måste ju säga att det var en j-vligt kul kväll!'

Nu ska jag lägga mig och sova, börjar ju jobba på nya jobbet imorrn, spännande och kul!

Natti Natti


Lördag och fotboll

Nyss duchat och fixat iordning mig, sov över hos Carina och Micke inatt, kom inte hem på nå vis så vi tog ett glas rött och myste i soffan, vaknade av två tjejer som hade sina slemleksaker i mitt ansikte...haha dom är bra söta dom!
Käkade mer eller mindre en smarrig "hotell" frukost och sen åkte jag hem för att fixa mig, ska åka till Carina nu och hämta upp henne sen blir det åka ner på stan och kika lite och ta en kaffe eller två, sen kl 17.00 börjar jag jobba, vi kör fotbollen på storbild och det blir nog en hel del med folk, härligt. Vi ses där!

Godmorgon

Vaknade imorrse av två hoppandes tjejer brevid mig när My och Isabell väckte mig, dom va hungriga så jag fixade iordning frukost, jättesmarrigt! Just nu sitter vi och kollar på sommarlovsmorgon. Carina och Micke kommer hem vid elva, tänkte fixa lite jordgubbar tills dom kommer, och en kopp kaffe såklart! Sen ska jag nog ut och springa när jag kommer hem, för jag hinner inte gå på nån styrketräning idag, börjar kl 15.00 idag.

Vad ska ni göra ikväll?

spanien

Idag har jag saknat Spanien, inte det att jag vill åka dit och göra samma resa, för det kommer aldrig bli samma sak om inte gänget vi hade skulle vara med, men om jag fick drömma mig bort lite och tänka på allt kul vi hade så skulle jag så gärna göra om resan igen med samma folk, ja menar hade jag inte vart där så hade jag aldrig träffat mina nyfunna vänner, och då hade aldrig Sanne och Merel (från Holland ) kommit och hälsat på mig, ni är underbara!  Saknar er...

Första veckan             


Visst låter det bra?

Handelsentreprenör 90p KY

En helt ny tvåårig Kvalificerad Yrkesutbildning utarbetad utifrån handelns växande behov av nya företagare och nya medarbetare. Utbildningen vänder sig till dig som har ambitionen att utveckla ditt entreprenörskap och affärsmannaskap och siktar på arbete inom den spännande och expansiva handelsbranschen. Utbildningen ger dig de kunskaper som krävs för att arbeta som egen företagare, chef eller ledare i kedjeföretag eller som franchisingtagare. Utbildningen sker i samarbete bl a med Svensk Handel och ett flertal ledande aktörer inom handelsbranschen.

Snart börjar jag skolan i Leksand, eller snart och snart 18 augusti, men jag vet att tiden kommer susa förbi och snart är jag där, och jag längtar, alltid spännande med nya utmaningar och när man inte riktigt vet vad som kommer att hända, vilka personer man kommer att träffa och umgås med, vad man kommer tycka och hur man kommer att utvecklas som person, visst är sånt underbart när man inte har en aning om vad som komma skall?

Håller ni med?


Ny dator

Letar ju efter en ny dator, batteriet till min laptop har kärvat, så en ny inför hösten då jag ska börja plugga är ett måste, vill ju så gärna ha den nya supertunna air mac men lite saftigt med 16 000:- Får se vilken det blir!


Ah den är så snygg, begär, vilja!


Torsdag

Imorse skulle jag skjutasa mamma till tåget, hon skulle till Norrköping på kurs, men missade tåget, så då va hon tvungen att ta bilen i alla fall. Typiskt jag som trodde att jag kunde ha bilen, men men, får bli benen, eftersom cykelnyckeln har jag ju tappat bort + reservnyckeln. Hur lyckas jag alltid?
Det en tripp till Carina idag igen. Sen ska jag och Josefine ner på stan och äta lunch, sen blir det träning med andra Josefin, sen ska vi hem till Emma som fyllde 20 i tisdags på lite fika. Sen åker jag hem till Carina igen, sova över där eftersom jag ska ta hand om hennes solstrålar My och Isabell.
Ser ut som jag har fullt upp idag, kommer bli en härlig dag!


My och Isabell

Mums

Rödtjut efter jobbet är väl aldri fel, kom nyss hem! Innan Micke (Carinas karl) skjutsade hem mig så passade vi på att ta ett glas vin och kika på sex and the city (snart premiär för filmen). Va en rätt lugn kväll på beachbacken, trubadurena var klockrena, blandad musik slår väl aldrig fel. Nej nu ska jag krypa till sängs, rätt trött!
None
Så här fint ligger mitt jobb, www.strandbacken.eu

Sov gott


Musik

Sitter och lyssnar på webradion p3, älskar att lyssna på radio på morgonen! Städar lite samtidigt och dricker té. Idag är det inte så bra väder, så jag blev så sugen på en rikti shoppingtur, hade suttit fint med trip, men hinner ju inte det idag, ska åka till min vän Carina. Sen blir det träning och sen jobba! Igår när jag gick in till stan och skulle träna hade dom precis stäng när jag kom fram, kl 12. Jag fårgade fundersamt varför? men fick inget bra svar på det, tydligen sommartider, sen öppnade dom 4 igen, skumma tider, jag som just vill träna vid den tiden dom har stängt, eftersom jag jobbar kvällar. Men men thats life!

 Kram M


Svenska hjältar

Ja jag skulle ju gå och lägga mig tidigare eftersom jag va så trött, men ligger fortfarande i sängen vaken med min laptop, men tänkte stänga av på riktigt nu! Imorrn ska jag upp tidigt gå in till stan och träna, blir styrketräning imorrn! Skönt

Sov gott på riktigt

Sverige sverige älskde land

Ja är det inte underbart att dom vann första matchen, ok Grekland va inte så bra men... Skönt med seger! Är trött som bara den så ska krypa ner nu


Sanne fixade lite svenska flaggor som sovenirer när vi va i stockholm, självklart höll hon också på Sverige!


Nattinatti


Mina bilder

Lite synd, jag skulle ju lägga upp bilder och skriva lite om veckan när mina vänner från Holland var här, men jag hittar inte sladden till kameran, typiskt va, så jag fortsätter att leta så hoppas jag på att jag hittar den innan tiden runnit iväg allt för mycket!

Godmorgon

Hoppas ni har sovit gott, vaknade av att min mobil ringde imorrse, var min blivande chef, börjar ju jobba på migrationsverket nu på måndag som kommer, ska bli spännande, sommarjobb så sex veckor blir jag där. Sen är det inte alls längt kvar tills jag flyttar upp till Leksand. Tiden bara rinner iväg, så jag passar på och njuter av sommaren, så därför passade jag på att beställa den här snygga klänningen

Från stylebystars.com

Söt va ♥


Klockan




Fick bl a den här snyggingen i 20 års present

Zzzzz...

Jobbade från elva till två idag, blev bara ett kort litet pass, kom hem, och la mig ute i solen och somnade, så nu är jag skapligt seg! Men ska försöka kvickna till, Jimmy (storebror) kom precis hit och hälsade på, ska käka lite middag och så ska han tvätta speedwaycyklarna, så gör nog honom sällskap en sväng. Sen ska jag hem till Carina senare, om det blir åska ( som dom har sagt, och ja det känns i luften) så kommer vi sitta ute inatt och mysa, älskar att kolla när det åskar och blixtrar, förr var jag väldigt rädd, tror jag till och med var det när det gjorde det i spanien, men nu är jag inte lika fegis längre. 


Mitt kära jobb

Strandbacken, vilket ställe och vilket kul jobb jag har, jag får träffa en massa trevligt folk och umgås med dom jag tycker om (Mina jobbar kompisar). Kom nyss hem därifrån, det var jag Micke och Nathalie som jobbade idag, det gick bramen va inte så mycket folk som vi hoppats på, ska jobba imorgon också, börjar elva, så får lite sovmorgon, tänkte ta en långpromenad och hjälpa pappa att måla på huset. På eftermiddagen ska jag kanske följa med Josefin och Stoffe och åka vattenskidor, skulle väl inte vara så dumt? Nu ska jag stänga av datorn och sussa!

Natti Natti

Hinner inte

skulle ju skriva lite om vad som har hänt i veckan, kanske lägga upp lite bilder, men jag hinner inte, har nyss kommit ut från en lång duch, med peeling och grejor, sitter med fotmask och ansiktsmask på nu, sen ska jag åka iväg till jobbet, dom ringde ju tidigare idag och frågade om jag kunde jobba, och såklart att man vill jobba, behöver ju pengarna! För det är väl inte dumt, synd bara att jag och Stina inte hann träffas ikväll, skulle ha lite mysa lite med fotboll och gott. Men nu blev det ju inte så, men jag tänkte åka ner och hälsa på snart igen!

Förresten, tåget som jag åkte med kunde inte stanna i Avesta och många andra som åkte till Avesta fick lov att ta bussen från Uppsala, i en kokhet buss och ingen ac, jag lovar, det var ingen höjdare, varmt puh!!

Kram

På tåget...

Jaha, då fick man nyss reda på att jag måste ta bussen från Uppsala till Avesta, inte så jätteskoj att sitta på en varm buss istället för tåget.. För här är det svalt och skönt! Tänkte berätta lite mer vad som har hänt i veckan när mina kära vänner frå Holland har vart och hälsat på, och det har vart en underbar vecka. Dom tyckte verkligen om mina kompisar, som var super, vi hade jättetrevligt allihop tillsammans, så nu ska vi åka till Holland i sommar, underbart! Men berättar mer sen...

Ha en bra dag gott folk ♥


Stockholm

Sitter i Stinas lägenhet just nu, nyss vart inne i stan och shoppat lite, blev ett par vita tygskor, en kjol, sjal, och lite underkläder. Igår kom vi hit (med Sanne och Merel) vid 16.00 tiden, åkte hem till Stina med Mattias började förfesta lite och sen åkte vi in till stan, blev några drinkar på lite olika barer, sen skulle vi gå och hitta ett ställde där vi skulle äta, och vad händer? Min stora fasa, när man bär högklackat, jo att klacken går av, trevligt! Där gick jag traskande med en högre sko än den andra, jätteskoj! Men nu måste jag kila iväg, ska hinna med tåget som går om en timme, bloggar lite på tåget!

Kram

20 års dagen

Ja då va man en stor flicka nu då, vaknade imorrse att jag fick en stor kram av Maya (brorsdotter) som sovit brevid mig inatt, sen sprang hon genast ut, och jag somnade faktigst om. Sen en timme senare kom familjen in och sjöng för mig med tårta och present, en klocka, superfin, sen kanske det kommer mer från deras sida mot dagen, vem vet, kommer pp lite bilder om dagen. 

Ikväll blir det middag och lite fest hos mig, skoj!

Ha en bra dag, för det tror jag absolt ja kommer ha 

1 dag kvar

Sen är man inte tonåring längre, 20 års dagen imorgon, känns bra, riktigt bra men inte så speciellt, blir lite fest med min kära vänner och middag hos mig, blir nog super!
Nu ska jag och mina Holländskor ner p stan och shoppa lite... Får se vad det blir kanske kommer upp ett kort på köpen, om det nu blir något!

Kram

vilken dag

Idag har vi hunnit med mycket, solat, fikat, lite shopping, träffa lite kompisar, vart nere på holmen, lekt med Maya och Enya, spelat lite fotboll osv, och snart ska vi till och äta, det blir grillat, mums! Sen ska vi åka ner på stan igen, sova i brors lägenhet, så det blir nog ner på stan och sätta oss vid uteserveringen!
Vad har ni gjort idag då? 


Måndag

♥Ja nu är det ju inte morgon längre men vi kör med det ändå, sitter ute i solen med Sanne och Merel, Josefine kommer snart också, vi har nyss käkat en smaskig frukost. Och vädret är helt underbart, och skönt, studenteeckan har börjat här i stan och min student känns som igår, ett år har gått och jag har haft ett underbart år. Njut allihopa av studentveckan det kommer jag också att göra.

image37
Champangefrukosten
image38
Studentkortet på champangefrukosten, lite mer städade då...
image39
Vilken dag, mycket minnen och jag vill bara göra om det, snälla en gång till!

Njut


Det blir den

image36
Snyggaste väskan, stor och svart precis som jag vill ha den, kommer från Friis Company så den i present skulle inte vara dumt, kanske kan köpa den som en present till mig själv, vore inte helt fel.


Höll på att glömma

ja just det, i fredags hade jag jättetrevligt, åkte först hem till Emma på lite fördrink, sen bar det av till uteserveringen, Josefins storebror och hansk kompis hade ett bord som vi satte oss vid, blev några glas rödtjut i solen, och jag trivdes som fisken i vattnet. mycket folk var det ute eftersom vi hade karnelval här i stan, eller ja nu förtiden heter det avestafestivalen men dom flesta säger fortfarande karneval (som det hette för några år sedan) så då kan ju jag göra lika, för mig är det ju karneval, och kommer nog alltid att vara
Nej men vi satt där fram till halv ett och då gick vi vidare, men hamnade aldrig inne på hotellet, knökfullt var det men trevligt folk hittade vid utanför också. Synd bara att min andra Josefine inte kunde följa med, men vi hoppas på nästa gång!

image33

Josefine och Backlund, ursäkta bildkvalitén
image34
Emma och Josefin, tack för trevligt sällskap
image35
och Josefins storebror...


Bilresa

Ja då var man hemma igen då, med två Holländskor, kan ju inte bli så mycket bättre! va kul det va att träffa dom igen, och konstigt känns det att dom är hemma hos mig, och i Sverige! Ja får se vad vi hittar på den här veckan då, ska bli spännande, studenvecka för en del också, hade önskat att det hade vart jag igen, men tyvärr får jag ju inte det! Föresten det tog lite lång tid att åka till Nyköpning idag, eftersom jag åkte en total omväg, och åkte runt istället för rakt på, lyckat, nej det kan ja inte påsatå men typiskt mig, ja!

Natti natti

Skynda dig mamma

Nu har jag brotom, väntar på att mamma ska komma med bilen och jag skulle egentligen ha åkt för ca 20 min sen, ooops, men kanske jag hinner i tid, annars får dom ju bara vänta ett slag, och det har väl ingen dött utav.


Hej hopp

Snart ska jag åka till Skavsta flygplats och hämta mina kära vänner från Holland (som vi lärde känna när vi var i Spanien), ska bli superskoj, dom ska stanna här en vecka! Kul att dom är här på min 20års dag som är på onsdag, men nu lär jag skynda mig lite, kom nyss ut ur duchen och ska åka om 20 min men tur att man är snabb!

Så ha en bra söndag
image32
Sanne och Merel som kommer, äntligen

Rydell & Quick

oj va trött jag är nu, kom nyss hem från jobbet, vi hade ca 800 pers på lilla strandbacken, men det va jättekul och det gixk galant, men skapligt mör man är nu, trätt och seg.
Va ju ut igår, eller u och ut, vi satt oc drack på uteservering och sn träffa vi en massa folk, men jah hoppas det kommer hen uppdatering om det imorrn, lite bilder och så kanske, för nu orkar ja inte, sussa!

Nattinatti

RSS 2.0